Een knappe laptop die ook nog eens wat kan. Dan hebben we het over de HP PAVILION 15-EH1829ND aanbieding. Deze laptop is ideaal voor de student die altijd bezig is en snel moet kunnen schakelen en dat kan ‘ie dankzij de AMD Ryzen 5 processsor en 8 GB werkgeheugen. Je scoort ‘m nu ook nog eens met maar liefst €100,- korting. Dat is toch mooi meegenomen! We vertellen je over alle specificaties van deze HP laptop!

> Bekijk deze HP PAVILION 15-EH1829ND aanbieding bij MediaMarkt

 

HP PAVILION 15-EH1829ND specificaties

  • 15.6 inch beeldscherm
  • AMD Ryzen 5 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD opslag
  • AMD Radeon Graphics videokaart

 

Deze HP PAVILION 15-EH1829ND aanbieding is te koop in twee verschillende kleuren: blauw of zilver. Het grote beeldscherm is voorzien van ’n FHD IPS-display waardoor je vanuit elke hoek je werk kan bekijken. Met dank aan het 8 GB werkgeheugen en de AMD Ryzen 5 processor wissel je moeiteloos tussen programma’s. De accu houdt het ruim 8,5 uur vol en mocht je batterij toch leeg zijn dan laad je ‘m in een mum van tijd weer helemaal op met HP Fast Charge! Verder is deze laptop voorzien van Windows 11 en daardoor kan je je productiviteit maximaal benutten. Tot slot maken verschillende functies het mogelijk op je scherm helemaal in te richten naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

 

Deze HP PAVILION 15-EH1829ND aanbieding bestellen?

> Bekijk deze HP PAVILION 15-EH1829ND aanbieding bij MediaMarkt – Nú met €100,- korting!

HP PAVILION 15-EH1829ND aanbieding

 

Of bekijk meer HP laptop aanbiedingen bij:

> MediaMarkt

Coolblue

Bol.com

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.