Stofzuigen is misschien wel één van de belangrijkste huishoudelijke activiteiten, terwijl het ook zeker niet de leukste is… Het kan lichamelijk best wel zwaar zijn en veel mensen vinden het vrij saai. Een goede kwalitatieve stofzuiger maakt dit klusje net wat minder erg. Ook in een studentenhuis is een kwalitatieve stofzuiger geen overbodige luxe. Na een gezellig feestje, na het koken of gewoon na een drukke week in huis doet een rondje stofzuigen al wonderen. Daarom ben jij als student natuurlijk op zoek naar de beste stofzuiger aanbieding. Zoek niet verder, want wij hebben er 8 voor je gevonden!

 

Bekijk meteen alle stofzuigers bij
> Coolblue
> Blokker
> Lidl

 

Top 8 beste stofzuiger aanbiedingen

  1. Samsung Jet 75 Pro
  2. Philips FC8241/09 Stofzuiger
  3. GRUNDIG 2-in-1 steelstofzuiger
  4. Vileda Robotstofzuiger
  5. Bosch BGC05A322
  6. Miele Classic C1 PowerLine Mangorood
  7. Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2
  8. Tomado TVC2001B

 

Stofzuiger aanbieding | Keuzes

Wanneer je op zoek gaat naar de beste stofzuiger aanbieding, is het goed om te weten dat je een aantal keuzes moet gaan maken. Allereerst moet je kiezen of je een stofzuiger met of zonder zak. Als je ervoor kiest om een stofzuiger te kopen met zak, creëer je een grotere opvangcapaciteit. Ook is het vervangen van een zak eenvoudig en hygiënisch. Ten slotte maakt een stofzuiger met zak over het algemeen minder geluid. Het nadeel is dat je telkens nieuwe zakken moet aanschaffen en de zuigkracht minder wordt wanneer de zak vol begint te raken. Bij een stofzuiger zonder zak heb je dit niet en deze stofzuigers zijn over het algemeen lager in energieverbruik. Een tweede keus is tussen een normale stofzuiger of een steelstofzuiger. Bij een steelstofzuiger heb je de mogelijkheid tor een kruimeldief, is draadloos en heel gemakkelijk in gebruik. Bij een normale stofzuiger heb je geen tijdslimiet en kun je grotere oppervlaktes stofzuigen.

 

Stofzuiger aanbieding | Top 8 beste acties

Check hieronder de 8 beste aanbiedingen als het gaat om stofzuigers.

1. Samsung Jet 75 Pro

stofzuiger-aanbieding-samsung

De Samsung Jet 75 Pro is dé stofzuiger als het gaat om multifunctionaliteit. Met deze stofzuiger kun je namelijk niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen door de roterende vloerzuigmond en moeilijke plekken schoonmaken door de loskoppelende kruimeldief. De stofzuiger gaat wel 60 minuten mee zonder ‘m op te laden, dan is je huis wel schoon toch?

> Check de Samsung stofzuiger aanbieding bij Coolblue

2. Philips FC8241/09 Stofzuiger aanbieding

stofzuiger-aanbieding-philips

Last van allergieën? Deze stofzuiger vangt 99,9%+ van alle schadelijke deeltjes, door het allergiefilter. Accessoires zoals een spleetzuigmond zitten allemaal geïntrigeerd in de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Deze toffe stofzuiger schaf je nu met €20,- korting aan bij de Blokker. Niet te lang wachten dus!

> Koop deze Philips met €20,- korting bij de Blokker

3. GRUNDIG 2-in-1 steelstofzuiger

stofzuiger-aanbieding-grundig

Deze steelstofzuiger is vergeleken met andere steekstofzuigers heel goed te betalen. Ideaal als je dit wel wat lijkt maar het eigenlijk wat prijzig vindt. Daarbovenop krijg je momenteel ook nog eens 40% korting! Door de elektrische turboborstel reinig je gemakkelijk en goed alle ruimtes in je huis. De handstofzuiger gebruik je juist weer voor meubels zoals de bank. Ook krijg je er accessoires bij zoals voegenmondstuk, meubelmondstuk, wandhouder en een accessoirehouder.

> Schaf de GRUNDIG 2-in-1 stofzuiger aan bij de Lidl

4. Vileda Robotstofzuiger

stofzuiger-aanbieding-vileda

Heb jij écht een hekel aan stofzuigen? Dan klinkt een robotstofzuiger waarschijnlijk als muziek in je uren. Koop deze Vileda stofzuiger nu met wel 32% korting bij de Lidl. Druk op de knop en deze stofzuiger gaat automatisch in een zigzag, spiraal en of automatische stand zuigen in jouw kamer. Door de trapsensoren beschermd hij zichzelf en hij is geschikt voor alle harde vloeren en tapijten tot 1,5 cm poollengte.

> Verwen jezelf door de Vileda Robotstofzuiger te kopen

5. Bosch BGC05A322

stofzuiger-aanbieding-bosch

Bosch hoort zeker thuis in dit rijtje, doordat Bosch één van de betrouwbaarste merken is wat betreft stofzuigers. Door de AirCycle-technologie bereik je hoge schoonmaak prestaties. De stofzuiger blaast schoon en gefilterde lucht, doordat hij beschikt over een Wasbaar PureAir HygiëneFilter. Verder is hij heel licht en compact waardoor je ‘m makkelijk kunt opbergen.

> Bekijk de Bosch stofzuiger bij de Blokker

6. Miele Classic C1 PowerLine Mangorood

stofzuiger-aanbieding-miele

Deze stofzuiger ziet er niet alleen heel leuk uit, maar hij is ook nog eens superhandig. Door de combiborstel kun je zowel op laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen. Ook moeilijke kiertjes kun je gemakkelijk schoonmaken door de bijgeleverde kierenzuigmond. De zuiger is klein en compact, dus je legt ‘m ook gemakkelijk weg.

> Check meteen de Miele Classic C1 PowerLine

7. Bosch Serie 6 ProSilence BGL6SIL2

stofzuiger-aanbieding-bosch2

Hebben jullie in huis altijd last van elkaar als iemand gaat stofzuigen? Met deze extra stille stofzuiger is dat verleden tijd! Met het geluidsniveau van 66 decibel is dit een relatief stille stofzuiger. Slaapt je huisgenoot nog van dat avondje stappen of is iemand thuis aan het werken of studeren? Geen excuses meer om het stofzuigen uit te stellen ;-).

> Koop deze stille stofzuiger bij Coolblue

8. Tomado TVC2001B stofzuiger aanbieding

stofzuiger-aanbieding-tomado

De laatste stofzuiger is de meest voordelige van dit hele rijtje. Naast dat hij al erg voordelig was, kun je ‘m nu ook nog aanschaffen met wel €20,- korting. Voor deze stofzuiger hoef je ook geen zakken aan te schaffen, maar gebruik je de Easy clean stof opvangbak. Ondanks dat de stofzuiger niet draadloos is, heb je een erg groot schoonmaak bereik. Het snoer is namelijk wel acht meter lang. Wow!

> Check de stofzuiger aanbieding van Tomado bij de Blokker

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze top 8 beste stofzuiger aanbiedingen goed schoonmaken voor een scherpe prijs! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte stofzuigers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.