Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord: The Student Hotel. The Student Hotel is een keten die naast hotelkamers ook accommodaties voor studenten aanbiedt en heeft vestigingen in Nederland, Spanje, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Frankrijk. Je kunt hier overnachten in de meest kleurrijke, trendy kamers en gebruik maken van veel gezamenlijke faciliteiten.

En je hebt geluk; The Student Hotel heeft momenteel een hele toffe actie. Wanneer je een verblijf van 3 nachten boekt bij één van de vestigingen*, krijg je 1 nacht gratis! Hiervoor gebruik je tijdens het boeken de kortingscode: FREENIGHT

* De actie is niet geldig voor de vestigingen Barcelona (Poble Sec), Bologna en Delft. 

> Maak direct gebruik van deze The Student Hotel kortingscode en claim jouw GRATIS nacht 

 

The Student Hotel – Meer dan een hotel

Naast hotelkamers biedt The Student Hotel dus ook verblijf aan studenten. Daarnaast kun je er ook terecht als je op zoek bent naar een vergaderruimte, een plek om te werken of om gezellig een hapje of drankje te doen. Ieder hotel beschikt namelijk over verschillende werk- en vergaderruimtes en een hip restaurant/bar.

Maar waar The Student Hotel echt bekend om staat is het kleurrijke, uitgesproken interieur. Overal waar je kijkt zie je felle kleuren, grappige teksten en opvallende verlichting. Helemaal instagram proof!

 

Gratis nacht bij The Student Hotel

De freenight actie van The Student Hotel loopt tot 28 november 2020. Bij een verblijf van 3 nachten ontvang je nu met de kortingscode FREENIGHT 1 nacht helemaal gratis! De actie is niet geldig bij de vestigingen in Barcelona (Poble Sec), Bologna en Delft. De actie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen.

> Bekijk hier de actie van The Student Hotel & claim jouw GRATIS nacht