Heb je binnenkort een verjaardag, afstudeerfeestje of housewarming en weet je nog niet wat je moet geven? Met een beauty cadeau zit je natuurlijk altijd goed. Je kunt gaan voor iets standaards waarvan je weet dat het van pas komt en wel op gaat, zoals een zeeppakket of bodylotion, maar je kunt het natuurlijk ook iets origineler aanpakken. Dit zijn onze tips voor een leuk en origineel beauty cadeau.

 

Koop direct een fijn beauty cadeau bij:
> Douglas
> Deloox

 

Handig: een parfumverstuiver

beauty cadeau parfumverstuiver

Is je vriend, vriendin, moeder of broer altijd onderweg? Koop dat een parfumverstuiver! Dit zijn kleine flesjes die je kunt vullen met je favoriete parfum, en vervolgens overal mee naar toe kunt nemen. De dop is een verstuiver, waardoor het flesje hetzelfde werkt als een normaal parfumflesje. Een parfumverstuiver is niet alleen handig om onderweg bij te hebben, maar is ook ideaal mee op vakantie te nemen als je alleen handbagage hebt geboekt.

> Bekijk parfumverstuivers bij Deloox

 

Een mooi make-up product

Houdt degene voor wie je op zoek bent van make-up en is hij/zij altijd bezig met nieuwe looks uitproberen, tutorials volgen en nieuwe producten ontdekken? Kies dan een mooi make-up product uit van een goed merk en laat diegene iets nieuws proberen! Want hoe leuk is het om een make-upproduct te krijgen dat je niet eerder gebruikt hebt en dat uit te testen?

> Bekijk make-up cadeaus bij Douglas

 

Altijd goed: parfum giftset!

parfumset

Nee, giftsets zijn misschien niet zo origineel. Want hoe vaak heb jij in je leven al een pakket met doucheschuim, bodylotion of gezichtscrème gekregen? Maar wat wel origineel is, is een parfum giftset. Verschillende, kleine geurtjes in een leuk pakketje. Wil je graag een lekker geurtje cadeau doen, maar wil je niet heel veel geld uitgeven aan een parfum die je vriend/vriendin misschien helemaal niet lekker vindt? Dan is dit de ideale oplossing!

> Bekijk parfum giftsets bij Deloox

 

Vraag zijn of haar voorkeur!

Natuurlijk is het het leukste om zelf iets te bedenken en ervoor te zorgen dat je cadeau een echte verrassing is. Maar wil je op safe spelen en zeker weten dat je beauty cadeau in de smaak valt? Vraag dan naar de wensen van degene voor wie je op zoek bent! Want uiteindelijk weet alleen diegene zelf natuurlijk waar hij of zij van houdt, en dan weet je zeker dat je iets geeft waar die blij mee is. Op zoek naar meer parfum cadeaus? Bekijk hier de lekkerste geuren voor mannen of geuren voor vrouwen.