Op zoek naar een Vattenfall aanbieding? Dan hebben we goed nieuws! Op deze pagina verzamelen we de allerbeste Vattenfall aanbiedingen op het gebied van stroom en gas. Handig als je van plan bent om een nieuw energiecontract af te sluiten… Je kunt momenteel profiteren van meerdere Vattenfall aanbiedingen + je ontvangt leuke cadeaus & kortingen! Bekijk hieronder snel alle Vattenfall aanbiedingen.

> Direct naar de Vattenfall aanbiedingen

 

Vattenfall aanbieding | Energiecadeau XL

Bij de Vattenfall aanbieding energiecadeau XL kun je zelf een cadeau kiezen (tot €350!) bij het afsluiten van stroom en gas. Bij VastePrijsEnergie tot 1 jaar ontvang je een cadeau van XL formaat dat je zelf mag uitkiezen. Je hoeft het komende jaar niet meer naar je energiecontract om te kijken én je krijgt een super leuk cadeau!

De Vattenfall aanbieding energiecadeau XL werkt als volgt:

  • Je kiest zelf een cadeau uit tussen de €200,- en €350,-
  • Je krijgt gas en stroom met een vaste prijs tot 1 jaar
  • Vattenfall regelt eenvoudig je overstap

Enkele voorbeelden van de XL cadeaus waar je uit kunt kiezen zijn: LG Full HD televisie, Nintendo Switch Lite + LEGO spel, Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase, Philips Airfryer XXL en een ASUS laptop.

> Ga naar de Vattenfall aanbieding energiecadeau XL

 

Vattenfall aanbieding | Powerdeal

Een andere Vattenfall aanbieding is de Powerdeal. Met de Powerdeal krijg je flinke korting op je jaarafrekening. Deze aanbieding werkt als volgt:

  • Je ontvangt korting op je jaarafrekening
  • Je krijgt gas en stroom met een vaste prijs tot 1 jaar
  • Vattenfall regelt eenvoudig je overstap

De Powerdeal wordt voor iedere klant persoonlijk berekend. Weten welke powerdeal er beschikbaar is op jouw adres? Vul dan je gegevens in via onderstaande link en Vattenfall doet je een persoonlijk aanbod.

> Ga naar de Vattenfall aanbieding powerdeal

 

Vattenfall Weekdeal

Naast het energiecadeau XL en de Powerdeal is er ook nog iedere week een Vattenfall weekdeal. Deze aanbieding is exclusief voor nieuwe klanten en verandert dus iedere week. Bij een eerdere Vattenfall weekdeal kreeg je zelfs een complete Nintendo Switch cadeau!

> Bekijk hier de actuele Vattenfall weekdeal

vattenfall aanbieding

Exclusief: speciaal voor Vattenfall klanten

De huidige klanten van Vattenfall verdienen ook iets extra’s… Met Exclusief kun je sparen voor leuke cadeaus en profiteren van diverse voordelen. Meld je gratis aan met je Mijn Vattenfall account en begin met punten sparen!

Voor klanten die blijven heeft Vattenfall nóg een mooie aanbieding. Ieder jaar ontvang je als klant van Vattenfall 5% extra korting op de variabele leveringskosten van stroom, met een maximum van 25%. Je ontvangt deze korting zolang je klant blijft en aan de voorwaarden voldoet. Blijven loont!

> Bekijk de Vattenfall aanbiedingen voor huidige klanten hier

 

Waarom kiezen voor een Vattenfall aanbieding?

  • Makkelijk inzicht in je verbruik met de Vattenfall app
  • Verlaag je energierekening met handige bespaartips
  • Spaar voor cadeaus en korting op energiebesparende producten met Exclusief