Woon je niet zo groot en heb je geen plek voor een grote stofzuiger? Dan is een kruimeldief de ideale uitkomst. En kruimeldief is compact en handig op te bergen, en doet in principe hetzelfde werk als een stofzuiger. Het is misschien minder handig wanneer je een enorm huis moet stofzuigen, maar als je in een studentenstudio of -kamer woont is het ideaal. Maar natuurlijk ook als je groter woont is het handig om even snel kruimels op te kunnen zuigen. Ben je op zoek naar de beste kruimeldief die er is? Dan ga je natuurlijk voor een Dyson kruimeldief! Bekijk hier onder onze top 6.

 

Of bekijk direct de beste Dyson kruimeldief bij:
> bol.com
> MediaMarkt
> Coolblue

 

Top 6 Dyson kruimeldief

  1. Dyson V8 Absolute
  2. Dyson Omni-glide
  3. Dyson V10 Absolute
  4. Dyson Gen5 detect Absolute
  5. Dyson V11 Absolute
  6. Dyson V11 Fluffy

 

Een Dyson kruimeldief vinden

Wanneer je al eerder hebt gezocht naar een Dyson kruimeldief, dan ben je er misschien achter gekomen dat het nog niet zo makkelijk is om die te vinden. Aangezien de bekende steelstofzuigers van Dyson natuurlijk al enorm klein en compact zijn, is het namelijk vrij overbodig in het geval van Dyson om een nog kleinere kruimeldief te maken. Daarom bestaan deze nauwelijks. Maar, veel uitvoeringen van de steelstofzuigers van Dyson hebben wel een afneembare kruimeldief. Koop je zo’n steelstofzuiger, dan heb je er dus automatisch een losse kruimeldief bij! Hieronder zetten we de beste steelstofzuigers van Dyson die ook een kruimeldief bevatten voor je op een rij.

 

Top 6 Dyson kruimeldief

Dit zijn de uitvoeringen van de bekende Dyson steelstofzuiger die een kruimeldief bevatten!

1. Dyson V8 Absolute

kruimeldief DYSON V8 Absolute

De Dyson V8 Absolute is een van de inmiddels wat oudere modellen van de bekende Dyson stofzuigers. Maar dat maakt hem natuurlijk niet slecht. Integendeel zelfs, ook dit model van Dyson staat nog steeds bekend als een van de krachtigste en beste stofzuigers. En het voordeel van het wat verouderde model is dat ‘ie een stuk minder kost dan de nieuwe modellen. Deze stofzuiger is speciaal gemaakt om huisdierharen en allergenen te verwijderen, waardoor ‘ie ideaal is wanneer je huisdieren hebt of allergisch bent voor bijvoorbeeld huisstofmijt.

> Bekijk de Dyson V8 Absolute bij MediaMarkt

2. Dyson Omni-glide

dyson kruimeldief Dyson Omni-glide

De Dyson Omni-glide beschikt over twee borstels die tegen elkaar in bewegen, waardoor je nooit ook maar één vuiltje mist op de vloer. Met de zachte borstels van de Omni-glide kun je gemakkelijk kwetsbare vloeren, zoals hout, schoonmaken zonder dat je krassen achterlaat. En met de meegeleverde andere borstels kun je hem gemakkelijk als kruimeldief gebruiken om dierenharen en ander vuil van bijvoorbeeld meubels weg te halen. De Omni-glide is de enige Dyson steelstofzuiger met een aan- en uitknop, waardoor je hem niet continu ingedrukt hoeft te houden.

> Bekijk de Dyson Omni-glide bij Coolblue

3. Dyson V10 Absolute

Dyson V10 Absolute

De Dyson V10 Absolute is een nieuwere en innovatievere versie van de voorgaande V8, en is speciaal ontworpen om bij alle hoekjes en kiertjes in huis te kunnen waar je normaal niet snel bij kunt. Ook de V10 Absolute is ontwikkeld om alle huisdierharen en allergenen weg te krijgen, waardoor je hier nooit meer last van hebt. Je kunt zowel de stofzuiger als de kruimeldief op zowel tapijten als harde ondergronden gebruiken.

> Bekijk de Dyson V10 Absolute bij bol.com

4. Dyson Gen5 detect Absolute

Dyson Gen5 detect Absolute

Ben jij op zoek naar misschien wel dé beste stofzuiger – en daarmee kruimeldief – die momenteel te verkrijgen is? Ga dan voor de Dyson Gen5 detect Absolute. Deze Dyson steelstofzuiger met afneembare kruimeldief is de krachtigste stofzuiger uit de Dyson collectie tot nog toe, en verwijdert ieder stofdeeltje in no time. Wanneer je een ruim budget hebt en graag voor luxe gaat, is deze Dyson de ideale uitkomst. De vernieuwde sensoren herkennen stof nog beter, en de nieuwste HEPA filters missen zelfs de kleinste deeltjes niet.

> Bekijk de Dyson Gen5 detect Absolute bij Coolblue

5. Dyson V11 Absolute

dyson kruimeldief v11 absolute

De Dyson V11 Absolute is de nieuwste uitvoering van de Dyson V Absolute collectie, en is nog verder doorontwikkeld dan zijn voorgangers. De V11 Absolute heeft drie zuigstanden (Eco, medium en boost), en draait maar liefst 125.000 toeren per minuut, waardoor die een enorme zuigkracht heeft. De stofzuiger controleert daarnaast altijd zijn eigen prestaties en houdt het systeem in de gaten, en wanneer er iets mis is krijg je een melding via het slimme LED scherm. Ideaal dus.

> Bekijk de Dyson V11 Absolute bij MediaMarkt

6. Dyson V11 Fluffy

dyson v11 fluffy

De naam zegt het misschien al: de Dyson V11 Fluffy is speciaal ontwikkeld voor woningen met huisdieren. De V11 Fluffy is net zo krachtig en heeft in principe dezelfde specificaties als de V11 Absolute, inclusief afneembare kruimeldief. Daarnaast heeft de Dyson V11 Fluffy een zuigmond met een zachte roller en een zachte borstel voor harde vloeren die makkelijk beschadigen, zoals beton en hout. De V11 Fluffy heeft een schroefvormige, klitvrije borstel die automatisch lange haren en huisdierharen van de borstel verwijdert. Zo hoef je dat nooit meer zelf te doen!

> Bekijk de Dyson V11 Fluffy bij bol.com

 

De beste Dyson kruimeldief kiezen

Wil je gaan voor een Dyson steelstofzuiger met afneembare kruimeldief? Dan zijn er dus een heleboel opties wanneer het gaat om de verschillende uitvoeringen van de bekende Dyson. Bij het kiezen van een Dyson is het belangrijk om rekening te houden met wat voor vloer je in huis hebt, of en wat voor huisdieren je hebt, en hoe je de Dyson vooral wil gebruiken. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: bepaal van tevoren wat je budget is voor een Dyson kruimeldief, want ook qua prijs schelen de verschillende uitvoeringen een hoop. Op zoek naar meer Dyson producten? Bekijk dan de beste Dyson ventilators.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.