Een retro magnetron in de keuken wordt weer hipper dan ooit! Ben jij op zoek naar een nieuwe magnetron met een retro uitstraling? Wat dachten jullie van deze hippe Etna magnetron? Deze old school magnetron kopen jullie bij verschillende online webshops zoals Coolblue, Bol.com, BCC, MediaMarkt en De Bijenkorf. Bekijk hieronder de verschillende kleuren en koop ‘m vandaag nog online.

Bekijk hier direct alle Etna retro magnetron aanbiedingen bij:
Coolblue | Bol.com | BCC | MediaMarkt | De Bijenkorf

 

Etna retro magnetron deals

Ga jij voor deze Etna magnetron in het blauw, het rood, het zwart of toch in het wit? Deze té leuke magnetron kopen jullie in maar liefst vier verschillende kleuren. Zo past ‘ie in elk keuken interieur! Bekijk hieronder de verschillende Etna retro magnetron deals en beslis welke kleur jij in huis haalt…

Retro magnetron in het zwart

Kies voor safe en schaf de Etna magnetron aan in ’t zwart. Zo weet je zeker dat je de kleur nooit zat wordt en kan je hem altijd weer meenemen naar je nieuwe huis aangezien ‘ie in elk interieur past.

Bekijk de zwarte retro magnetron van Etna bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt

Retro magnetron

Etna retro magnetron blauw

Wanneer jouw favoriete kleur blauw is, mag deze babyblauwe magnetron niet ontbreken in jouw keuken! Ook deze lichte pastel kleur is makkelijk te combineren met alle keukens.

Bekijk de blauwe retro magnetron van Etna bij:
Bol.com | BCC | De Bijenkorf

Retro magnetron

 

Witte Etna retro magnetron

Wit is altijd een goed idee! Deze witte retro magnetron van Etna is een must om te hebben… Wedden dat iedereen meteen wil weten waar jij deze hippe magnetron hebt aangeschaft?

Bekijk de witte retro Etna magnetron bij:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | BCC 

Retro magnetron

 

Retro magnetron van Etna rood

Jij bent iemand die graag wilt dat je keuken opvalt… En terecht! Hoe gaaf is deze rode oldschool magnetron look? Doe eens gek en kies voor deze opvallende kleur.

Bekijk de Etna retro magnetron in het rood:
Bol.com 

Retro magnetron

 

Magnetron retro aanbiedingen

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer merken die een retro magnetron in hun assortiment hebben. Wat dacht je van deze Efbe Schott, Severin of Inventum magnetrons?

Retro magnetron

Blauwe Inventum retro magnetron

Deze gebruiksvriendelijke retro magnetron van Inventum komt in de kleur babyblauw en is een échte eyecatcher voor in jouw keuken. Deze leuke retro style past in elke moderne keuken thuis! Bekijk hieronder snel deze aanbieding van BCC.

> Bekijk hier deze retro magnetron bij BCC

Witte Severin magnetron retro

Deze witte magnetron met grillfunctie van Severin heeft een inhoud van 20 liter, heeft acht automatische programma’s, vijf verschillende vermogensstanden én een snel start knop. Daarnaast heeft die een hele leuke retro uitstraling!

> Bekijk hier deze witte retro magnetron bij Bol.com

Retro magnetron

Retro magnetron van Efbe Schott in het rood

Naast de Etna retro magnetron hebben we ook deze magnetron van Efbe Schott voor jullie in ’t rood gevonden! Deze magnetron is ook verkrijgbaar in het wit/crème en in het groen (momenteel uitverkocht).

> Bekijk hier deze rode retro magnetron bij Bol.com