De Acer Swift 3 is een populaire laptop, en dat is niet voor niets. Deze laptop werkt snel, betrouwbaar en is van hoge kwaliteit. Hij biedt jou alle mogelijkheden die een laptop moet bieden om te studeren, thuis te werken, te mailen, bestanden te bewerken, foto’s en video’s bewerken en gamen. Zelfs onderweg kun je gemakkelijk de Acer Swift 3 gebruiken. In deze blog vind je alles wat je moet weten over deze multifunctionele laptop.

 

Check hier meteen alle Acer aanbieders:
> bol.com
> Coolblue
> MediaMarkt

 

Acer Swift 3 collectie | De voordelen

acer-swift-3-coolblue

Acer heeft een grote collectie van de Acer Swift 3. Deze laptops zijn zeer prettig in het gebruik en dat heeft meerdere redenen. De voordelen vindt je hieronder.

  • De nieuwe processoren zorgen ervoor dat jij makkelijk kunt multitasken en de prestaties van je laptop beter zijn dan ooit. Word niet gek van een vastlopende laptop of één waar je uren op zit te wachten.
  • Je kunt de laptop gemakkelijk onderweg gebruiken. De laptops zijn namelijk erg licht van gewicht, dun en daarom makkelijk in je tas mee te nemen. Ook gaat de batterij erg lang mee en kun je ‘m dus lang gebruiken zonder stopcontact.
  • Het beeldscherm werkt heel prettig. Allereerst geeft het beeldscherm mega heldere kleuren weer, zodat je foto’s en video’s prachtig kunt bekijken. Ook is de Acer BlueLightShield minder slecht voor je ogen en kun je je hierdoor goed concentreren.
  • Door de WiFi 6E kun je snel en gemakkelijk bestanden delen en zonder problemen streamen in 4K.
  • Je kunt videobellen met hoge kwaliteit. De FHD-camera van de laptop zorgt ervoor dat jij ook met weinig licht goed te zien bent. Verder kent de laptop AI-ruisonderdrukking en DTS Audio.

 

De verschillende modellen

De Acer Swift 3 laptops zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Deze lopen uiteen van de verschillende modellen van de Acer Swift SF314 en verschillende versies van de Acer Swift SF316. Welke versie het beste bij jou past, hangt af van jouw voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een laptop van 14 inch of 16,1 inch. Daarnaast heb je keus tussen de maximale werkduur van je batterij, variërend tussen de 10,5 uur en de 18 uur. Het totale systeemgeheugen is een keuze tussen 8GB en 16GB. Ten slotte kun je nog kiezen voor verschillende extra functies zoals touchscreen, type optisch station of verlichting van je toetsenbord.

 

Acer Swift 3 | De aanbieders

Ben jij overtuigd? Check dan hieronder waar je deze laptop het best kunt aanschaffen.

1. De MediaMarkt

Bij de MediaMarkt vind je een breed scala aan Acer laptops, onder andere de Acer Swift 3. Er wordt regelmatig gestunt met verschillende deals en kortingen zodat jij de laptop voor een zo laag mogelijke prijs kunt aanschaffen. Daarnaast kun je het aankoopbedrag bij de MediaMarkt in termijnen betalen. Handig, in plaats van zo’n grote investering!

> Bekijk de Acer Swift laptops bij MediaMarkt

2. Coolblue

Ook bij Coolblue kun je voordelig een Acer (Swift 3) laptop aanschaffen. Coolblue biedt jou zelfs nog handige tips om de beste keuze te maken. Check ook eens wat de aanraders van Coolblue zijn en houd de aanbiedingen in de gaten!

> Bekijk de Acer Swift 3 laptops bij Coolblue

3. bol.com

Als je veel keuze wil, dan is bol.com een goede optie voor jou. Hier heb je veel mogelijkheden tot het kiezen van de beste laptop voor jou. Verder kent bol.com goede algemene voorwaarden over de verzendtijd, verzendkosten en retourneren. Check dit wel even per product, omdat bol.com werkt met verschillende aanbieders.

> Bekijk de Acer Swift 3 laptops bij bol.com

 

Hopelijk ben jij middels deze weg genoeg geïnformeerd over deze superfijne laptop. Ben jij op zoek naar de beste laptop voor studenten en weet je nog niet zeker of de Acer Swift 3 dit voor jou is? Check dan hier de top 10 beste laptops voor studenten.