Is één van je vrienden net verhuisd of misschien wel voor het eerst op zichzelf gegaan? Dan is het natuurlijk tijd voor een housewarming! Maar wat voor cadeautje neem je mee naar zo’n feestje? Het liefst wil je natuurlijk iets voor in het nieuwe huis, maar veel spullen en decoratie voor thuis is al gauw heel duur. Ben je op zoek naar een origineel, leuk cadeau voor in huis, maar wil je niet té veel geld uitgeven? Dit zijn de beste housewarming cadeaus!

Koop direct een leuk housewarming cadeautje bij:
> HEMA
> Xenos
> Blokker

 

Altijd goed: een mooie kaars

housewarming cadeau kaars

Eén van de beste housewarming cadeaus is misschien wel een mooie of lekker ruikende kaars. Als je niet zo goed weet wat de verhuisde leuk vindt of wat ze mooi vinden qua decoratie, is het een goed idee om een kaars te geven. Een kaars komt altijd van pas, en je hebt er ook écht iets aan. En heb je per ongeluk hetzelfde cadeau gekocht als een andere gast? Geen probleem; de kaarsen branden ooit toch op en je kunt er eigenlijk nooit genoeg van hebben. Daarnaast kun je een kaars als cadeau zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wil.

 

Iets praktisch: keukengerei

housewarming keukengerei

Wil je liever iets écht nuttigs geven en zeker weten dat de verhuisde jouw housewarming cadeau goed kan gebruiken en zelf wat geld bespaart? Ga dan voor iets praktisch dat je sowieso nodig hebt in huis, zoals keukengerei. Denk bijvoorbeeld aan een mooie pan, een pizzasnijder, waterkoker of eisnijder. Wat je ook maar bedenkt, het is sowieso handig om te hebben en daarmee een top cadeau!

 

Liever persoonlijk? Geef een fotocadeau

housewarming fotocadeau

Wil je je cadeautje echt persoonlijk maken? Geef dan een fotocadeau. Laat je favoriete foto van jou en de verhuisde samen bijvoorbeeld printen op een canvas doek voor aan de muur, een mok of een klok. Op die manier geef je een housewarming cadeau dat aan jullie samen doet denken en echt van jou is. En het is ook nog eens hartstikke leuke decoratie voor in huis; twee vliegen in één klap dus.

 

Het leukste housewarming cadeau

Uiteindelijk ken jij degene natuurlijk zelf het beste, en weet je misschien wel iets anders dat bij diegene past. Misschien zoek je helemaal geen cadeau dat met de inrichting van het huis te maken heeft, ondanks de housewarming. Ben je op zoek naar een ander cadeautje voor een aankomend housewarming feestje? Check dan de beste cadeaus van bol.com onder de €10,-!