Met de Mascha Planner haal jij structuur in huis! Ben jij van jezelf een échte planner? Dan is de Mascha Planner van Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, de ideale uitkomst! Deze planner is niet zoals elke andere planner, aangezien je hem helemaal zelf kan aanpassen en kan inrichten met jouw eigen design…

> Bekijk hier alle Mascha Planners bij Bol.com

 

Mascha Planner

Mascha Planner – Nieuwe editie

Wat vinden jullie van deze nieuwe editie van de Mascha Planner? Maak deze planner helemaal eigen met de bijgevoegde stickers. Daarnaast ontvang je ook nog een gratis notitieboekje, kaarten en verschillende maandstickers. Maak je eigen to-do lijstjes en ga een gestructureerd leven tegemoet! Wij zouden hem zeker aanschaffen…

> Bekijk de Mascha Planner bij Bol.com

> Bekijk de Mascha Planner bij BookSpot.nl

Mascha Planner

Mascha Planner – Zomer editie

Deze vrolijke en kleurrijke Mascha Planner heeft een zeemeerminnen print. De planner bestaat uit 60 weken (zo kan je nog eens een foutje maken en een week schrappen…) en heeft vele extra’s zoals een notitieboekje, maandstickers, kaartjes en andere labels.

> Bekijk de Mascha Planner bij Bol.com

> Bekijk de Mascha Planner bij BookSpot.nl

Mascha Planner

Mascha Planner – Business edition

Deze nieuwe uitgave heeft een strakker design met verschillende metallic strepen. Als je op zoek bent naar een rustiger design, is deze editie de ideale planner voor jou! Ook deze planner bestaat uit 60 weken en extra’s zoals een notitieboekje, maandstickers, kaartjes en andere labels.

> Bekijk de Mascha Planner Business bij Bol.com

> Bekijk de Mascha Planner Business bij BookSpot.nl

Mag jouw planner een nog creatiever ”lookje” krijgen? Maak hem dan nog mooier met de Mascha Planner Glam up set. Deze set bestaat uit een stickerboek met maar liefst 10 extra stickervellen en een front- en back cover.

> Bekijk hier deze Mascha Planner Glam up set bij Bol.com