Met de zomer in aantocht, betekent dit minder studeren en meer vrije tijd! Ook kijken we uit naar het aanstaande festivalseizoen. Heb je al een festival gepland, maar wil je nog een ander vinden? Of heb je nog geen plannen en ben je op zoek naar een geweldig festival om naartoe te gaan? Wij hebben de 6 leukste festivals van juli voor je uitgezocht.

Top 6 leukste festivals in juli

 

1. Awakenings festival

Op 5, 6 en 7 juli 2024 vindt het Awakenings Summer Festival plaats in Hilvarenbeek. Deze nieuwe locatie biedt niet alleen een extra festivaldag, maar ook de mogelijkheid om te kamperen, iets wat in de 25-jarige geschiedenis van Awakenings nog nooit eerder is gebeurd. Hiermee is Awakenings het eerste technofestival in Nederland dat ook een weekender aanbiedt. En goed nieuws, er zijn nog tickets beschikbaar.

> Ga naar de website van Awakenings

2. Wet ’n Wild Beachfestival

Heb je zin in een feestje met Benny Rodrigues en Michel de Hey? Houd dan zaterdag 6 juli vrij, want dan vindt het Wet ’n Wild Beachfestival plaats in Alphen aan den Rijn. Van 15.00 uur tot 00.00 uur kun je dansen op het Zegerplas. Er zijn nog regular tickets beschikbaar voor € 26,90.

> Ga naar de website van Wet ’n Wild beachfestival

3. By the Creek 2024

Zet zaterdag 6 en zondag 7 juli in je agenda, want dan is By the Creek 2024! Dit festival biedt een gevarieerd programma, van hiphop tot techno, voor iedereen wat wils. Het feest vindt plaats in Vianen op het Recreatieterrein Middelwaard van 12.00 uur tot 23.00 uur. De tickets gaan hard dus als je hier graag bij wil zijn, scoor dan snel een kaartje!

> Ga naar de website van By the Creek 2024

4. Vunzige Deuntjes Festival

Op zaterdag 13 juli keert Vunzige Deuntjes terug naar het Amsterdamse Bos! Geniet van live optredens van je favoriete artiesten, DJ’s, heerlijk eten, mode en een geweldige sfeer. Je kunt optredens verwachten van Broederliefde, Jonna Fraser, Frenna, Adje en nog veel meer! Het festival is van 12.00 tot 23.00 uur en je kunt nog de laatste tickets scoren!

> Ga naar de website van Vunzige Deuntjes Festival

5. 7Fest

Zin in een pink summer feestje? Dan ben je bij 7Fest op het juiste adres. Deze zomer vindt het festival plaats op zaterdag 20 juli in Zuiderpark in Den Haag. Je kunt optredens verwachten van een aantal te gekke artiesten zoals Yade Lauren, Broederliefde, Benny Rodrigues en natuurlijk Frenna zelf. De tickets zijn erg hard gegaan, maar je kunt voor € 79,27 nog een ticket halen.

> Ga naar de website van 7Fest

6. NMNH Beach Festival 2024

Maak je klaar voor een avond vol techno en house, want het NMNH Beach Festival komt eraan! Op zaterdag 20 juli in Scheveningen kun je drie stages verkennen met de nieuwste house, techno en hard techno. Bereid je voor op een energieke nacht vol onvergetelijke muzikale hoogtepunten! Wil je hier graag bij zijn? Voor € 62,99 kun je een ticket halen.

> Ga naar de website van NMNH Beach Festival

Dit was onze top 6 leukste festivals voor juli. Ben je op zoek naar een ander festival? Neem dan een kijkje op festivalfans.nl.