Of je er nu naar uitkijkt of juist heel erg tegenop ziet: de winter staat weer voor de deur. Koude avonden thuis op de bank en een koud bed in duiken worden straks weer dagelijkse bezigheden. Maar goed nieuws: het is wel weer tijd om hier hele comfortabele spullen voor te kopen. En wat klinkt er beter dan een elektrisch deken 2 persoons? Zorg ervoor dat jouw bed al is opgewarmd voordat jij erin gaat liggen. Hoe lekker! Dan krijg je in de winter helemaal zin om naar bed te gaan. Nu al overgehaald? Check onze 6 beste elektrische dekens voor twee personen dan hier!

 

Bekijk meteen het aanbod elektrisch deken 2 persoons bij:
> Blokker
> bol.com

 

Top 3 elektrische deken 2 persoons bovendeken

  1. Blokker warmte omslagdeken
  2. Beurer HD 150 XXL Cosy Elektrische Bovendeken
  3. DistinQ Elektrische Bovendeken XXL

 

Top 3 elektrische deken 2 persoons onderdeken

  1. Beurer UB 86 Teddy Double Elektrische Onderdeken
  2. Inventum HN5211 Elektrische onderdeken
  3. Medisana HU 676 Warmte-onderdeken maxi

 

Elektrische deken 2 persoons | Boven- of onderdeken

Een elektrisch deken is letterlijk een verwarmd deken. Dit gebruik je in de winter in je bed of tijdens een knus filmavondje op de bank. Want hoe koud kan je bed of de bank wel niet zijn als je er nog niet in gelegen hebt. Heb jij altijd extreem koude voeten? Dan kun je er zelfs nog voor kiezen om een deken aan te schaffen met een extra warm element bij je voeten. Ook kan een deken een functie hebben waardoor hij automatisch uitgaat. Dit is lekker als je in slaap valt op/onder je deken. Als je een elektrisch deken gaat kopen, heb je een belangrijke keus te maken. Wil je een deken waar je op ligt of waar je onder ligt?

  • Bovendeken. Een bovendeken is juist weer ideaal als je lekker op de bank een filmpje wil kijken onder een deken, maar dan een extra warm deken.
  • Onderdeken. Een onderdeken leg je op je matras, onder je hoeslaken. Als je deze aanzet voordat je naar bed gaat warmt hij heel je bed op vanaf onderen. Heerlijk als je hier helemaal koud instapt.

 

Elektrische deken 2 persoons | Top 3 bovendekens

Op zoek naar een bovendeken voor op de bank? Check deze top 3 dan eens!

1. Blokker warmte omslagdeken

elektrisch-deken-2-persoons-blokker

Dit deken van de Blokker is 180 cm bij 130cm, groot genoeg dus om knus samen onder te liggen op de bank. Hij kent negen warmtestanden en de buitenkant is volledig gemaakt van superzacht fleece. Het snoer heeft een lengte van 230 cm en wanneer je ‘m zonder elektrische warmte wil gebruiken kun je het snoer ook loskoppelen. Ten slotte houd je dit deken gemakkelijk schoon doordat je ‘m gewoon kan wassen op 30 graden.

> Check het warmtedeken van de Blokker hier

2. Beurer HD 150 XXL Cosy Elektrische Bovendeken

elektrisch-deken-2-persoons-beurer

Dit deken is een stuk groter dan de vorige, waardoor je hier nóg ruimer onder kunt liggen. Ondanks dat het deken natuurlijk lekker warm wordt, is het fleece nog steeds erg ademend en ook pluisvrij. Donzig, maar wel aangenaam voor je huid. Na ongeveer drie uur gaat hij automatisch uit, voor als je per ongeluk in slaap valt tijdens die “leuke” film. Ook deze kan je in de wasmachine wassen op 30 graden.

> Scoor hier dit donzige Beurer deken bij bol.com

3. DistinQ Elektrische Bovendeken XXL

elektrisch-deken-2-persoons-distinq

Het derde deken is ook zeer geschikt voor twee personen met afmetingen van 180 cm bij 160 cm. Verder beschikt hij over meerdere niet onbelangrijke functies, zoals een automatische uitschakeling, overhittingsbescherming en wel negen verschillende warmtestanden. Hij gaat dus automatisch uit na jouw instelde tijd of wanneer hij te warm wordt. Deze ultra zachte fleece gaat jou zeker weten warm houden.

> Bekijk het elektrische deken van DistinQ hier

 

Elektrische deken 2 persoons | Top 3 onderdekens

Kies je toch liever voor een warm bed in plaats van een warme bank? Bekijk dan deze top 3 eens!

1. Beurer UB 86 Teddy Double Elektrische Onderdeken

elektrisch-deken-2-persoons-beurer-onderdeken

Dit onderdeken kun je volledig instellen naar jouw eigen behoeftes. Het deken kent zelfs twee verschillende warmtezones, voor je lichaam en je voeten. Altijd koude voeten? Zet die daar dan een standje warmer. Er zitten ook twee LCD schakelaars met elk negen warmtestanden. Hij is 150 bij 160 centimeter. Daarnaast kan je instellen dat hij na één tot twaalf uur automatisch uitgaat.

> Scoor hier het onderdeken van Beurer

2. Inventum HN5211 Elektrische onderdeken

elektrisch-deken-2-persoons-inventum

Dit warmtedeken heeft ook twee verschillende zones, alleen dan niet voor je lichaam en voeten. Als je op dit deken ligt, kunnen jij en je partner in bed allebei een andere warmtestand kiezen. Dit voorkomt natuurlijk onnodige discussies over welke van de drie warmtestanden jullie kiezen. Dit deken kun je op 30 graden wassen in de wasmachine.

> Bekijk hier het elektrische deken van Inventum

3. Medisana HU 676 Warmte-onderdeken maxi

elektrisch-deken-2-persoons-medisana

Met dit kingsize warmtedeken hoef jij als koukleum geen koude nachten meer te hebben deze winter. Met de twee schakelaars kunnen jij en jouw bedpartner beide kiezen hoe warm je jouw kant van het 2 persoons elektrische deken zet. Het bedieningselement kun je gemakkelijk afnemen en daardoor kun je het deken schoonmaken in de wasmachine. Na 180 minuten schakelt het deken zichzelf automatisch uit.

> Check het Medisana HU 676 Warmte-onderdeken bij bol.com

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste elektrische dekens 2 persoons de koude winter goed doorkomen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte dekens bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.