Stofzuigen is een klusje waar niemand zin in heeft, maar toch echt regelmatig moet gebeuren. Daarom kun je er voor jezelf maar beter het beste van maken! Met een steelstofzuiger wordt het stofzuigen een stuk comfortabeler dan met een normale stofzuiger. Je hoeft nauwelijks te bukken en je hoeft niet de hele tijd een stofzuiger achter je aan te slepen. Daarnaast zijn sommige steelstofzuigers zelfs draadloos. Hoe handig! Van plan om te gaan investeren in een steelstofzuiger en ook van deze voordelen te genieten? Lees dan eerst deze tips eens door voor de beste steelstofzuiger

Bekijk hier direct de beste steelstofzuiger deals bij:
> Bol.com

> Coolblue
> MediaMarkt

 

De beste steelstofzuiger | Top 5

Om de juiste keuze te maken voor de beste steelstofzuiger, moet je natuurlijk grondig onderzoek doen. Naast de prijs, kunnen steelstofzuigers verschillen in accuduur, zuigkracht, lawaai, een kruimeldief functie of in gewicht. Gelukkig hebben wij dit onderzoek al gedaan! Hieronder kun je 5 tips vinden voor de beste steelstofzuiger. Neem ze snel door!

1. Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 steel stofzuiger

beste-steelstofzuiger-rowenta

45 minuten batterijduur
Buigbare steel
Te gebruiken als kruimeldief
Geen dweilfunctie

Lees verder
Deze steelstofzuiger is heel erg praktisch omdat deze gemakkelijk onder bedden en kastjes door kan door de buigbare steel. Zo vergeet je geen hoekjes en weet je zeker dat je hele huis stofvrij wordt! Deze steelstofzuiger is zakloos en je kan een deel van de stofzuiger loskoppelen als kruimeldief. Ten slotte gebruik je de steelstofzuiger wel 45 minuten zonder ‘m op te laden. Zo ben je in ieder geval in één keer van het vervelende klusje af.

Bekijk de Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 bij:
> bol.com
> MediaMarkt
> Coolblue

2. Princess Dynamic Storm Draadloze steelstofzuiger 339390

beste-steelstofzuiger-princess

Krachtige motor
Makkelijk reinigen van stofreservoir
Handige parkeerfunctie
Geen dweilfunctie

Lees verder
De Princess Dynamic Storm Draadloze steelstofzuiger 339390 is de ideale stofzuiger door drie redenen: de krachtige motor, het makkelijk te reinigen reservoir en de handige parkeerfunctie. Met de krachtige motor zuig je al het stof gemakkelijk op. Tussendoor even iets anders doen? Geen probleem! Zet de stofzuiger gewoon even in de parkeerstand. Ten slotte reinig je het stofreservoir supermakkelijk én hygiënisch. Druk op de knop en het stof valt rechtstreeks in de prullenbak, zonder dat je dit aan hoeft te raken. Handig!

Bekijk de Princess Dynamic Storm Draadloze steelstofzuiger 339390 bij:
> bol.com

3. AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

beste-steelstofzuiger-aeg

Zeer geschikt voor (dieren)haren
Geschikt voor alle vloeren
Led verlichte vloerzuigmond
Maakt redelijk veel geluid

Lees verder
De derde beste steelstofzuiger uit dit toplijstje is een echte multifunctionele. Hebben jullie een kat of een cavia in huis? Deze steelstofzuiger heeft een speciale borstel voor dierenharen. Ook in een huishouden met veel meiden met lang haar zou dit nog wel eens van pas kunnen komen! Daarnaast is de stofzuiger geschikt voor zowel harde, kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt. Ten slotte beschikt de AEG stofzuiger over een led verlichte vloerzuigmond, waardoor je ook donkere plekjes extra goed kunt schoonmaken. 

Bekijk de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE bij:
> Coolblue

4. Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs

beste-steelstofzuiger-bosch

Loskoppel kruimeldief
Draaiende borstels voor dierenharen
Binnen vijf uur weer volledig opgeladen
Geen parketborstel voor kwetsbare vloeren

Lees verder
Deze Bosch steelstofzuiger is van goede kwaliteit, zoals Bosch altijd is. De draaiende borstels op de stofzuiger maken extra goed schoon, zelfs als er veel dierenharen in huis liggen. Deze steelstofzuiger is krachtiger dan andere stofzuigers in deze prijsklasse. Is hij leeg? Binnen vijf uur laden is hij weer helemaal vol. En als praktisch toppunt, zit er ook nog een kruimeldief bij die je gemakkelijk loskoppelt.

Bekijk de Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs bij:
> bol.com
> Coolblue

5. Samsung Jet 85 Pro

beste-steelstofzuiger-samsung

Geschikt om te dweilen
Hoge zuigkracht van 210 watt
Licht van gewicht
Geen parketborstel voor kwetsbare houten vloeren

Lees verder
De nummer 5 in dit toplijstje kan een heel goede keuze zijn, doordat deze stofzuiger ook kan dweilen. Zo kun je het apparaat voor nog meer dingen gebruiken en kun je de dweil volledig opbergen. Daarnaast zuigt de Samsung extra hard met een zuigkracht van 210 watt. Door het lichte gewicht is hij erg gebruiksvriendelijk. Ideaal!

Bekijk de Samsung Jet 85 Pro bij:
> Coolblue

 

5 tips voor de beste steelstofzuiger voor jou

  1. Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9879 steel stofzuiger
  2. Princess Dynamic Storm Draadloze steelstofzuiger 339390
  3. AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE
  4. Bosch Readyy’y Serie 2 BCHF2MX16 Grijs
  5. Samsung Jet 85 Pro

 

Wanneer jij één van de best geteste steelstofzuigers hebt aangeschaft, heb je geen excuus meer om je huis niet schoon te maken/houden. Tijd om er één aan te schaffen!

Tip | Bekijk ook onze top 5 robot stofzuigers