Wanneer je op jezelf gaat wonen zijn er een aantal huishoudelijke producten die wat duurder uitvallen, maar wel echt nodig zijn. Een voorbeeld hiervan is de wasmachine. Het is natuurlijk veel handiger om zelf je was te kunnen doen dan om altijd maar je vieze was naar je ouders te moeten brengen. Alleen is een wasmachine helaas best wel prijzig. Daarom adviseren wij allereerst om een wasmachine aan te schaffen samen met je huisgenoten. Je hoeft immers niet elk moment van de dag te wassen, dus je kunt een wasmachine goed samen delen. Daarnaast kan het heel voordelig zijn om de wasmachine aanbiedingen in de gaten te houden. En om je daar een beetje bij te helpen, hebben we een top 6 beste wasmachine aanbieding voor je gemaakt.

Bekijk direct alle wasmachines
Coolblue | MediaMarkt | bol.com | Blokker

 

De top 6 van beste wasmachine aanbiedingen voor studenten

  1. Whirlpool FFB
  2. WHIRLPOOL FFBBE
  3. Bosch WGG
  4. Toshiba
  5. SHARP
  6. Bosch WAN

 

Wasmachine aanbieding – Waar let je op?

Er zijn redelijk vaak wasmachines in de aanbieding en de wasmachines lopen ook erg uiteen qua functies. Allereerst verschillen wasmachines in hoeveel was er tegelijk inpast. Voor je eigen was heb je niet een mega grote wasmachine nodig, maar het is wel fijn als je beddengoed er in één keer inpast. Vaak is een wasmachine met acht kilogram genoeg voor één persoon en om af en toe te combineren samen met je huisgenoten. Daarnaast kan een wasmachine een instelbare starttijd hebben, waardoor je makkelijker kan wassen als je langere tijd weggaat van huis. Het is namelijk niet goed als je je was te lang in een dichte wasmachine laat zitten als hij al klaar is. Daarnaast kan een wasmachine extra functies hebben zoals extra snelle programma’s of een automatische dosering om je was langer mooi te houden. Ook kan een wasmachine extra milieuvriendelijk wassen.

 

Beste wasmachine aanbieding  top 6

Om het vinden van de beste wasmachine aanbieding wat makkelijker te maken, vind je hier zes goede aanbiedingen. Neem ze eens goed door en overleg met je huisgenoten welke het beste bij jullie past.

1. Whirlpool FFB 8469 BV BE

Beste wasmachine aanbieding Whirlpool 1

De Whirlpool wasmachine is één van de beste wasmachine aanbiedingen, omdat deze nu redelijk betaalbaar is vergeleken met andere wasmachines. Deze topper heeft een aantal handige functies. Zo kan deze wasmachine kleding opfrissen zonder helemaal te wassen. Bijvoorbeeld een shirt dat je één keer gedragen hebt is dan weer fris, maar je hoeft niet de energie van een hele wasbeurt te betalen. Heel zuinig dus! Daarnaast kan de wasmachine je kleding nog ongeveer zes uur na het einde van de wasbeurt in beweging houden, waardoor je de kleding alsnog fris eruit kan halen als je een avondje uit bent geweest. Deze functie heet FreshCare+. De wasmachine heeft ruimte voor acht kilogram kleding.

> Check de Whirlpool wasmachine aanbieding bij Coolblue

2. WHIRLPOOL FFBBE 7458

beste wasmachine aanbieding Whirlpool 2

Dit andere model van Whirlpool kan ook heel voordelig zijn voor studenten. Deze is iets goedkoper dan die hiervoor, omdat hier zeven kilogram kleding in past. Wanneer je vooral alleen wast, is dit wel genoeg. Daarnaast detecteert de wasmachine automatisch de grootte en het type kleding voor een efficiënt gebruik van middelen, waardoor deze ook heel zuinig is. Ook deze is geschikt als je vaak langere tijd weg bent, doordat je de starttijd kunt uitstellen en de wasmachine ook over FreshCare+ beschikt.

> Bekijk de aanbieding van de WHIRLPOOL FFBBE 7458 bij de MediaMarkt

3. Bosch WGG04407NL

beste wasmachine aanbieding Bosch 1

Ook deze wasmachine behoort tot de top zes van beste wasmachine aanbiedingen voor studenten. Bosch wordt vaak gezien als één van de beste merken wasmachines. Deze trommel heeft ruimte voor negen kilogram was, wat de wasmachine geschikt maakt voor iets grotere studentenhuizen. Daarnaast is het mega handig dat deze wasmachine een bijvulfunctie heeft waardoor je extra was kan toevoegen als je deze vergeten was.

> Check bij bol.com de wasmachine aanbieding van de Bosch WGG04407NL

4. Toshiba TW-BL90S2

beste wasmachine aanbieding Toshiba

Het grootste voordeel van de Toshiba TW-BL90S2 wasmachine is dat deze wasmachine het Drum Clean programma heeft. Hierdoor hoeven jullie niet zelf je wasmachine schoon te maken, maar haalt de wasmachine met dit programma 99% van alle bacteriën weg. Ook maakt deze wasmachine gemiddeld minder geluid dan andere wasmachines, wat fijn is als deze bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of in je studentenkamer moet staan.

> Bekijk de Toshiba TW-BL90S2 nou bij de Blokker

5. SHARP ESNFB814CWABX

beste wasmachine aanbieding Sharp

De SHARP wasmachine is door de aanbieding bij de MediaMarkt ook zeer geschikt voor studenten. Wat deze wasmachine anders maakt dan diegene hierdoor is het feit dat deze Allergy Smart heeft en hij een STEAM Advanced Inverter Motor heeft, wat super fijn is als je gevoelig bent voor allergieën.

> Vind de wasmachine aanbieding van de SHARP hier bij de MediaMarkt

6. Bosch WAN28207NL

beste wasmachine aanbieding Bosch 2

De laatste in de top zes beste wasmachine aanbiedingen voor studenten is ook niet te vergeten. Met het programma Hygiene Plus van Bosch WAN28207NL worden dierenharen en pollen door de hogere temperatuur uit je kleding gehaald en heb je minder last van jeuk. Heb je vaak weinig tijd of moet je bijvoorbeeld sportkleding snel wassen? Met SpeedPerfect was je tot wel 65% sneller en wel met hetzelfde resultaat. En ook deze wasmachine heeft een zelfreinigende wasmiddellade waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken van je wasmachine. 

> Check de aanbieding van Bosch WAN28207NL bij Coolblue

 

Hopelijk kan jij door de top zes beste wasmachine aanbiedingen voor studenten voordelig een goede wasmachine aanschaffen! De top zes wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte wasmachines bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.