Ben jij op zoek naar een fijne laptop die de belangrijkste dingen voor jouw school aan kan? Dan is deze Asus X415EA-EB1510W aanbieding een goede laptop om te overwegen. De laptop heeft een fijn formaat, weegt maar 1,5 kilo, heeft net wat meer opslagruimte voor al je verslagen én je kan zelfs foto’s bewerken. Toch fijn! Heb je uiteindelijk toch meer opslag nodig? Dan is de opslag uit te breiden. Klinkt goed, toch?! Je scoort ‘m nu van €549,- voor €399,-. Hieronder lees je meer over de specificaties. Lees je mee?

> Bekijk de Asus X415EA-EB1510W aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties Asus X415EA-EB1510W

  • 14 inch beeldscherm
  • Intel Core i3 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD opslag
  • Intel UHD Graphics

 

Deze knappe laptop met strak design is een goede keuze voor school. Met dank aan de Intel Core i3 processor en het 8 GB werkgeheugen heb je zonder haperen meerdere tabbladen en programma’s open staan. Daarnaast is deze Asus X415EA-EB1510W aanbieding ook ideaal voor thuisgebruik. Op dit formaat beeldscherm kijk je fijn je favoriete films en series, want het scherm heeft een verversingssnelheid van 60 Hz. Daarnaast is het scherm ontspiegeld, waardoor je aanstaande zomer lekker in het zonnetje met je laptop kan werken zonder dat je last hebt van vervelend lichtinval. De batterij houdt het zo’n 7 uur vol, dus neem wel je oplader mee als je een hele lange dag op school hebt! Tot slot is het handig om te vermelden dat het besturingssysteem Windows 11 in S mode is. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan je ‘m omzetten naar de normale Windows 11 via de Windows Store.

 

Deze Asus X415EA-EB1510W aanbieding bestellen?

> Bekijk deze Asus X415EA-EB1510W aanbieding bij Coolblue – Nú met €150,- korting!

Asus X415EA-EB1510W aanbieding

 

Of bekijk meer ASUS laptop aanbiedingen bij:

> Coolblue

Bol.com

MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.