Koop jij constant weer een nieuwe kabel om je telefoon, laptop of Xbox mee op te laden? En raak je die vervolgens steeds opnieuw weer kwijt of gaan ze kapot? Dan ben je inmiddels misschien wel eens op zoek naar een goede kabel die echt lang meegaat. Dit zijn de beste micro usb kabels, lang en duurzaam.

Bekijk de beste micro usb kabel direct bij:
> bol.com
> Coolblue

 

Top 5 micro usb kabels | Snel naar:

  1. BlueBuilt Usb A naar Micro-Usb Kabel 3m
  2. WISEQ Fast Charging Micro-USB oplaadkabel
  3. USB Micro B naar USB-A kabel
  4. Veripart Usb A naar Micro-Usb Kabel
  5. Micro-Usb kabel – Oplaadkabel ps4 voor Controller

 

De beste micro usb oplaadkabel vinden

Als je al even rondgekeken hebt, ben je er inmiddels wel achter dat er ontzettend veel verschillende micro usb kabels bestaan. Van allerlei merken, en voor allerlei prijzen. Maar betekent een duurdere kabel dan ook een betere kabel? En zijn er dingen waar je op moet letten als je een kabel aanschaft?

Ten eerste is het goed om op de lengte van de kabel te letten. Vind je het fijn om een korte kabel te hebben, die makkelijk in een klein tasje kan en je overal mee naartoe kunt nemen? Of wil je juist een lange kabel, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over of je wel dichtbij een stopcontact bent? Daarnaast is de kwaliteit van de kabel natuurlijk belangrijk. Veel kabels slijten op een gegeven moment of breken zelfs door, vooral als je ‘m veel buigt of oprolt. Hoe dikker de kabel is, hoe minder snel dit over het algemeen gebeurt.

 

Top 5 micro usb kabels

Ben je op zoek naar een goede kabel die niet snel zal slijten? Wij zochten de 5 beste voor je uit!

1. BlueBuilt Usb A naar Micro-Usb Kabel 3m

Ben je op zoek naar een lekker lange kabel die oneindig lang meegaat? De BlueBuilt usb A naar micro usb kabel is maar liefst 3 meter lang, waardoor je nooit meer naast het stopcontact hoeft te gaan zitten om je telefoon op te laden. Deze kabel is gemaakt van dik nylon, wat een stuk duurzamer is en dus langer meegaat dan plastic. En aan de uiteindes heeft ‘ie verstevigde stukken, waardoor ‘ie niet zo makkelijk slijt als andere kabels. En ook nog handig: de kabel heeft een kabelbinder, waardoor je ‘m makkelijk op kunt rollen en mee kunt nemen.

> Bekijk de BlueBuilt Usb A naar Micro-Usb Kabel 3m bij Coolblue

2. WISEQ Fast Charging Micro-USB oplaadkabel

WISEQ Fast Charging Micro-USB oplaadkabel

Vind jij het vooral belangrijk dat jouw telefoon en andere apparaten zo snel mogelijk opladen? De WISEQ fast charging micro-usb oplaadkabel is speciaal daarvoor gemaakt. Je kunt kiezen of je de kabel in 0,5, 1 of 2 meter wil. De kabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en gemakkelijk buigt zonder dat de kabel breekt. Daarnaast laadt de kabel super snel op, waardoor je nooit meer lang hoeft te wachten tot je telefoon vol is.

> Bekijk de WISEQ Fast Charging oplaadkabel bij bol.com

3. USB Micro B naar USB-A kabel

USB Micro B naar USB-A kabel

Ben je vooral op zoek naar een lange kabel die vanaf overal naar het stopcontact reikt? En die ook nog eens hartstikke voordelig qua prijs? Voor slechts een paar euro haal je deze usb micro B naar usb A kabel van maar liefst 5 meter lang in huis. De kabel is zowel geschikt om apparaten op te laden als om data over te zetten van het ene naar het andere apparaat. Door zijn lengte dus ook ideaal als je twee apparaten met elkaar wil verbinden die ver van elkaar af staan.

> Bekijk de USB Micro B naar USB-A kabel bij bol.com

4. Veripart Usb A naar Micro-Usb Kabel

Veripart Usb A naar Micro Usb Kabel

Ben je juist op zoek naar een voordelige kabel die kort is, zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen en in een kleine tas kunt stoppen? Dan is de Veripart usb A naar micro usb kabel perfect voor jou. Deze kunststof kabel is 1 meter, waardoor je hem makkelijk klein op kunt rollen of vouwen. Daarnaast gaat ‘ie niet snel in de knoop en is het kunststof materiaal lekker flexibel, waardoor je de kabel kunt buigen zonder dat ‘ie breekt.

> Bekijk de Veripart kabel bij Coolblue

5. Micro-Usb kabel – Oplaadkabel ps4 voor Controller – 2 meter Nylon

Micro Usb kabel - Oplaadkabel ps4 voor Controller - 2 meter Nylon

Wil je liever een nylon kabel, die over het algemeen nog langer meegaat? Dan is deze micro usb kabel misschien wel iets voor jou. Nylon is minder flexibel dan kunststof en daardoor wat minder makkelijk klein op te rollen en mee te nemen, maar gaat vaak wel langer mee en breekt minder snel. Deze nylon kabel is 2 meter lang en zowel geschikt voor het opladen van apparaten als het overzetten van data.

> Bekijk de Micro-Usb Kabel – Oplaadkabel ps4 voor Controller bij bol.com

 

De kabel vinden die bij jou past

Uiteindelijk hangt het natuurlijk van je persoonlijke voorkeur af welke kabel het beste bij jou past. Wil je graag een lange kabel of juist een kortere? Wil je liever kunststof of nylon? En is lengte of snelheid voor jou belangrijker? Bedenk vooral goed waar je naar op zoek bent, en kies dan een kabel uit die bij jouw voorkeuren past. Niet alleen op zoek naar een oplaadkabel, maar ook een powerbank zodat je nooit meer zonder batterij zit? Bekijk de beste powerbanks.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.