Een kopje koffie in de ochtend, in de middag of in de avond, voor veel mensen is koffie niet eens voor één dag weg te denken. En wat wil je nog meer in je koffie dan gemak en kwaliteit? Op een laagdrempelige manier hele lekkere en goede koffie zetten kan met een Nespresso apparaat. Dus als je deze nog niet in huis hebt is het hoog tijd om deze aan te schaffen! Maar welke is de beste Nespresso machine voor jou? In deze blog lees je alles over de verschillende opties zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

> Check meteen alle Nespresso machines bij Coolblue

 

Beste Nespresso machines

  1. Beste Nespresso machine Creatista
  2. Lattissima Nespresso machine
  3. Nespresso machine Citiz
  4. Essenza Mini
  5. Nespresso Inissia: basis Nespresso

 

Beste Nespresso machine bij Coolblue

Nespresso heeft verschillende modellen machines, die stuk voor stuk snel en eenvoudig goede koffie voor je kunnen maken. Nespresso is een B-Corp gecertificeerd bedrijf, wat betekent dat Nespresso bijdraagt aan een positieve impact op de economie. Ook is het belangrijk dat er binnen een B-Corp bedrijf rekening wordt gehouden met alle belanghebbenden, dus partners, klanten, werknemers, het milieu en de rest van de samenleving. Door de afgesloten aluminium capsule blijft de koffie van Nespresso heel lang vers en van hoge kwaliteit. Ook de gebrande en gemalen koffie in de cups zijn rijk van aroma’s en heerlijk van smaak. Bij Coolblue kun je betrouwbaar en snel de beste Nespresso machine aanschaffen. Je hebt ‘m na je bestelling de volgende dag al in huis en je kunt ‘m bij twijfel gratis omruilen.

 

Beste Nespresso machine | Verschillende modellen

Nespresso kent verschillende modellen apparaten. Elk apparaat is van hoge kwaliteit, maar ze verschillen net iets van elkaar. Om de juiste keuze te maken in de beste Nespresso machine, is het belangrijk dat je weet wat elke machine jou kan bieden. Om je daar een beetje bij te helpen vind je alle voordelen per machine hieronder.

1. Beste Nespresso machine Creatista

beste-nespresso-machine-creatista

De Nespresso Creatista staat bekent om zijn hoge kwaliteit en daarom misschien wel de beste Nespresso machine voor jou. Hij beschikt over een automatische stoompijp die melk van de hoogste kwaliteit voor je schuimt. Op de display van het apparaat kies je jouw gewenste keuze, espresso, lungo, ristretto of melkspecialiteiten. Hierna kun je deze nog volledig personaliseren in koffiesterkte, koffievolume en melkvolume. Er past wel 1,5 liter water in het reservoir waardoor je wel 12 lungo’s kan maken. Na 10 capsules hoef je de opvangbak pas te legen. Een ideale machine voor de echte koffieliefhebber! Het Sage Nespresso Creatista Plus SNE800BTR in de kleur Black Truffel is een echte aanrader.

> Check hier de beste Nespresso machine Creatista

2. Lattissima Nespresso machine

beste-nespresso-machine-lattissima

Het ingebouwde melkreservoir zorgt voor het ultieme gemak doordat je met één druk op de knop melkspecialiteiten zet. Ook met dit apparaat kun je espresso’s, lungo’s, ristretto’s of melkspecialiteiten zetten. Daarnaast is deze lijn van Espresso vrij stil vergeleken met de andere machines. Superhandig als jij vroeg in de ochtend een kopje koffie wil zetten terwijl je huisgenoten nog slapen. De Lattissima’s zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Onze aanrader is de’Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W.

> Scoor de’Longhi Nespresso Lattissima hier

3. Nespresso machine Citiz

beste-nespresso-machine-citiz

Met de Nespresso’s van de Citiz lijn kun je 9 lungo’s achter elkaar zetten en hoef je de opvangbak pas te vervangen na 10 Nespresso cups. Dit is een vrij compact model maar door het grotere reservoir en opvangbak is hij wel groot genoeg voor een gemiddeld huishouden. Het Citiz & milk model bevat ook een melkopschuimer, waardoor je er ook een cappuccino of latte macchiato mee kunt maken. De beste Citiz & milk is de Magimix Nespresso CitiZ & Milk M196.

> Schaf de Nespresso’s Citiz bij Coolblue

4. Essenza Mini

beste-nespresso-machine-mini

Heb jij een wat kleinere keuken maar wil je hier wel graag een koffieapparaat in? Met de Essenza Mini gebruik je je ruimte heel efficiënt. De machine is extra smal en daarom kun je ‘m gemakkelijk kwijt in een hoekje. Ook is hij verkrijgbaar in een rechthoekige of driehoekige vorm, zodat hij gemakkelijk in een hoekje gezet kan worden. Heb jij een kleine keuken en klinkt een Essenza Mini als muziek in je oren? Ga voor de stijlvolle Magimix Nespresso Essenza Mini Rood.

> Bekijk de Magimix Nespresso Essenza Mini Rood hier

5. Nespresso Inissia: basis Nespresso

beste-nespresso-machine-basis

Met dit Espresso apparaat kom je terug in de basis van Nespresso. Met één druk op de knop zet je een lungo of espresso waardoor het heel gemakkelijk en laagdrempelig is om een kopje koffie te zetten. Je kunt zes lungo’s zetten met één gevuld waterreservoir en na 11 kopjes koffie zetten leeg je de opbergbak. Een ander aspect dat dit apparaat heel aantrekkelijk maakt is de lagere prijs vergeleken met de andere apparaten. Word jij hier enthousiast van? Check de Magimix Nespresso Inissia inclusief melkopschuimer.

> Check hier de Magimix Nespresso Inissia

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste Nespresso machines voortaan snel en gemakkelijk goede koffie zetten! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte machines bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

> Op zoek naar een goede melkopschuimer? Check deze top 8

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.