Nog geen idee wat je wilt doen deze zomer? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Wij hebben namelijk een aantal leuke alternatieven voor een zomervakantie in Nederland op een rijtje gezet. Nederland heeft namelijk ook heel veel te bieden. Ongerepte natuur, heerlijke zee en mooie steden. Daarbij is het boeken van een last minute Nederland vakantie ideaal! Lees snel verder en ontdek onze alternatieven voor een zomervakantie in Nederland! 

 

Vakantiehuis

Een vakantiehuis huren in Nederland is het perfecte alternatief! Heerlijk met je partner of met het hele gezin een aantal dagen genieten. Even je eigen huis ontvluchten en het vakantiegevoel creëren in een vakantiehuis. Klinkt goed toch? Kies je dan voor een vakantiehuis vlak bij het strand of wil je juist meer van de natuur zien? De keuze is aan jou! Zorg wel dat je er niet te lang mee wacht, het kan zomaar zijn dat meer Nederlanders dit idee hebben. Ook kun je soms korting krijgen als je op tijd boekt. Twijfel niet langer en gun jezelf die welverdiende vakantie! 

 

Vakantiepark

Een vakantiepark is ook een populair alternatief voor een zomervakantie in Nederland. Er zijn veel leuke maar vooral ook mooie vakantieparken in Nederland. Alle vakantieparken in Nederland hebben hun eigen uitstraling en sfeer. Vergelijk de verschillende parken en kijk welke het beste aansluit op jouw wensen. De vakantieparken in Nederland zijn ideaal met kinderen! Vaak hebben ze een speelplaats en een overdekt zwembad, dus dat is uitstekend voor een vakantie met het gezin. 

 

Camping

Naast bovenstaande vakantie opties is een camping ook een ideaal alternatief voor een zomervakantie in Nederland! Misschien heb je zelf een caravan, camper of tent en kan je daarmee lekker gaan kamperen op een mooie camping. Verder is een camping de perfecte plek voor de kinderen om nieuwe vrienden te maken! Campings zijn daarbij ook op veel verschillende plekken in Nederland te boeken. Heerlijk een camping midden in de natuur en vlak bij het strand. Wie wilt dat nou niet? 

 

Glamping 

Naast kamperen kan je ook luxe kamperen! Glamping hoort zeker in het rijtje met alternatieven voor een zomervakantie in Nederland. Heerlijk luxe kamperen op een prachtige camping met gezellige mensen. Glamping wordt door steeds meer mensen in Nederland erkend, waardoor er nu super veel opties zijn. Het fijne aan glamping is ook dat je je eigen keuken en sanitair hebt. Ga jij voor een luxe tipi tent of juist een houten boomhut op de camping? Het kan allemaal! 

 

Luxe hotel

Nu we niet gemakkelijk naar het buitenland kunnen, is het natuurlijk wel leuk om je verblijf in Nederland wat luxer te maken. In Nederland zijn veel luxe hotels te boeken, zoals bijvoorbeeld een hotel met bubbelbad op de kamer. Vaak hebben deze hotels ook een zeer goede roomservice, dus voor een ontspannen weekendje hoef je in principe niet eens je kamer af 😉

 

We hebben een aantal alternatieven voor een zomervakantie in Nederland voor je op een rijtje gezet. We hopen dat je er ook wat aan hebt gehad. Ga je toch liever op reis naar het buitenland? Vergelijk en boek een Schiphol Airport parking via Vliegen en Parkeren. Alvast een hele fijne zomervakantie gewenst!