Smartphones we kunnen eigenlijk niet meer zonder. We gebruiken onze telefoon om in contact te komen met vrienden, collega’s en familie en om al je volgers op social media up-to-date te houden. We gebruiken onze telefoon als navigatie, we houden onze agenda bij op onze telefoon, we kijken videos, we luisteren muziek en blijven op de hoogte van het laatste nieuws. Omdat een smartphone onmisbaar is geworden, willen je ‘m natuurlijk ook zo veel mogelijk eigen maken. De meeste smartphones zien er best basic en saai uit wanneer ze net uit de verpakking komen. Een zwarte behuizing, meestal simplistische vormgeving en een vrij saaie interface. Maar met wat creativiteit en slimme tips kun je, je smartphone op diverse manieren net wat cooler maken. Wij hebben de tips om jouw smartphone helemaal naar eigen smaak en stijl te personaliseren.

 

Stickers 

Met stickers kun je al een heleboel veranderen; stickers zijn altijd leuk! Met het gebruik van leuke stickers kun je, je saaie hoesje omtoveren tot iets mooi. Het is ook nog is leuk en ontzettend makkelijk om te doen. Er heel veel stickers; genoeg keuze dus. Er zijn zelfs stickers die specifiek zijn gemaakt voor smartphones, maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit gebruiken. En ben je de stickers zat, dan kun je ze er gemakkelijk weer af halen. 

 

Een hoesje

De gemakkelijkste manier om jouw smartphone net dat extra’s te geven, is door een nieuw hoesje te kopen. Je hebt ontzettend veel leuke hoesjes. Je hebt hoesjes die vrij standaard zijn, maar er zijn ook veel hoesjes met een leuke print, een vette foto of een pakkende quote. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen hoesje te ontwerpen met een leuke printje of een foto. Zo heb je een cool telefoonhoesje en je smartphone is direct beschermt tegen val- en stootschade. Heb jij nou net een nieuwe Macbook gekocht, die je goed wilt bescherm en wilt opfleuren? Kijk dan voor stoere Macbook Air hoes

 

Een popsocket 

We gebruiken onze smartphone natuurlijk ontzettend veel, het is daarom wel verstandig om er bewust mee om te gaan. Vaak kun je op termijn last krijgen van je hand of vinger omdat je, je telefoon krampachtig vasthoudt. Een popsocket is dan ideaal. Een popsocket is een accessoires die je plakt op de achterkant van je telefoon. Je kunt de socket uitschuiven en zo je smartphone beter en stabieler vasthouden. De popsockets zijn er in diverse uitvoeringen, designs en kleuren. Zo ligt je telefoon chiller in je hand en geef je jouw telefoon net wat meer karakter. 

 

Met deze tips steel jij gegarandeerd de show met jouw laptop of telefoon!