Ben je van plan om toevallig dít weekend een nieuwe internet en TV abonnement af te sluiten? Dan heb je geluk! Bij KPN krijg je namelijk een welkomstcadeau als je een nieuw internet en TV abonnement afsluit. En wat voor cadeau… Een cadeaubon van Coolblue ter waarde van € 250,- óf maandelijks korting op je abonnement. Wow! Wij vertellen je meer.

> Of bekijk de weekenddeal meteen bij KPN

 

Weekenddeal KPN

Als je dit weekend een tweejarig abonnement afsluit bij KPN, dan krijg je een welkomstcadeau. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon van Coolblue ter waarde van € 250,-. Handig als je ook nog een nieuwe tv, laptop of iets anders nodig hebt! Wil je liever korting op je abonnement? Dat kan ook! In dat geval kun je kiezen voor maar liefst 9 maanden korting. Je betaalt die maanden slechts € 35,- per maand voor internet en tv.

Ga je liever voor een abonnement met een looptijd van één jaar? Dat kan natuurlijk ook. Je komt dan niet in aanmerking voor de cadeaubon, maar wel voor maandelijkse korting. Bij een internet en tv abonnement met een looptijd van één jaar betaal je de eerste zes maanden slechts € 35,-.

> Bekijk de aanbieding bij KPN

 

Wanneer krijg je een cadeaubon als welkomstcadeau?

  • Bij afsluiting van een tweejarig internet en TV abonnement
  • Deze aanbieding geldt vanaf vrijdag 8 maart, en loopt tot en met zondag 10 maart
  • Voor de Coolblue cadeaubonnen geldt op = op, wees er dus snel bij!

Dus, als je toch van plan bent om een internet en tv abonnement af te sluiten: dit is je kans! Bekijk de aanbieding snel bij KPN en scoor een internet en tv abonnement met cadeau.

> Bekijk internet en tv met abonnement met cadeau bij KPN