Ben jij voor je MacBook of iMac op zoek naar een bijpassend Apple toetsenbord en muis? Dan zit je hier op Studenten Wegwijzer he-le-maal goed! Wij hebben voor jullie hieronder divers Apple toetsenborden en muizen uitgelicht, zodat jullie niet zelf meer op zoek hoeven te gaan naar de beste Apple accessoires.

Bekijk hier direct alle Apple toetsenbord en muis aanbiedingen:
Toestenborden | Muizen

 

Apple toetsenbord en muis deals

Op zoek naar een draadloos toetsenbord en muis van Apple? Bekijk hieronder deze Apple accessoires bij Coolblue en haal ze vandaag nog in huis!

 

Apple Magic Keyboard

Apple toetsenbord en muis

Wist jij dat er verschillende Apple toetsenborden waren? Zo heb je naast de standaard Apple Magic Keyboard ook een Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok en zelfs ééntje met touch ID. Hoe handig is dat! Dat betekent dat je niet meer met een wachtwoord hoeft in te loggen, maar gemakkelijk en snel met je vingerafdruk. Appeltje eitje toch?

> Bekijk hier direct alle Apple Magic Keyboard aanbiedingen

 

Apple Magic Mouse of Trackpad

Apple toetsenbord en muis

Bij het zoeken naar een Apple toetsenbord en muis, heb je bij muizen de keus uit twee opties: de Apple Magic Mouse of de Apple Magic Trackpad. Beide Apple muizen zijn makkelijk te verbinden met bluetooth en zijn erg handig in combinatie met je MacBook of iMac. Voor welke Apple muis ga jij?

> Bekijk hier alle Apple muizen

 

Bekijk hier direct alle Apple toetsenbord en muis aanbiedingen:
Toestenborden | Muizen