Vloggen is tegenwoordig super populair! Maar wat is het nou precies? Eigenlijk is het gewoon een dagboek, maar dan in de vorm van een video. Eigenlijk kan iedereen dus vloggen, het enige wat je nodig hebt is een goede camera die zowel beeld en geluid opneemt. Deze camera’s worden ook wel camcorders genoemd. Maar er zijn heel veel verschillende camera’s… Hoe weet je nou welke je moet kiezen. Wij helpen je! Wij zullen de 3 beste vlog camera’s op een rijtje zetten.

 

Sony Vlog Camera ZV-1

Aan de naam kun je het al zien… Deze camera is speciaal voor het vloggen gemaakt en daarom ook erg populair onder de vloggers. Deze camera is super makkelijk in de omgang en perfect om jezelf mee te filmen. Deze camera heeft alle functies om jou te laten stralen achter de camera, want daar is die natuurlijk voor gemaakt. Deze camera heeft een goede beeldkwaliteit, ook in weinig licht. De autofocus van deze camera is altijd gericht op het gezicht, wat ervoor zorgt dat jij altijd scherp in beeld bent. Daarnaast heeft deze camera verschillende functies die handig zijn bij het vloggen. Denk hierbij aan de productpresentatie functie.

 

Panasonic GH5S

Ook erg populair is de Panasonic GH5S. Deze camera is ontwikkeld voor de professionele filmmakers en kan tot 240 beelden per seconde schieten. Deze Panasonic heeft door de nieuwe functies prachtig beeld af gedurende de hele opname, dus ook bij minder licht. Daarnaast houdt deze camera het ruisniveau laag, wat de kwaliteit van de video verbeterd. Wat deze camera zo bijzonder maakt is dat deze beschikt over onbeperkte opnametijd, ook bij volledige HD video’s. Zo geeft deze camera zelfs op een groot scherm goed beeld.

 

Canon Powershot G7 X Mark II

Ook heel goed beoordeeld is de Canon Powershot G7 X II. Deze camera heeft een enorme feature-set en heeft een uitermate goede beeldkwaliteit. Het bijzondere aan deze camera is dat deze ook met weinig licht een super goede beeldkwaliteit heeft. Deze camera is een point-and-shoot camera, wat betekent dat deze camera een vast objectief heeft.

 

Het is erg leuk om je leven vast te leggen op beeld. Zit jij erover na te denken om te beginnen met vloggen? Wacht dan niet… Koop nu een van deze goede vlogcamera’s. Je kunt bij heel veel verschillende winkels een camcorder kopen. Start nu en begin jouw dagboek in de vorm van video!