Een gaming laptop nodig die je daarnaast ook kan gebruiken voor school? Deze MSI GF63 Thin 11UC-873NL aanbieding is er één om te overwegen. Deze laptop uit de MSI GF serie heeft een Intel Core i7 processor waardoor ‘ie uitermate geschikt is voor het spelen van games! Maar dankzij deze processor kan je dus ook aan de slag met zwaardere programma’s om video’s mee te editen. Nu te koop met maar liefst €180,- korting! Meer weten? We vertellen je hieronder over de specificaties!

> Bekijk deze MSI GF63 Thin 11UC-873NL aanbieding bij Bol.com

 

Specificaties MSI GF63 Thin 11UC-873NL

  • 15.6 inch beeldscherm
  • 16 GB werkgeheugen
  • Intel Core i7 processor
  • 512 GB SSD opslag
  • NVIDIA GeForce 3050 videokaart

 

Laten we beginnen met de buitenkant van deze MSI GF63 Thin 11UC-873NL aanbieding. Het heeft een strak design, is ultradun én die zwarte kleur maakt ‘m toffer dan iedere andere zilveren laptop ;-). Maar het uiterlijk is niet alles, gelukkig hoef je je over de binnenkant ook geen zorgen te maken. De Intel Core i7 processor in combinatie met het 16 GB werkgeheugen maken dat ‘ie supersnel is. Of je je favo game nou aan het spelen bent, of dat je een video aan het bewerken bent, allerlei tabbladen open hebt staan in Google Chrome en daarnaast óók nog Spotify op de achtergrond aan hebt staan. Hij is – en blijft – supersnel. Het beeldscherm heeft een verversingssnelheid van 144 Hertz, wat inhoudt dat alle beelden tijdens het gamen vloeiend blijven bewegen. Het toetsenbord is verlicht, dus je kan ’s avonds laat blijven spelen. Maar vergeet ook die deadlines niet! Het enige minpuntje van deze laptop is dat batterij snel leegloopt tijdens het gamen. Zorg er dus voor dat ‘ie dan altijd aan de oplader ligt.

 

Deze MSI GF63 Thin 11UC-873NL aanbieding kopen?

> Bekijk deze MSI GF63 Thin 11UC-873NL aanbieding bij Bol.com – Nu van €1049,- naar €869,-!

MSI GF63 Thin 11UC-873NL aanbieding

 

Of bekijk meer MSI aanbiedingen bij:

> Coolblue

> Bol.com

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.