Jullie hebben een feestje gegeven of het is jouw beurt in het wekelijkse schoonmaakrooster, een stofzuiger is op deze momenten niet te missen. En tegenwoordig gebruiken studenten eigenlijk het liefst een steelstofzuiger, want dat is toch veel handiger. Een steelstofzuiger is veel compacter en hij werkt draadloos, ideaal voor een studentenhuis. Van plan om te gaan investeren in een steelstofzuiger en ook van deze voordelen te genieten? Lees dan eerst deze tips eens door voor de beste steelstofzuiger voor studenten

Bekijk hier direct de beste steelstofzuiger deals bij:
Bol.com
| Coolblue

 

De beste steelstofzuiger | Top 5

Vaak wordt er voor dit soort apparaten naar de best geteste steelstofzuigers gekeken. Voor studenten kan dit soms best lastig zijn, omdat studenten vaak een andere prijsklasse waarderen en de beste steelstofzuiger misschien aan andere eisen kan voldoen. Naast de prijs, kunnen steelstofzuigers namelijk ook verschillen in accuduur, zuigkracht, lawaai, een kruimeldief functie of in gewicht. Hieronder kun je 5 tips vinden voor de beste steelstofzuiger, maar dan speciaal voor studenten. 

 

1. Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 steel stofzuiger

Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 steel stofzuiger

Deze steelstofzuiger is heel erg praktisch omdat deze gemakkelijk onder bedden en kastjes doorkan door de buigbare steel. In een vol studentenhuis met meubels van veel verschillende mensen kan dit na een feestje in ieder geval geen kwaad! Deze steelstofzuiger is zakloos en je kan een deel van de stofzuiger loskoppelen als kruimeldief. 

> Bekijk hier de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 steelstofzuiger bij Bol.com

 

2. Princess 339490 Rapido snoerloze stofzuiger

Princess 339490 Rapido snoerloze stofzuiger

Deze steelstofzuiger heeft een iets minder sterke zuigkracht, maar heeft alsnog een reden waarom het voor jou de beste steelstofzuiger kan zijn. Deze is namelijk een stuk goedkoper dan andere steelstofzuigers uit deze lijst. Dus als dit model al voldoende is voor jou en je een beetje op je geld moet letten, is dit de beste keuze! Ook hier is een gedeelte af te koppelen en te gebruiken als kruimeldief en de accu gaat ongeveer een half uur mee.

> Bekijk hier de Princess 339490 Rapido snoerloze stofzuiger bij Bol.com

 

3. AEG CX7-2-S360

AEG CX7-2-S360

De derde beste steelstofzuiger voor studenten is er een voor speciale studentenhuizen, namelijk die met huisdieren. Hebben jullie een kat of een cavia in huis? Deze steelstofzuiger heeft namelijk een speciaal mondstuk voor dierenharen. Ook in een huishouden met veel meiden met lang haar zou dit nog wel eens van pas kunnen komen! 

> Bekijk deze AEG CX7-2-S360 steelstofzuiger bij Bol.com

 

4. Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF220B

Bosch Readyy'y Serie 2 BCHF220B

Deze Bosch steelstofzuiger is van goede kwaliteit, Bosch is een betrouwbaar merk. De draaiende borstel trilt diepliggend vuil los, waardoor je de vloer zelfs na een goed feestje weer schoon krijgt. Deze steelstofzuiger is krachtiger dan andere stofzuigers in deze prijsklasse. 

> Bekijk de Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF220B hier bij Coolblue

 

5. Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753

Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753

Deze laatste tip voor de beste steelstofzuiger voor studenten heeft vooral te maken met het gewicht van de stofzuiger. Dit model is namelijk ongeveer 2.5 kilo lichter dan andere stofzuigers. Als jij in een huis woont met veel trappen kan dit toch wel erg van pas komen. Daarnaast kun je bij deze stofzuiger ook een kruimeldief los koppelen. 

> Bekijk de beste steelstofzuiger bij Coolblue

 

5 tips voor de beste steelstofzuiger voor studenten

1. Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 steel stofzuiger

2. Princess 339490 Rapido snoerloze stofzuiger

3. AEG CX7-2-S360

4. Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF220B

5. Rowenta Dual Force 2-in-1 RH6753

 

Wanneer jij een van de best geteste steelstofzuigers hebt aangeschaft, heb je geen excuus meer om je huis niet schoon te maken/houden. De bovenstaande tips worden zo vaak mogelijk bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte steelstofzuigers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.


Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.