Je hebt zeker niet ieder jaar een nieuwe telefoon nodig, sterker nog: het is veel beter voor de wereld als je zo lang mogelijk met je telefoon doet. Het is dus voor jou, jouw portemonnee en het milieu belangrijk dat je gaat voor een telefoon die lang meegaat. Moet jouw oude telefoon binnenkort toch wel echt vervangen worden? Wij vertellen je waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe telefoon. Lees je mee?

Budget bepalen

Allereerst is het belangrijk dat je een duidelijk budget voor ogen hebt. Dan kan je gericht op zoek gaan naar een telefoon. Als je op dit moment eigenlijk geen geld hebt om een nieuw los toestel te kopen, dan is een abonnement misschien iets voor jou. Het nadeel is dan wel dat je een BKR registratie gaat. Wil je dat niet? Dan moet je toch nog even volhouden met je huidige telefoon, of vraag of je oude telefoon van een vriend(in) mag lenen. Zorg ervoor dat je je houdt aan je budget. We willen natuurlijk niet dat je volledig leegloopt op je nieuwe smartphone.

iPhone kopen

Wil jij een telefoon die een supersnel besturingssysteem heeft, geweldige foto’s maakt én er fantastisch uit ziet? Dan wil jij misschien wel een iPhone 14 toestel aanschaffen. Deze knapperd is er in het zwart, wit, blauw, roze en rood en voorzien van de nieuwste snufjes! De iPhone 14 is momenteel de nieuwste iPhone en heeft de langste batterijduur tot nu toe. Daarnaast is ‘ie ook nog waterbestendig. Je moet er niet mee gaan zwemmen, maar onhandig geknoei kan deze iPhone gelukkig aan!

iPhone beschermen

Een iPhone 14 is geen goedkope aanschaf, dus vanzelfsprekend koop je een goed telefoonhoesje voor je nieuwe smartphone. Daarnaast kan je nog extra dingen doen om ervoor te zorgen dat je nog jarenlang plezier hebt van je telefoon. Je kan een speciale telefoonverzekering afsluiten, maar deze zijn erg duur. Je kan wel een uitgebreide inboedelverzekering afsluiten, dan worden kosten vaak wel vergoed, maar check dit natuurlijk wel even voordat je deze verzekering afsluit! Daarnaast is het onverstandig om je iPhone altijd in je achterzak te doen. Hij valt er makkelijk uit en dat is natuurlijk niet wat je wil. Koop een telefoonhoesje met een koord, of een knop waaraan je ‘m kan vasthouden tijdens het scrollen.

Zou je graag zo’n prachtige iPhone 14 willen, maar is jouw telefoon nog goed genoeg? Dan kan jij je telefoon natuurlijk ook inleveren zodat ‘ie opnieuw gebruikt kan worden. Op deze manier verdien je geld aan je ‘oude’ telefoon én maak je een duurzame keuze. Win-win!