Het gespreksonderwerp van iedere Apple liefhebber, de nieuwe iPhone 15 Pro Max. Ieder jaar komt Apple met een nieuwe en verbeterde iPhone. Dit jaar is het de beurt aan de iPhone 15. Op 22 september 2023 was de officiële releasedatum van deze telefoon en sinds dat moment kun je ‘m ook meteen aanschaffen. Maar voordat je besluit om hier zoveel geld aan uit te geven, moet je er wel eerst alles over weten toch? Deze informatie vind je hier!

 

Shop hier meteen de iPhone 15
> Coolblue
> bol.com
> MediaMarkt

 

iPhone 15 modellen

In de nieuwe release van de Apple iPhone 15 zitten vier verschillende modellen. De “normale” iPhone 15 is 6,1 inch groot en heeft een camera met een 48-megapixelsensor. Hierdoor maak jij scherpere foto’s dan je ooit gemaakt hebt. Ook kun je twee keer optisch zoomen zonder kwaliteitsverlies. De telefoon heeft een batterij waarmee je 20 uur achter elkaar video’s kan afspelen zonder op te laden. Daarnaast is dit de eerste iPhone met een usb-c aansluiting. De iPhone 15 heeft een A16 Bionic-chip, dezelfde als de iPhone 14 Pro. De iPhone 15 is verkrijgbaar in het blauw, roze, geel, groen en zwart. Naast de gewone iPhone 15 kun je jouw telefoon ook upgraden door de iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro of iPhone Pro Max aan te schaffen. Hieronder vind je de extra features.

  • iPhone 15 Plus: deze is vergelijkbaar als de iPhone 15, alleen dan groter. Hij heeft een beeldscherm van 6,7 inch.
  • iPhone 15 Pro: op deze telefoon kun je niet twee keer optisch inzoomen, maar wel drie keer. Ook heeft de Pro titanium zijkanten. De chip van de Pro is een A17 Pro-chip in plaats van een A16 Bionic-chip. Ten slotte kan je ervoor kiezen om meer opslag te nemen op de Pro versie.
  • iPhone 15 Pro Max: dit model heeft het beste van het beste. Dit beeldscherm is weer een stukje groter dan de iPhone 15 Pro, namelijk 6,7 inch in plaats van 6,1 inch. Ook zit er een grotere batterij in waardoor hij langer meegaat. De camera is van mega hoge kwaliteit en je kunt wel vijf keer optisch inzoomen met de telelenscamera. Ten slotte kun je hier weer kiezen voor meer opslag.

Alle iPhone 15 modellen hebben een paar dezelfde leuke nieuwe features. Deze vind je hieronder:

  • De Ultra Wideband-chip, waarmee je je telefoon heel nauwkeurig kunt lokaliseren. Handig als je je vrienden wil zoeken op een drukke locatie, zoals een festival.
  • Ook nieuw is het dynamic Island op het beeldscherm. Hiermee kun je meerdere dingen tegelijk doen op je telefoon en check je snel veel informatie over bijvoorbeeld je muziek.

 

Waar koop je de iPhone 15 Pro Max?

iphone-15-pro-max-coolblue

De iPhone 15 Pro Max is toch wel dé telefoon uit deze generatie iPhones die het meest kan. Als je hebt besloten om deze aan te schaffen, moet je goed gaan vergelijken waar je deze het best kunt kopen. Wij raden drie verschillende webshops aan, waar je betrouwbaar en snel jouw iPhone 15 kunt aanschaffen. Scoor ‘m snel voordat-ie weg is!

> Scoor de iPhone 15 bij Coolblue
> Check bij bol.com de iPhone 15 Pro Max
> Schaf de iPhone 15 Pro Max aan bij de MediaMarkt

 

Hopelijk ben jij nu voldoende geïnformeerd over de nieuwste iPhone 15 Pro Max. Ben jij op zoek naar een andere goede iPhone? Check hier ons toplijstje!