Problemen met doorslapen en wil je melatonine kopen? Wij hebben de beste & populairste melatonine merken voor je op een rijtje gezet en ook lees je waar je deze het best kan kopen. Zo zijn er verschillende melatonine merken (zoals Sleepzz, Lucovitaal & Vitalize), varianten en doseringen (zoals 0,1 mg, 1 mg, 3 mg, 5 mg of 10 mg) in de aanbieding bij diverse online aanbieders als Bol.com, Koopjesdrogisterij.nl, Holland&Barrett en Deonlinedrogist.nl. Melatonine is een natuurlijk hormoon en helpt bij het sneller in slaap vallen en doorslapen. Wil je melatonine kopen met korting? Bekijk dan onderstaande aanbiedingen & kortingen van de populairste melatonine merken, varianten & doseringen.

> Bekijk direct alle melatonine aanbiedingen bij Bol.com

 

De populairste melatonine merken kopen | In de aanbieding

De populairste melatonine merken zijn o.a. Sleepzz (met varianten als Time Release & Forte), Lucovitaal en Vitalize. Bekijk hieronder waar je deze melatonine merken kunt kopen in de aanbieding.

 

Sleepzz melatonine kopen | o.a. Time Release & Forte

Melatonine van Sleepzz is te koop in verschillende varianten, zoals Forte, Power Sleep & Time Release (allen verkrijgbaar in diverse doseringen). Ze stimuleren allemaal het beter in slaap vallen en doorslapen. De goedkoopste variant (1 mg) van Sleepzz melatonine is te koop bij Koopjesdrogisterij voor maar €8,39.

> Koop hier Sleepzz Melatonine  bij Koopjesdrogisterij.nl – vanaf €8,39

> Koop hier Sleepzz Melatonine bij Bol.com

> Koop hier Sleepzz Melatonine bij Holland&Barrett

 

Lucovitaal melatonine kopen

Lucovitaal is ook in verschillende varianten te verkrijgen (vooral 1 mg, 2 mg en 5 mg zijn populair). Momenteel kun je mooie aanbiedingen vinden bij Bol.com en Holland&Barret. De korting loopt op tot wel 52%! Voor welke Lucovitaal aanbieding ga jij?

> Koop hier Lucovitaal Melatonine bij Bol.com – tot 52% korting

> Koop hier Lucovitaal Melatonine bij Holland&Barrett – vanaf €4,09

melatonine kopen

 

Vitalize melatonine kopen

Ook met de melatonine van Vitalize zal jij heerlijk in slaap vallen en goed doorslapen. Momenteel vind je Vitalize melatonine bij Bol.com met 15% korting.

> Koop hier Vitalize bij Bol.com – tot 15% korting

> Koop hier Vitalize bij Deonlinedrogist.nl – vanaf €6,95

 

Melatonine kopen | 0,1 mg, 1 mg, 3 mg, 5 mg of 10 mg?

Melatonine kun je kopen in verschillende doseringen. Het is verstandig om met een lagere dosering te beginnen om je lichaam niet teveel te verstoren en ervoor te zorgen dat het afbouwen makkelijker gaat. Mensen nemen al gauw te veel! Tot de 1 mg is een lagere dosering, 1 mg tot 2 mg een gemiddelde dosering en 3 mg of 5 mg een bijzonder hoge dosering. 10 mg wordt maar heel zelden gebruikt! Begin met een lage dosering, de kans is groot dat je met deze hoeveelheid al een stuk beter in slaap kan vallen en kan doorslapen.

 

Melatonine kopen? Bekijk welke er momenteel in aanbieding zijn en haal er je voordeel uit! Je kunt ook eens kijken bij de actuele melatonine aanbiedingen op Gezondermeer.nl. Haal melatonine nu in huis en je zal in slaap vallen en doorslapen als geen ander.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.