Met de Mascha Planner haal jij structuur in huis! Ben jij van jezelf een échte planner? Dan is de Mascha Planner van Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, de ideale uitkomst! Deze planner is niet zoals elke andere planner, aangezien je hem helemaal zelf kan aanpassen en kan inrichten met jouw eigen design…

Bekijk hier alle Mascha Planners bij Bol.com

 

Mascha Planner 2022

Bekijk hieronder uit welke Mascha Planners je kunt kiezen & waar je deze fijne planner kunt aanschaffen! Deze planner is een must om te hebben…

mascha planner

Mascha Planner 2022 – Nieuwe editie

Ook dit jaar is er weer een nieuwe Mascha Planner op de markt! Deze prachtige, velvet green planner heeft gouden accidenten en een bijpassend elastiek. Met de bijgevoegde stickers kun je hem helemaal eigen maken! Voeg jij hem toe aan je winkelmandje?

Bekijk de Mascha Planner Business bij Bol.com

Bekijk de Mascha Planner Business bij BookSpot.nl

Mascha planner

Mascha Planner – Pink/blue editie

Wat vinden jullie van deze nieuwe editie van de Mascha Planner? Maak deze planner helemaal eigen met de bijgevoegde stickers. Daarnaast ontvang je ook nog een gratis notitieboekje, kaarten en verschillende maandstickers. Maak je eigen to-do lijstjes en ga een gestructureerd leven tegemoet! Wij zouden hem zeker aanschaffen…

Bekijk de Mascha Planner bij Bol.com

Bekijk de Mascha Planner bij BookSpot.nl

Mascha Planner

Mascha Planner – Zomer editie

Deze vrolijke en kleurrijke Mascha Planner heeft een zeemeerminnen print. De planner bestaat uit 60 weken (zo kan je nog eens een foutje maken en een week schrappen…) en heeft vele extra’s zoals een notitieboekje, maandstickers, kaartjes en andere labels.

Bekijk de Mascha Planner bij Bol.com

Bekijk de Mascha Planner bij BookSpot.nl

Mascha Planner

Mascha Planner – Business edition

Deze nieuwe uitgave heeft een strakker design met verschillende metallic strepen. Als je op zoek bent naar een rustiger design, is deze editie de ideale planner voor jou! Ook deze planner bestaat uit 60 weken en extra’s zoals een notitieboekje, maandstickers, kaartjes en andere labels.

Bekijk de Mascha Planner Business bij Bol.com

Bekijk de Mascha Planner Business bij BookSpot.nl

Mascha Planner

Mascha Planner – Kleurrijk design

Op zoek naar een kleurrijke planner? Wat dachten jullie van deze gezellige Mascha Planner! Elk jaar komt er een nieuwe editie uit in een verschillend design. Voor welke editie ga jij?

Bekijk de Mascha Planner bij Bol.com

Bekijk de Mascha Planner bij BookSpot.nl

 

De Mascha Planner 2022 uitbreiden?

Mag jouw planner een nog creatiever ”lookje” krijgen? Maak hem dan nog mooier met de Mascha Planner Glam up set. Deze set bestaat uit een stickerboek met maar liefst 10 extra stickervellen en een front- en back cover.

Bekijk hier deze Mascha Planner Glam up set bij Bol.com