Naarmate de dagen korter worden en de feestdagen naderen, duiken adventskalenders op als cadeautjes die altijd goed zijn en heerlijk de dagen aftellen tot de kerst. In dit artikel hebben we het over deze adventskalenders, maar dan met een specifieke vulling van de vakjes: chocolade. Elke dag mag je een nieuw vakje openmaken met een heerlijk stukje chocola, de ultieme verwennerij. In deze blog vertellen wij je wat meer over onze 6 favoriete adventskalender chocolade. Of het nou is om jezelf te verwennen, je partner, familielied, vriend of collega, met deze cadeautjes maak je altijd een goede beurt.

> Of bekijk zelf meteen alle adventskalenders met chocolade bij bol.com

 

Top 6 lekkerste adventskalender chocolade

  1. Tony’s Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender 2023
  2. M&M’s Chocolade 3D Adventskalender
  3. Côte d’Or Chocolade Adventskalender
  4. Maltesers adventskalender
  5. Kinder Adventskalender Chocolade
  6. Milka Adventskalender Chocolade

 

Adventskalender chocolade | Wat is het precies?

Een adventskalender is eigenlijk een kalender die de dagen tot Kerstmis aftelt. De meeste kalenders beginnen met aftellen op 1 december en eindigen op 24 december, kerstavond. Het is dus het perfecte cadeautje voor sinterklaas. Of als je ‘m tijdens kerst geeft kan iemand meteen alle vakjes openmaken, ook leuk natuurlijk! In elk vakje zit een verrassing, kleine cadeautjes zoals sieraden, make-up, thee, eten, verzorgende producten of natuurlijk chocola. Vroeger was een adventskalender bedoelt om kinderen te helpen aftellen tot kerstavond, maar tegenwoordig is een adventskalender een populair cadeau voor jong en oud. De kalender zelf kan er ook heel erg mooi uitzien, waardoor het een mooie toevoeging is aan jouw versiering in huis. Kortom, een adventskalender is voor iedereen leuk om te krijgen. En laat chocola nou net iets zijn waar (bijna) iedereen van houdt!

 

Adventskalender chocolade | Top 6 van 2023

Veel verschillende chocolademerken hebben dit jaar weer een adventskalender uitgebracht. Onze 6 favorieten vind je hieronder!

1. Tony’s Chocolonely MEGA Kerst Chocolade Adventskalender 2023

adventskalender-chocola-tony

Tony’s Chocolonely is toch wel één van onze favoriete chocolademerken. Niet alleen omdat het superlekker is, maar ook omdat alle chocola volledig slaafvrij is. In deze adventskalender zitten 24 stukjes chocola, verdeeld door 10 verschillende smaken. Daarnaast krijg je nog twee volledige repen erbij als cadeau, één met een melk smaak en één met de bekende Melk Karamelzeezout smaak. Heerlijke verwennerij!

> Shop hier de adventskalender van Tony’s Chocolonely

2. M&M’s Chocolade 3D Adventskalender

adventskalender-chocola-mm

Een zakje M&M’s, heerlijk op de bank tijdens een serie of gewoon even lekker als tussendoortje. Voor jong of oud, M&M’s zijn voor iedereen. In deze 3D adventskalender vind je iedere dag een heerlijke M&M verassing, waardoor de dagen tot kerst zo voorbij vliegen. Het mooie design maakt ‘m ook heel leuk om in huis te zetten tijdens deze koude maand.

> Scoor de M&M 3D adventskalender hier

3. Côte d’Or Chocolade Adventskalender

adventskalender-chocola-cote

De chocolaatjes van Côte d’Or zijn exclusief, maar in december mag je er elke dag één snoepen. Er zitten drie verschillende chocolades in de aftelkalender: Mini Bouchée, Mini Roc en Mignonnette. Alle drie de chocolades komen ook weer voor in verschillende smaken, zoals melk, puur, praliné, noir de noir en karamel. Kortom, een heerlijke proeverij die 24 dagen duurt.

> Bekijk de adventskalender van Côte d’Or bij bol.com

4. Maltesers adventskalender

adventskalender-chocola-maltesers

Maltesers, of je het nou kent uit je jeugd of vanuit nu, iedereen is bekend met Maltesers. En ook zij konden dit jaar niet achterblijven met een adventskalender. De 24 stuks Maltesers uit de vakjes zijn verschillende smaken, die variëren van melk, puur, wit en andere verassingen. Heerlijk toch!

> Check hier de Maltesers adventskalender

5. Kinder Adventskalender Chocolade

adventskalender-chocola-kinder

In het rijtje van lekkere chocola hoort het merk Kinder natuurlijk zeker thuis. Vanaf 1 december kun je met deze adventskalender iedere dag een heerlijke smaak van Kinder proeven. Voor je het weet zijn de kerstdagen dan alweer aangebroken. Want de 24 dagen voor kerst zijn met deze adventskalender chocola ook al een feestje! Geef ‘m als cadeau aan je vriend/familie/collega of hou ‘m lekker zelf.

> Schaf de Kinder adventskalender hier aan

6. Milka Adventskalender Chocolade

adventskalender-chocola-milka

De laatste in deze top 6 is zeker niet de minst lekkerste. Milka is natuurlijk altijd een betrouwbaar en verrukkelijk chocolademerk, waar niemand nee tegen kan zeggen. In deze mooie adventskalender vind je 24 overheerlijke Milka Alpenmelk chocolaatjes. De vullingen variëren van alpenmelk, aardbei, hazelnoot tot cacaocrème, waardoor je iedere dag weer voor een verassing staat. En misschien ontdek jij wel een hele nieuwe smaak die je erg lekker vindt maar nog niet kende?

> Koop hier de Milka adventskalender

 

> Op zoek naar een andere adventskalender voor een vrouw? Check hier onze top 7!

Hopelijk kun jij met behulp van onze top 6 adventskalender chocolade smullend aftellen tot de kerstdagen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, het best verkochte adventskalenders bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.