Een Honeywell thermostaat zorgt ervoor dat het altijd een fijne temperatuur is in jouw huis. Met een simpele bediening en een makkelijk systeem stel jij zo de gewenste temperatuur in voor in jouw kamer. De thermostaat zorgt er vervolgens voor dat dit ook echt de temperatuur in je huis wordt. En dat kunnen we met de koude maanden voor de deur natuurlijk wel gebruiken. Lees deze blog over de Honeywell thermostaat en vind onze 5 aanraders.

> Of bekijk meteen alle Honeywell thermostaten bij bol.com

 

Top 5 beste Honeywell Thermostaten | Snel naar:

  1. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat
  2. Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat
  3. Honeywell Chronotherm Touch
  4. Honeywell THR99C3102 Starterspakket Honeywell evohome
  5. Honeywell T4R Draadloze Klokthermostaat

 

Over Honeywell

Al meer dan 100 jaar vertrouwen mensen de temperatuur in huis aan Honeywell, wat genoeg zegt over de betrouwbaarheid van het merk. Honeywell is een multinational uit de Verenigde Staten, ze produceren elektronische controlesystemen, automatiseringssystemen en meer. Hieronder vallen dus thermostaten, maar ook bijvoorbeeld elektronische vliegtuigsystemen. Grote bekende klanten van deze elektronische vliegtuigsystemen zijn bijvoorbeeld Boeing en NASA. Ze weten dus wel waar ze mee bezig zijn. Verder zijn zij veel bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is er beloofd dat Honeywell in 2035 CO2-neutraal te zijn in alle activiteiten die ze uitvoeren.

 

Honeywell thermostaat | Top 5 van bol.com

Wil jij graag een thermostaat aanschaffen van het grote en betrouwbare merk Honeywell? Goede keus! Om je te helpen bij het maken van een keuze uit het assortiment van Honeywell, hebben we onderstaande top 5 opgesteld.

1. Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat

honeywell-thermostaat-lyric

Deze nummer 1 van ons lijstje is geschikt voor alle cv-ketels en warmtepompen. Verder wordt de thermostaat niet voor niets slim genoemd, hij kan je namelijk helpen met het besparen van energie. Hij schat precies in wanneer er wel en niet verwarmd moet worden in huis. Hij leert zichzelf hoelang het duurt om het huis een bepaalde temperatuur te krijgen, en dus precies hoe laat hij moet beginnen om ervoor te zorgen dat jij in een lekker warm huis thuis komt. Door de geofencing functie past de thermostaat de temperatuur aan, aan de hand van de locatie van de gebruikers. Bedien de thermostaat vanaf elke plek met de Lyric app en koppel ‘m gemakkelijk aan je Apple HomeKit.

> Scoor hier de Honeywell Lyric T6 Slimme Thermostaat

2. Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat

honeywell-thermostaat-aan-uit

Ben je op zoek naar een simpele thermostaat die makkelijk in gebruik is? Dan is dit de beste optie voor jou. Hij is geschikt voor iedere ketel met aan/uit-poort en stadsverwarming. Door aan de draaiknop te draaien kun je jouw gewenste temperatuur instellen op een halve graad precies. Verder heeft hij een verlicht display en heeft hij geen onderhoud nodig. Je hebt er dus na aanschaf geen omkijken meer aan.

> Check de Honeywell Round Aan/Uit Kamerthermostaat bij bol.com

3. Honeywell Chronotherm Touch

honeywell-thermostaat-chronotherm

De derde Honeywell thermostaat is geschikt voor alle 24 volt aan/uit cv-ketels. Hij is in drie woorden: modern, eenvoudig en energiezuinig. Op het scherm van de thermostaat vul je gemakkelijk in het Nederlands jouw weekschema in qua temperatuur. De thermostaat zorgt er daarna zelf voor dat dit schema wordt nageleefd en jij altijd in een comfortabel huis thuis komt. En dit verloopt ook nog eens op een energiezuinige manier. Energie besparen is nog nooit zo makkelijk geweest.

> Bekijk de Honeywell Chronotherm hier

4. Honeywell THR99C3102 Starterspakket Honeywell evohome

honeywell-thermostaat-evohome

Met dit pakket ben jij meteen helemaal voorzien van de beste apparatuur. Het centrale WiFi-bedieningsapparaat is de kern van het evohome pakket. Je kunt het apparaat gebruiken voor zowel radiatoren als voor gebruik met vloerverwarming en combinaties van beide soorten verwarming. Met de evohome-app op je smartphone stel je de temperaturen en instellingen in vanaf overal in de wereld. Je kunt je huis opdelen in zones waardoor je in elke kamer een andere temperatuur kunt aanhouden.

> Schaf hier het Honeywell THR99C3102 Starterspakket aan

5. Honeywell T4R Draadloze Klokthermostaat

honeywell-thermostaat-draadloos

Dit draadloze model leert zelf hoe hij het beste met jouw huis om kan gaan en daardoor ook de meeste energie kan besparen. Je kan ‘m gebruiken op elke modulerende cv-ketels met een OpenTherm thermostaataansluiting. Je kan het programma vooraf bepalen en tot wel zes verschillende periodes per dag instellen.

> De Honeywell T4R Draadloze Klokthermostaat check je hier

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste Honeywell thermostaten jouw huis de hele winter warm houden! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte thermostaten bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

> Ook op zoek naar een andere thermostaat? Check hier onze top 5 draadloze thermostaat!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.