Geen zin om altijd maar bier te drinken? Dan zijn mixdrankjes je beste vriend! In een handomdraai maak je kleurrijke & lekkere mixdrankjes, waar je de hele avond van kan genieten. Het enige wat je nodig hebt zijn twee ingrediënten: sterke drank (zoals vodka, bacardi razz en apfelkorn) en frisdrank of sap. Er bestaan oneindig veel combinaties, maar veruit de makkelijkste en populairste combi’s vind je hier! Welke mix drank ga jij maken dit weekend?

Ga direct naar jouw favoriete mixdrankje:
Bacardi Razz & Fanta
Apfelkorn & Spa Rood
Screwdriver
Bacardi Mojito & Spa Rood

 

Bacardi Razz & Fanta – Het lekkerste mixdrankje


Het raketje: dit beroemde ijsje kent iedereen. Mix 1/5 Bacardi Razz met 4/5 Fanta en krijg een heerlijke mix drank met raketjes-smaak! Bacardi Razz is een rum met een frambozensmaakje. Het is dus super eenvoudig om snel een heerlijk mixdrankje met verschillende aroma’s op tafel te zetten. Vooral in de zomer is dit een uitstekende keuze.

> Bestel nu voor een scherpe prijs Bacardi Razz

TIP: een andere lekkere mix met Bacardi Razz vinden we de Caipirinha. Bekijk hieronder hoe dit lekkere mixdrankje gemaakt wordt:

 

TIP: Apfelkorn & Spa Rood


Deze mix drank met Apfelkorn is speciaal voor alle appelsapliefhebbers. Maar, mocht je niet van appelsap houden, geef dit drankje alsnog een go. Er zijn genoeg die appelsap niet lekker vinden, maar Apfelkorn wel! Mix 1/5 Apfelkorn met 4/5 Spa Rood en geniet van dit lekkere alcoholische appeldrankje.

Tip! Om je mixdrankje nog fruitiger te maken, kies voor Spa Rood met een smaakje, zoals Spa Touch Of Citroen of Spa Touch Of Appel.

> Bestel nu voor een scherpe prijs een fles Berentzen Apfelkorn

> Bestel hier extra goedkoop een Apfelkorn Party Bucket [24 kleine flesjes] 

 

Mixdrankje Vodka & jus d’orange a.k.a. Screwdriver


Met vodka maak je de lekkerste mixdrankjes. Zo is het bijvoorbeeld erg lekker om vodka te mixen met jus d’orange. Dit mixdrankje, genaamd de Screwdriver, is een echte klassieker! Waarom dit zo’n goede combinatie is? Door de zure smaak van de sinaasappelsap proef je amper de vodka… Ideaal als je niet weg bent van een sterke alcoholsmaak!

> Bestel hier voordelig Absolut Vodka (ideaal om te mixen)

 

Lekker: Bacardi Mojito & Spa Rood


Een heerlijk mixdrankje met maar twee ingrediënten die smaakt naar een echte Mojito-cocktail! Dit maak je door 1/2 glas te vullen met Bacardi Mojito en daarna aan te vullen met Spa Rood. Dit is een heerlijk fris drankje voor in de zomer!

TIP: Kies ook eens een ander Bacardi smaakje uit… Bacardi Razz is ook lekker met Spa Rood!

> Bestel nu voor een scherpe prijs een fles Bacardi Mojito

OF

> Bestel een fles van het populaire Bacardi Razz  

 

Vodka & Red Bull

Voor de zoetekauwen onder ons: dit is een mix drank voor jullie! Een vodka Red Bull staat in het lijstje van meest populaire vodka mixen, en dat is niet zo gek. Door de zoete smaak van de energiedrank proef je de sterke vodka minder… Tip: neem twee slokken uit je blikje Red Bull en schenk daarna vodka in het blikje tot de nok toe. Makkelijk! En je hebt minder vaat…

> Bestel voor een scherpe prijs een fles Absolut Vodka

 

Koop Bacardi Razz, Bacardi Mojito, Apfelkorn en Absolut Vodka bij bol.com

Van lekkere mixdrankjes krijg je nooit genoeg! Koop de volgende sterke dranken bij de betrouwbare webshop bol.com:

> Koop hier Bacardi Razz bij bol.com 

> Koop hier Bacardi Mojito bij bol.com

> Koop hier Apfelkorn bij bol.com

> Koop hier Absolut Vodka bij bol.com