Het studiejaar 2017/2018 zit er alweer bijna op. Vele scholieren en studenten zullen in deze periode horen of zij geslaagd zijn! Dit betekent voor velen het einde van de middelbare school of het einde van hun studie. Ken jij scholieren en/of studenten die dit jaar vol voor deze mijlpaal gaan? Maak je dan ook maar klaar voor wat leuke feestjes!

Cadeautips

Bij veel scholieren en studenten zal de vlag binnenkort uitgehangen worden. Wil jij de geslaagden op een leuke manier feliciteren, maar heb je even geen inspiratie? Zie hieronder een paar leuke tips om de dag van de geslaagden nog iets leuker te maken:

 

Bloemen


Het meest gegeven cadeau rondom slagen. Een bloemetje bezorgen is altijd goed! En wat extra leuk is dat deze bij Greetz op de dag zelf bezorgd kunnen worden. Bestellingen voor 16:00 uur worden namelijk dezelfde dag bezorgd, extra attent dus!

 

Ballonnen

Bij een feest horen ballonnen! Tegenwoordig kun je ballonnen vinden in alle soorten en maten… Kies bijvoorbeeld voor een ballon in de vorm van een champagnefles! Bekijk bijvoorbeeld deze heliumballonnen voor het behalen van een diploma, die minstens 8 dagen blijven zweven. De grote verpakking hierbij is al een verrassing op zich…

 

Kaarten

Juist nu steeds minder mensen kaarten versturen, vinden mensen het steeds leuker om een kaartje te ontvangen. Kies hier uit ruim 150 verschillende kaartjes. Creëer bijvoorbeeld een kaart met een zelfgemaakte foto erop om de felicitatie nóg persoonlijker te maken!

 

Met deze cadeautjes moet het lukken om de trotse geslaagden nog iets blijer te maken!