Een iSetchi powerbank, dé powerbank voor iPhone, Samsung en Android telefoons. Dat je jouw telefoon vaak nodig hebt is algemeen bekend, maar het gevolg hiervan is natuurlijk dat jouw telefoon snel leeg gaat. En helaas heb je niet altijd een stopcontact bij de hand. Gelukkig is daar een oplossing voor: een powerbank! Laad waar en wanneer je wil jouw telefoon op en zorg ervoor dat je altijd bereikbaar bent. Super praktisch bij elk dagje weg, weekendje weg of op vakantie. Met een iSetchi powerbank heb jij nooit meer een lege telefoon. 

> Bekijk meteen alle iSetchi powerbanks bij bol.com

 

iSetchi powerbank modellen

  1. iSetchi Powerbank 5000 mAh
  2. iSetchi Powerbank 10000 mAh
  3. iSetchi Powerbank 10000 mAh draadloos

 

Waar let je op bij een iSetchi powerbank?

Je bent dus op zoek naar een nieuwe powerbank, maar waar moet je nu op letten? Er zijn een aantal kenmerken waaraan een powerbank kan voldoen, die voor jou afhangen waarvoor je de powerbank gaat gebruiken. Check de punten hieronder en neem ze mee als je gaat beslissen welke powerbank je gaat aanschaffen.

  • De capaciteit van de powerbank. Dit ligt er heel erg aan welk apparaat je wil opladen. Heeft de powerbank 5.000 tot 10.00o mAh, dan kun je jouw telefoon één of twee keer opladen. Als een powerbank 20.000 mAh heeft, kun je ook een tablet opladen. Met meer mAh, bijvoorbeeld 27.000, kun je bijvoorbeeld ook een laptop opladen of meerdere producten tegelijk.
  • Zoek je een powerbank met snellader? Dat is superhandig aangezien jouw apparaat dan erg snel wordt opgeladen. Maar hierbij moet je wel even checken of jouw apparaat snelladen wel ondersteund.
  • Check welke aansluitingen jouw apparaat precies heeft. Deze moet wel matchen met de aansluitingen van je powerbank.
  • Kies een powerbank van het juiste formaat. Wil je ‘m gemakkelijk meenemen? Kies dan een licht en klein formaat. Of vind je het handig om een model te kiezen die je achterop je telefoon kunt plakken? Ga dan daarvoor!

 

iSetchi powerbank modellen

De powerbanks van iSetchi zijn compact, bevatten veel innovatieve functionaliteiten en zien er bijzonder stijlvol uit. Ze zijn ontworpen om jou van zoveel mogelijk gemakken te voorzien. De iSetchi powerbanks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat de powerbank lang meegaat. Ze zijn speciaal ontworpen voor iPhone, Samsung en Android telefoons. Hieronder vind je drie modellen powerbanks van iSetchi.

1. iSetchi Powerbank 5000 mAh

isetchi-powerbank-1

Wat deze powerbank uniek maakt, is het feit dat er twee ingebouwde oplaadkabels bijzitten. Verder past hij gemakkelijk in je broekzak of tasje doordat hij maar 0,6 cm dik is en 114 gram weegt. Naast de ingebouwde oplaadkabels zitten er nog twee oplaadmogelijkheden bij. De batterij van de powerbank gaat lang mee, doordat hij automatisch aan- en uitgaat en je kunt de powerbank en je telefoon tegelijk opladen. Alles wat je nodig hebt!

> Check hier de iSetchi Powerbank met 5.000 mAh

2. iSetchi Powerbank 10000 mAh

isetchi-powerbank-2

Deze powerbank van iSetchi heeft dezelfde voordelen als die van 5.000 mAh, alleen dan simpelweg met meer mAh. Dit betekent dat je jouw telefoon vaker kan opladen zonder de powerbank op te laden. Daarnaast kent deze nog een functie waardoor je liever deze zou aanschaffen dan de versie hiervoor, de mogelijkheid tot 2.4A snelladen. Zo heb jij je telefoon binnen een mum van tijd weer op 100% batterij. Hij heeft het CE keurmerk van snel en veilig opladen. Ideaal toch?

> Scoor de iSetchi Powerbank 10.000 mAh bij bol.com

3. iSetchi Powerbank 10000 mAh draadloos

isetchi-powerbank-3

Met deze powerbank heb jij geen gedoe meer met het meenemen van draden. Je kunt je telefoon namelijk draadloos opladen en de powerbank gemakkelijk met een magneet op de achterkant van je telefoon plakken. Dit model heeft echt een meeneemformaat en je kunt er ook mee snelladen. Ben jij wel eens slordig met je telefoon? Deze powerbank beschikt over anti-stoot en schadebehuizing. Ten slotte vind je percentage indicatie lampjes. Hoe handig is dat?

> Koop hier de draadloze iSetchi Powerbank 10.000 mAh

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze iSetchi powerbanks jouw telefoon altijd en overal opladen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte powerbanks bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

> Op zoek naar een andere powerbank? Check onze top 5 powerbanks!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.