Hoe maak je een balkon gezellig? De meeste balkons zijn niet mega ruim, waardoor je efficiënt met je ruimte om moet gaan. Waarschijnlijk staat het balkon al redelijk vol met een tafel, stoelen of een loungeset. Hierdoor zijn planten één van de eerste dingen die je dan niet op je balkon neerzet. En dat terwijl planten juist een gezellige sfeer kunnen creëren… Gelukkig is hier een oplossing voor! Met een plantenbak op de balkon reling kun je wel wat mooie planten of bloemen neerzetten, zonder veel plek van de oppervlakte te gebruiken. In dit artikel vind je onze top 5 leukste plantenbak balkon reling!

Of bekijk alle Plantenbakken voor op de balkon reling bij:
> bol.com
> Blokker
> Lidl

 

Top 5 leukste plantenbak balkon reling

Pimp jouw balkon op met de leukste balkon plantenbak! Moeilijk om deze te vinden? Geen zorgen, om je te helpen hebben we onderstaande top 5 opgesteld. Dit lijstje is gebaseerd op onderzoek bij de verschillende aanbieders. Neem ‘m snel door!

1. Casaria Polyrattan Bloembak

plantenbak-balkon-reling-casaria

Twee stuks
Weer- en schokbestendig
Verstelbare montagebeugel 
Redelijk prijzig

Lees verder
De Casaria Polyrattan Bloembak is toch wel onze favoriet. Het leuke beige ontwerp maakt ieder balkon vrolijk en stijlvol. De twee bloembakken zijn weer- en schokbestendig door het robuuste polyrattan. Ook zijn de bakken UV-bestendig, je kunt ze dus altijd buiten laten staan. De meegeleverde montagebeugel van staal kun je verstellen van 6 cm tot 15 cm. Superhandig! Er past 19 liter in iedere bak.

Bekijk de Casaria Polyrattan Bloembak bij:
> bol.com

2. Kunststof rechthoekige balkon plantenbak/bloembak met haken

plantenbak-balkon-reling-kunststof

Met haken
Compact model
⊕ Geschikt voor binnen en buiten
Past niet meer dan 4,9 liter in

Lees verder
Ben je op zoek naar een compacte bloembak die hangend aan je balkon vastzit? Dan is de nummer 2 in dit toplijstje een echte aanrader voor jou! De rechthoekige bruine bak bevestig je met haken aan jouw (kleine) balkon. Wil je ‘m in de winter liever binnen gebruiken? Geen probleem! De bak is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Bekijk de Kunststof rechthoekige balkon plantenbak/bloembak met haken bij:
> Blokker
> bol.com

3. PARKSIDE Bloempot voor balkon reling

plantenbak-balkon-reling-parkside

Voordelig
Weerbestendig
Stabiele plaatsing
Geen bijzonder design

Lees verder
De PARKSIDE Bloempot voor balkon reling plaats je gemakkelijk en stabiel op je balkon reling. Als je op zoek bent naar een budget plantenbak voor op je balkon reling, dan is dit de beste optie voor jou. De pot is geschikt voor een relingdikte tot 6 cm en hij is weerbestendig.

Bekijk de PARKSIDE Bloempot voor balkon reling bij:
> Lidl

4. Fence-look ophang plantenbak/bloembak

plantenbak-balkon-reling-fence

Droogtemeter
Vorstbestendig
Bijgeleverde beugels
Groot model

Lees verder
Deze Fence-look ophang plantenbak is de perfecte plantenbak voor op je balkon. Met de bijgeleverde beugels hang je de plantenbak eenvoudig op. Verder is hij vorstbestendig en krijg je er een droogtemeter bij. Ten slotte heeft de plantenbak een superleuk en strak design, dat ieder balkon helemaal opfleurt.  

Bekijk de Fence-look ophang plantenbak/bloembak bij:
> Blokker

5. Kunststof balkon plantenpot/bloempot mint groen

plantenbak-balkon-reling-groen

Kras en stootvast
Geschikt voor binnen en buiten
Inhoud van 12,3 liter
Lastig verplaatsen doordat er geen wielen op zitten

Lees verder
De laatste in dit toplijstje is zeker niet de minste. Je zet deze bloempot simpelweg op je balkon reling, en hij staat stevig vast. De pot is kras en stootvast en je kunt ‘m daarom altijd goed buiten laten staan. Echter, kun je ‘m ook binnen neerzetten. Je kunt wel 12,3 liter kwijt in de kunststof plantenpot.

Bekijk de Kunststof balkon plantenpot/bloempot mint groen bij:
> bol.com

 

Top 5 leukste plantenbak balkon reling

  1. Casaria Polyrattan Bloembak
  2. Kunststof rechthoekige balkon plantenbak/bloembak met haken
  3. PARKSIDE Bloempot voor balkon reling
  4. Fence-look ophang plantenbak/bloembak
  5. Kunststof balkon plantenpot/bloempot mint groen

 

Heb je jouw toekomstige bloempot al gespot? Hopelijk heb je met dit toplijstje voldoende inspiratie opgedaan om de juiste plantenbak voor op de balkon reling te vinden.

Tip | Check ook eens deze top 5 binnen planten