Wat jouw favoriete deodorant ook is, het is zonde om deze te kopen voor de “normale” prijs. Eigenlijk is er altijd wel een 1+1 gratis deodorant aanbieding te vinden. Ook van jouw merk. Omdat het veel tijd kost om uit te zoeken welke deodorant er nu in de aanbieding is, hebben wij dit voor je uitgezocht. Hieronder vind je deodorant 1+1 gratis of met een korting van minimaal 50%.

 

De beste deodorant aanbiedingen van deze week

Geen zin om zelf uit te zoeken of jouw deodorant ergens in de aanbieding is? Geen probleem, want wij hebben hieronder de beste deals op een rijtje gezet.

1. Fa deodorant 50% korting | De Online Drogist

FA deodorant aanbieding

Bij De Online Drogist vind je nu een aantal Fa deodorants met 50% korting! Bijvoorbeeld de Pink Passion Deo roller. Deze deodorant heeft een frisse, zoete bloemengeur. De deo roller biedt 48 uur bescherming tegen nare geurtjes, is huidvriendelijk én dermatologisch getest. Kan je jouw favoriete Fa deodorant niet vinden met 50% korting, kijk dan eens in de categorie 30 – 50% korting. Veel hiervan zijn nu met 49% korting 😉

> Scoor de Fa deodorant aanbieding bij De Online Drogist

2. Rexona met 55% korting | bol.com

Rexona aanbieding

Ben jij fan van Rexona? Ga dan snel naar bol.com! Daar vind je nu Rexona met 55% korting. Van losse deodorants tot voordeel verpakkingen. Bijna alle varianten zijn in de aanbieding. Voor mannen en vrouwen, als roller, spray of stick.

> Scoor de Rexona aanbieding bij bol.com

3. Sanex deodorant 51% korting | De Online Drogist

Sanex deodorant aanbieding

Bij De Online Drogist vind je nu Sanex deo rollers met maar liefst 51% korting! Je kunt ervoor kiezen om er twee te kopen, zodat je 1+1 gratis hebt, maar je kunt ook gaan voor de 3-pack. Dan scoor je 3 deo rollers voor maar €5,-! Ook handig dat je dan weer een tijdje vooruit kan.

> Scoor de Sanex aanbieding bij De Online Drogist

4. Dove 55% korting | bol.com

Dove aanbieding

Ook de Dove vind je nu met 55% korting bij bol.com. Ga voor een voordeel verpakking en je hoeft voorlopig niet meer op pad voor een nieuwe deodorant. Voordeel aan bol.com is natuurlijk ook dat je het gratis kan laten bezorgen. Tenminste, als je Select hebt of voor meer dan €20,- besteld. Er zijn Dove sprays in de aanbieding en rollers. Zowel voor mannen en vrouwen.

> Scoor de Dove aanbieding bij bol.com

 

De beste deodorant aanbiedingen wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte deodorant bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.