Monopoly is het perfecte spel voor de komende tijd. Je hebt er urenlang plezier van én levert een hoop gezelligheid op! Of heb je iemand in de familie zitten die altijd eindigt zonder geld en uit frustatie met het bord gooit? Indien je dit bord spel nog niet hebt, is dit dé tijd om dit must have spel aan te schaffen. Ga voor de editie Valsspelers, Extreem Bankieren, Junior of natuurlijk de Classic versie. Welke rol neem jij aan tijdens dit spel? De fanatiekeling, de valsspeler of de pineut?

 

> Bekijk hier de verschillende Monopoly-edities bij Bol.com

> Bekijk hier de verschillende Monopoly-edities bij Wehkamp

> Bekijk hier de verschillende Monopoly-edities bij Intertoys

 

Wat is het doel van Monopoly?

Het doel van Monopoly is om zo rijk mogelijk te worden en ervoor te zorgen dat de andere spelers failliet gaan! Dit doe je door slim te onderhandelen, kopen en ruilen. Er komt een hele hoop tactiek bij kijken maar óók een beetje geluk!

 

Welke Monopoly variant kies jij?

  • Monopoly Classic: Met de Classic editie zit je altijd goed. Dit is één van de meest verkochte bordspellen ter wereld! Op dit bord vind je allerlei bekende straten in Nederland, zoals Kalverenstraat en de Brink.
  • Monopoly Exteem Bankieren: Monopoly geld bestaat niet meer deze editie, het gaat hier namelijk om hele hoge bedragen. Nu speel je met een bankpasje!
  • Monopoly Valsspelers: In dit spel wordt valsspelen eindelijk beloont! Probeer zoveel mogelijk vals te spelen om geld te verdienen en betrap anderen.
  • Monopoly Junior: Monopoly kan soms wat lastig te begrijpen zijn. Vind je dit ook? Ga voor de Junior editie, deze is heus niet alleen voor kinderen hoor!

 

Waar koop je deze Monopoly bordspellen?

Wil jij één van de Monopoly-spellen kopen? Vergelijk gemakkelijk bij verschillende betrouwbare webshops:

> Bekijk hier de verschillende Monopoly-edities bij Bol.com

> Bekijk hier de verschillende Monopoly-edities bij Wehkamp

> Bekijk hier de editie Monopoly Classic bij Intertoys

> Bekijk hier de editie Monopoly Extreem Bankieren bij Intertoys

> Bekijk hier de editie Monopoly Valsspelers bij Intertoys

> Bekijk hier de editie Monopoly Junior bij Intertoys

Op zoek naar meer leuke bordspellen? Bekijk ook eens onze Top 10 Bordspellen 2020!