De beste koekenpan vinden is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt namelijk een groot aanbod met veel verschillen waar je misschien nog niet alles vanaf weet. En dit terwijl een koekenpan in de keuken wel onmisbaar is. In deze blog lees je alles over de onmisbare pan en vind je een top 7 beste koekenpan voor in jouw studentenkeuken. Precies wat je nodig hebt dus!

Bekijk alle koekenpannen
Blokker | Hema | bol.com

 

Top 7 beste koekenpan

  1. Tefal Easy Chef
  2. GreenChef Prime Koekenpan
  3. Koekenpan Milano
  4. BK Blue Label Granite
  5. DeBuyer Mineral B Element Koekenpan
  6. BK Easy Induction Ceramic
  7. Pan Malmö

 

Beste koekenpan | Wat kan je ermee?

Een koekenpan gebruik je om mee te bakken. Je kunt hier namelijk heel veel verschillende dingen op bakken. Denk aan vlees, vis, aardappeltjes, groenten, ei, spekjes en natuurlijk pannenkoeken. Eigenlijk alles wat je kunt bedenken wat je moet bakken kun je bakken in een koekenpan. Eigenlijk is deze dus onmisbaar voor in je keuken. De kip voor pasta pesto, je gebakken eitje op een brakke ochtend of gebakken uitjes; je hebt voor al deze gerechten een koekenpan nodig. Tijd om er één (of meer) aan te schaffen als je deze nog niet hebt!

 

Beste koekenpan | Top 7

Om je een beetje op weg te helpen met het vinden van de juiste pannen voor in jouw studentenkeuken, vind je hieronder een top 7 van de beste koekenpannen.

1. Tefal Easy Chef

beste koekenpan tefal

Deze Tefal Easy Chef heeft een diagonaal van 28 centimeter. In deze pan is ruimte voor vier burgers. Je kunt ‘m ook in andere maten bestellen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie bijvoorbeeld. En hij kan in de oven tot 175 graden. De pan gaat extra lang mee door de met titanium deeltjes versterkte coating tegen krassen.

> Schaf de Tefal Easy Chef aan bij bol.com

2. GreenChef Prime Koekenpan

beste koekenpan green

Als je geen grote koekenpan nodig hebt om vier hamburgers in te bakken, is deze koekenpan met een diameter van 24 centimeter een betere optie voor jou. De koekenpan is gemaakt van gerecycleerd aluminium. Dus een duurzame keuze! De handgreep blijft koel en de pan kan tot 160 graden in de oven. Scoor ‘m voor een mooi prijsje bij Blokker.

> Check de CheenChef Prime koekenpan bij de Blokker

3. Koekenpan Milano

beste koekenpan milano

De pan van Milano heeft ook een diameter van 28 centimeter en de bodem is volledig gemaakt van roestvrijstaal. Onder de antiaanbaklaag zit een primer en daarboven zit een Platinum topcoating, waardoor de pan heel lang meegaat.

> Scoor de beste koekenpan van Milano bij de Hema

4. BK Blue Label Granite

beste koekenpan granite

Dit is één van de beste opties als je thuis inductie hebt in plaats van gas. Een mooie pan, van goede kwaliteit en niet duur. De randen van de pan staan meer omhoog dan bij andere modellen. Super handig, want dan kan je er niet alleen in bakken maar ook goed in braden.

> Shop de BK Blue Label Granite bij de Blokker

5. DeBuyer Mineral B Element Koekenpan

beste koekenpan debuyer

Deze pan is een stukje groter dan de andere in deze top 7 van beste koekenpannen. Deze heeft namelijk een diameter van 32 centimeter. De pan is uitermate geschikt voor afdichten, aanbraden en grillen. Als je de pan vaak gebruikt dan wordt ‘ie iets bruiner, maar dit is juist goed voor de prestaties en bevorderd de antiaanbaklaag.

> Lees meer over de DeBuyer Mineral B Element koekenpan bij bol.com

6. BK Easy Induction Ceramic

beste koekenpan bk

Deze BD Easy Induction Ceramic is geschikt voor inductie, maar kan ook op andere warmtebronnen gebruikt worden. Hij mag ook in de oven tot 160 graden en de handgreep blijft door het kunststof altijd koel zodat je hem goed kan vastpakken. Daarnaast wordt hij snel opgewarmd en wordt de warmte goed verdeeld over de pan.

> Check de koekenpan speciaal voor inductie bij bol.com

7. Pan Malmö

beste koekenpan malmo

Juist op zoek naar een goedkopere kleine variant? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. Deze pan is gemaakt van aluminium en het heeft een bodem van 3 mm. Daarnaast heeft hij een goede antiaanbaklaag door de dubbele coating en heeft hij een diameter van 24 centimeter. Ten slotte is hij heel goed betaalbaar, dus scoor ‘m snel bij de Hema.

> Bekijk de Pan Malmö bij de Hema

 

Hopelijk kan jij met behulp van deze top 7 beste koekenpannen heerlijkste gerechten klaarmaken! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte koekenpannen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.