Een make-up tas met spiegel is een oplossing voor veel vrouwen. Veel vrouwen dragen namelijk dagelijks make-up, maar bewaren en vervoeren dit op een heel onoverzichtelijke manier. In een make-up tas kun je jouw gehele make-up collectie gestructureerd bewaren. Ook kun je dit tasje gewoon overal mee naartoe nemen. Het voordeel van een spiegel in de tas is ook nog eens erg groot. Zo kun je op iedere plek jouw make-up opdoen of bijwerken, ook als er geen spiegel in de buurt is. Zo zorg je ervoor dat je er altijd en overal op en top uit kunt zien, zonder uren te moeten zoeken naar dat ene make-up product. Ben je al enthousiast? Lees verder voor onze 5 favoriete tasjes.

Bekijk meteen alle make-up tassen bij:
> bol.com
> Douglas

 

Make-up tas met spiegel | De 5 leukste

Om je op weg te helpen bij het vinden van de meest leuke en praktische make-up tas met spiegel, hebben we onderstaande top 5 samengesteld. Neem ‘m snel door! Gebruik het als inspiratie of misschien zit ook jouw perfecte tas hier al tussen.

1. MoreWomen – Make Up Tasje

 

Spiegel met verlichting
Helderheidsstanden
Ruim maar compact
Je moet ‘m opladen

Lees verder
Deze make-up tas met spiegel biedt voldoende ruimte voor al je make-up. Toch is hij niet al te groot, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Wanneer je je wil opmaken op een andere plek dan gewoonlijk, pak je gewoon de spiegel in de deksel van de tas erbij. Het licht rond de spiegel kun je instellen op drie verschillende herlderheidsniveaus. Naast de spiegel wordt het tasje geleverd met een klein etui voor je kwasten, waardoor je deze netjes en gescheiden kunt bewaren en meenemen. Tot slot is de tas eenvoudig schoon te maken door het gladde materiaal.

Bekijk het MoreWomen – Make Up Tasje bij:
> bol.com

2. Nueva Vida – Make Up Koffer

makeup-tas-met-spiegel-nueva

 

Veel ruimte
Verlichte LED spiegel
Touchscreen bediening
Iets duurder dan de anderen in dit lijstje

Lees verder
Als je een uitgebreide make-up collectie hebt en alles gemakkelijk wil meenemen, is deze koffer precies wat je nodig hebt! De bijgeleverde grote tas bevat georganiseerde vakjes, waardoor je snel alles kunt vinden. De ingebouwde spiegel met LED-verlichting is superhandig als je je onderweg wil opmaken of nog iets wil bijwerken. Met de touchscreen bediening pas je eenvoudig de helderheid van het licht aan, waardoor je ‘m in iedere situatie kunt gebruiken!

Bekijk de Nueva Vida – Make Up Koffer bij:
> bol.com

3. iBright Make-up tasje met spiegel

makeup-tas-met-spiegel-bright

 

In twee maten verkrijgbaar
Duddellaags
Multifunctioneel
Kleinere spiegel

Lees verder
Deze make-up tas is heel handig als je graag je make-up geordend bewaard. Hij is relatief compact en de twee lagen en verschillende vakjes zorgen ervoor dat alles zijn eigen plekje krijgt. Je kunt de tas in twee verschillende maten bestellen. Aan de tas hangt een klein spiegeltje, handig voor het onverwachts bijwerken van je make-up op plekken waar je niet bij een spiegel kunt. En wist je dat je deze tas ook kunt gebruiken voor een digitale camera, datakabels of stroomkabels? Handig!

Bekijk het iBright Make-up tasje met spiegel bij:
> bol.com

4. Yermin beauty- make-up tas

makeup-tas-met-spiegel-yermin

Opvallend design
Perfect georganiseerd
Verlichte spiegel
Het moet je smaak zijn

Lees verder
Dit stijlvolle toilettasje met spiegel wordt jouw ideale reisgenoot. Je kunt al je make-up zorgvuldig en overzichtelijk organiseren in deze tas. Als je iets wil gebruiken maar geen goede spiegel in de buurt hebt, hoef je niet langer dat slechte licht in een badkamer op vakantie of de camera van je telefoon te gebruiken. In het tasje zit namelijk een supermooie spiegel met helder LED-licht. Je hoeft het tasje maar één keer per week op te laden voor gebruik.

Bekijk de Yermin beauty- make-up tas bij:
> bol.com

5. Stellar Make-up Tas

makeup-tas-met-spiegel-stellar

Drie kleuren LED licht bij de spiegel
Touchscreen
Handig opbergsysteem
Iets duurder dan de anderen in dit lijstje

Lees verder
Dit trendy tasje heeft alle eigenschappen die je nodig hebt. Er zit een spiegel in met duidelijke LED-verlichting, die je in drie verschillende kleuren kunt instellen. Welke kleur je kiest, pas je gemakkelijk aan met het touchscreen. Verder is het opbergsysteem heel overzichtelijk en praktisch.  Hiermee kun je al je make-up opbergen, meenemen en zelfs onderweg je make-up doen of bijwerken. Ideaal!

Bekijk de Stellar Make-up Tas bij:
> bol.com

 

Top 5 beste make-up tasje met spiegel

  1. MoreWomen – Make Up Tasje
  2. Nueva Vida – Make Up Koffer
  3. iBright Make-up tasje met spiegel
  4. Yermin beauty- make-up tas
  5. Stellar Make-up Tas

 

Hopelijk ben je door middel van dit artikel goed genoeg op de hoogte gebracht van de verschillende make-up tasjes met spiegel. Of het nu voor inspiratie was of dat je al verkocht was bij één van de opties die we gegeven hebben.

> Op zoek naar een koffer waar jouw make-up tasje in kan? Check dit artikel dan eens!