Op zoek naar de leukste spelletjes apps van het moment om deze tijd door te komen? We begrijpen je maar al te goed en hebben voor jou de top 6 gratis leukste spelletjes apps gemaakt op basis van populariteit & de beoordelingen. Aan leuke spelletjes apps heb je nooit genoeg, toch? Speel in je eentje tegen de verveling of stay in touch met je vrienden met de Multiplayers spelletjes apps. Welke leuke spelletjes-app ga jij meteen downloaden en spelen?

 

Top 6 leukste spelletjes apps 2020

 

1. Mario Kart Tour (Single- & Multiplayer)

Eindelijk is er een Mario Kart app! Sinds eind 2019 speel je het klassieke Mario Kart gewoon op je smartphone. Niet alleen kun je met de originele characters spelen, óók komen er een aantal oude bekende racebanen terug in de app (zoals Choco Island). Speel alleen of tegen je vrienden met Multiplayer mode, hoe leuk!

 

2. Wordfeud (Multiplayer)

Wordfeud is een echte klassieker in het rijtje van leukste spelletjes apps. Dit spel is de online variant van scrabble. Het leukste van deze spelletjes app? Je kan met je vrienden de strijd aan gaan wie de beste woorden neerlegd. Denk goed na over welke letter je op welk vakje legt. De gekleurde vakjes leveren een hogere score op. En ondertussen krik je je woordenschat ook nog eens op! Het spel is ook te spelen tegen random tegenspelers.

 

3. Brain Out (Singleplayer)

Laat je hersenen kraken met Brain Out. In deze spelletjes-app moet je door middel van logisch nadenken of out of the box denken puzzeltjes oplossen op naar het volgende level te komen. Dit creative spel heeft wel 221 levels! Je bent dus wel even bezig!

 

4. Trivia Crack (Multiplayer)

Test je kennis met Trivia Crack! In deze leuke spelletjes-app ga je de strijd aan met je vrienden óf een random tegenspeler. Draai aan het rad der 7 basisvakken (sport, geschiedenis, kunst, amusement, geografie, wetenschap en het ‘bonusvak’) en beantwoord de vraag van de categorie die gedraaid wordt. Degene met de meeste vragen goed wint! Spreekt voor zich toch?

 

5. Flow Free (Singleplayer)

Vaak zijn de simpelste spelletjes het leukst! Flow Free is zo’n spelletje. In deze leuke spelletjes-app draait het er om dat je alle gekleurde punten met elkaar verbind. De lijnen moeten het hele bord vullen en mogen elkaar niet kruisen. Je bent er wel even zoet mee, want er is een groot aantal levels beschikbaar!

 

6. Hot Dog Bush (Singleplayer)

‘Hot Dog Bush’, misschien ken je dit spelletje nog wel van vroeger? En daarmee bedoelen we die goede oude tijd toen Spele.nl jouw favoriete website was… In dit hamburger spelletje, die toen erg populair was, run je (als oud-president Bush) een hamburgerkraampje. Maak zo snel mogelijk de bestellingen van je klanten klaar, zodat je naar het volgende level kan. Dat wordt nostalgie snuiven!

 

Welke spelletjes-app ga jij meteen downloaden en spelen?