De kaarsjes staan de aan, de kerstboom is versierd, het is donker buiten, de voorbereidingen voor het kerstdiner zijn in volle gang én je hebt jouw foute kersttrui aan. Bij de kerstgedachte hoort uiteraard een ontzettend foute kersttrui. Of je ‘m nou met het diner aantrekt, naar de kerstviering met je vriendengroep, bij het kerstontbijt of bij een normale koude winteravond; een foute kersttrui is niet te missen. Je kunt een groot aanbod foute kersttruien vinden op internet. Om de leukste te vinden voor jezelf of als cadeautje, kun je deze 8 leukste kersttruien van dit jaar eens doornemen!

Of bekijk meteen alle foute kersttruien bij:
> bol.com
> Lidl
> Blokker

 

8 leukste foute kersttruien

  1. JAP Christmas Kersttrui
  2. UglyXmas – Foute Kersttrui Dames & Heren
  3. Foute kerstkat met muts kersttrui
  4. Grappige tekst kersttrui
  5. Esmara kersttrui
  6. Kersttrui zuipende kerstman
  7. JAP Foute kersttrui
  8. Christmas Sweater “Keurig Kerst”

 

Foute kersttrui | Top 8

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een kersttrui dit jaar, kun je onze persoonlijke top 8 eens doornemen!

1. JAP Christmas Kersttrui

foute-kersttrui-rudofl

Het plaatje op deze kersttrui zegt toch al genoeg? Rudolf het rendier maakt natuurlijk iedereen blij die tijdens de feestdagen een blik op jouw trui werpt. Daarnaast maak je ook jezelf blij, omdat de trui niet kriebelt en gemaakt is van 100% gerecycled materiaal. Het ultieme comfort met een vrolijke uitstraling, dat is wat je in december wil uitstralen!

> De trui met Rudolf bij bol.com

2. UglyXmas – Foute Kersttrui Dames & Heren

foute-kersttrui-ugly

Als je van een geintje en woordgrappen houdt, dan is deze kersttrui perfect voor jou. Op de trui staat: “I am sexy and I snow it”. Super grappig en ook toepasselijk voor de feestdagen. Deze trui kriebelt niet en zit heerlijk.

> Bekijk de UglyXmas trui bij bol.com

3. Foute kerstkat met muts kersttrui

foute-kersttrui-kat

Als jij een kat hebt thuis, dan zal je dit plaatje vast en zeker herkennen. Maar ook zonder dat je zelf een kat hebt zal je via social media genoeg filmpjes zien van katten die de kerstboom aanvallen. Hoe leuk dat daar een trui van is gemaakt!

> Bekijk de kersttrui met foute kersttrui bij bol.com

4. Grappige tekst kersttrui

foute-kersttrui-tekst

Ben je van de flauwe grapjes? Dan verbazen mensen zich vast niet als ze jou zien in deze foute kersttrui. Je doet wel mee met de foute kersttruien, maar je hoeft niet in een overdreven gekleurde trui te lopen. Een ander voordeel is dat deze trui niet mega warm is. Daarom kun je ‘m goed dragen tijdens het gourmetten, bij een kerstborrel of op de kerstmarkt.

> Bekijk de grappige kersttrui bij Blokker

5. Esmara kersttrui

foute-kersttrui-esmara

Ben jij op zoek naar de typische foute kersttrui dit jaar, met veel kleurtjes en kerst symbolen erop? Dan zit je met deze trui helemaal goed. Je kunt kiezen uit de groene, rode of zwarte versie.

> Bekijk de Esmara kersttrui bij de Lidl

6. Kersttrui zuipende kerstman

foute-kersttrui-drinken

Met kerst wordt er hier en daar natuurlijk ook nog wel eens een drankje gedronken. Een lekker wijntje bij het eten of een borreltje kan het gehele kerstplaatje voor sommige mensen toch wel afmaken. Als jij wel van een drankje houdt, is deze trui super komisch. Je kunt ‘m dragen tijdens bijvoorbeeld het kerstdiner of met een kerstontbijt. Op beide momenten is hij mega comfortabel en grappig! Precies wat je zoekt toch?

> Bekijk de foute kersttrui bij Blokker

7. JAP Foute kersttrui

foute-kersttrui-lichtjes

Als jij dit jaar echt wil opvallen met je foute kersttrui, is dit de juiste keuze voor jou. In deze kersttrui zitten namelijk echt werkende lampjes. Met de drie verschillende standen kun jij je eigen lichtshow creëren en ben jij letterlijk een wandelende kerstboom. Zo shine jij tijdens alle feestdagen!

> Bekijk deze bijzondere kersttrui bij bol.com

8. Christmas Sweater “Keurig Kerst”

foute-kersttrui-pak

Moet jij een pak aan naar je kerstdiner maar heb je daar eigenlijk niet zo’n zin in? Dan is deze trui die perfecte kersttrui voor jou. Het ‘lijkt’ alsof je een pak aanhebt, maar eigenlijk heb je de heerlijke zachte sweater aan. En het brengt zeker weten een lach op het gezicht van de andere mensen van het diner.

> Bekijk deze sweater bij bol.com

 

> Nog op zoek naar andere kerst versiering? Check dan ons top 9 kerstversiering!

Hopelijk kun jij met behulp van deze top 8 leukste foute kersttruien de show stelen deze kerst! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte truien bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.