Met de Mascha Planner haal jij structuur in huis! Ben jij van jezelf een échte planner? Dan is de Mascha Planner van Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, de ideale uitkomst! Deze planner is niet zoals elke andere planner, aangezien je hem helemaal zelf kan aanpassen en kan inrichten met jouw eigen design…

Bekijk hier alle Mascha Planners bij bol.com

 

Mascha Planner 2023

Bekijk hieronder uit welke Mascha Planners je kunt kiezen & waar je deze fijne planner kunt aanschaffen! Deze planner is een must om te hebben…

mascha planner

Mascha Planner – Velvet Green

Ook dit jaar is er weer een nieuwe Mascha Planner op de markt! Deze prachtige, velvet green planner heeft gouden accidenten en een bijpassend elastiek. Met de bijgevoegde stickers kun je hem helemaal eigen maken! Voeg jij hem toe aan je winkelmandje?

Bekijk de Mascha Planner Velvet Green bij bol.com

Bekijk de Mascha Planner Velvet Green bij BookSpot.nl

Mascha planner

Mascha Planner – Pink editie

Wat vinden jullie van deze nieuwe editie van de Mascha Planner? Maak deze planner helemaal eigen met de bijgevoegde stickers. Daarnaast ontvang je ook nog een gratis notitieboekje, kaarten en verschillende maandstickers. Maak je eigen to-do lijstjes en ga een gestructureerd leven tegemoet! Wij zouden hem zeker aanschaffen…

Bekijk de Mascha Planner Pink bij bol.com

Bekijk de Mascha Planner Pink bij BookSpot.nl

mascha-planner-blauw

Mascha Planner – Blue editie

Deze vrolijke en kleurrijke Mascha Planner heeft een mooi, blauw kleurtje. De planner bestaat uit 60 weken (zo kan je nog eens een foutje maken en een week schrappen…) en heeft vele extra’s zoals een notitieboekje, maandstickers, kaartjes en andere labels.

Bekijk de Mascha Planner Blue bij bol.com

mascha planner grijs

Mascha Planner – Prikkelvrij

Geen felle kleuren en overweldigende afbeeldingen; deze prikkelvrije planner helpt jou met het bijhouden van afspraken, deadlines en tentamens. De rustige kleuren maken de planner heel overzichtelijk.

Bekijk de Mascha Planner Prikkelvrij bij bol.com

Bekijk de Mascha Planner Prikkelvrij bij BookSpot.nl

mascha planner neon

Mascha Planner – Neon editie

Op zoek naar een kleurrijke planner? Wat dacht je van deze neon Mascha Planner! De felle kleuren zorgen ervoor dat je meteen de belangrijkste afspraken en deadlines ziet! Je vindt ‘m exclusief bij bol.com!

Bekijk de Mascha Planner bij bol.com

 

 

De Mascha Planner in 2023 uitbreiden?

Mag jouw planner een nog creatiever ”lookje” krijgen? Maak hem dan nog mooier met de Mascha Planner Glam up set. Deze set bestaat uit een stickerboek met maar liefst 10 extra stickervellen en een front- en back cover.

Bekijk hier deze Mascha Planner Glam up set bij Bol.com