De koude dagen komen er weer aan. Hoog tijd om na te denken over hoe je jezelf warm houdt deze winter. Een goede kruik kan dan eigenlijk niet ontbreken. In dit artikel lichten we de Stoov kruik uit, inclusief alle unieke punten en waar je ‘m het best kan kopen.

> Koop direct een Stoov kruik bij bol.com

 

Waarom de kruik van Stoov?

stoov kruik

De kruiken van Stoov zijn elektrische kruiken van premium kwaliteit. Ze hoeven niet in het stopcontact, maar werken op een batterij die tot wel 5 uur mee gaat. Op die manier kun je de kruik overal waar je wil mee naar toe nemen. Opladen gaat via de bijgeleverde oplader. De kruiken worden warm door middel van infrarood-technologie. Ideaal, want daardoor gaat er geen warmte verloren aan de lucht.

Kies zelf de perfecte temperatuur

Een ander voordeel van een elektrische kruik als die van Stoov, is dat de temperatuur te regelen is naar waar je op dat moment zin in hebt. De kruiken kennen 3 standen: eentje voor 28-32 graden, een voor 35-39 graden en de warmste stand is 38-42 graden. Er zit een warmte element in het midden van de kruik, zowel aan de voor- en achterkant, waardoor je er je lichaam heerlijk omheen kunt vouwen. 

Een trendy design

Helemaal leuk: de kruiken van Stoov zien er ook nog eens bijzonder stijlvol uit. Je hebt de keus uit verschillende hoezen in allerlei huiselijke kleuren, van zachtroze tot diepblauw. Op die manier vind je altijd een stijl die goed aansluit bij je interieur. Ook kun je de stof zelf bepalen: los van de standaard versie kun je ook gaan voor een ‘knitted’ variant van katoen of de stijlvolle ‘velvet’ uitvoering.

De beste beveiliging

Natuurlijk geniet je door de elektronische uitvoer van de Stoov kruik al van het feit dat je geen gevaar hebt om (zoals bij de traditionele kruiken) gloeiend heet water te morsen. Maar de beveiliging van de Stoov kruiken gaat nog verder dan dat: deze zijn volgens de strengste normen getest en dubbel beveiligd tegen oververhitting. De kruik gaat bovendien automatisch uit. Voor brandwonden hoef je je dus geen zorgen te maken.

Perfect voor de koude dagen

Kortom, de Stoov warmtekruik is je beste vriend om de koude dagen door te komen deze winter. En wist je dat je er ook nog eens geld mee kan besparen? Mensen die een Stoov gebruiken, besparen gemiddeld €160,- per jaar omdat de verwarming 1 graad lager kan door het gebruik van de kruik. Win-win!

Stoov kruik kopen?

Ben jij net zo enthousiast als wij en kun je wel wat warmte gebruiken aankomende winter? Dan wil je de Stoov kruik natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. De kruik is te koop bij bol.com, en wordt binnen no time bij je thuis bezorgd. Kun je niet alleen de warmte van een lekkere kruik gebruiken, maar heb je ook graag een lekkere deken? Bekijk de beste tweepersoons elektrische dekens!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.