Je doet er uiteraard het liefste alles aan om van je studentenkamer een echt thuis te maken. En ook al huur je een kamer en ben je daardoor nét even wat meer beperkt als het aankomt op het personaliseren ervan. Dit hoeft niet te betekenen dat je er geen leuke persoonlijke twist aan kunt geven. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan het laten afdrukken van foto’s voor je studentenkamer? Zo niet, is het zeker een goed idee om dit te gaan overwegen. We geven je een aantal leuke tips in dit artikel.

Maak een mooie collage met verschillende foto’s

Een veel gekozen optie onder studenten, is het maken van een mooie collage. Dit hoeft gelukkig helemaal niet zo lastig te zijn. Door verschillende soorten foto’s te gebruiken van die ene leuke introductieweek, vakantie met vriendinnen of met vrienden of een collage met je bestie, krijg je iedere dag de leukste reminder van de momenten die je al mee hebt gemaakt. Tip! Zorg er altijd voor dat je een aantal plekken vrij blijft houden in de collage. In je studententijd ga je vast en zeker nog veel meer herinneringen voor het leven maken.

Heb je wel eens gehoord van het afdrukken van een foto op canvas?

Je kunt daarnaast ook kiezen voor een foto afdrukken op canvas. Heb je daar al wel eens een keer van gehoord? Dit materiaal is net even wat steviger in vergelijking met een foto op fotopapier. Een canvas leent zich daarnaast altijd perfect om aan een muur te hangen of in een fotorek neer te zetten. Al met al zijn er dus meer dan genoeg mogelijkheden als het aankomt op het inrichten van je studentenkamer met een foto die gedrukt is op canvas.

Het laten drukken van foto’s hoeft helemaal niet zo duur te zijn

Het beste van alles? Je bent ook nog eens altijd erg voordelig uit als je ervoor kiest om een aantal foto’s voor je eigen studentenkamer af te drukken. Het afdrukken doe je eenvoudig online en de gedrukte foto’s worden ook nog eens netjes bij jou aan huis geleverd. Hierdoor kun je binnen de kortste keren al aan de slag gaan met het upgraden van je studentenkamer en ben je dus ook geen fortuin kwijt aan de metamorfose. Wel zo handig natuurlijk. Wat voor soort foto’s wil jij binnenkort graag een keer toevoegen aan je eigen kamer?