Een mini koelkast is superhandig. Bijvoorbeeld voor op je studentenkamer, voor drankjes op het balkon of gewoon voor erbij. Een kleine koelkast kun je overal kwijt. En, nog een voordeel: een kleinere koelkast is een stuk goedkoper dan een grote, en een kleine koelkast verbruikt een stuk minder stroom. Maar welke is goed? Hieronder zet ik de beste en kleinste koelkasten voor je op een rijtje.

 

De beste mini koelkast top 5

Om jou een beetje op weg te helpen met een keuze maken, hebben we een top 5 opgesteld met de beste kleine koelkasten.

1. Veripart VPMKK50 | Koelkast mini Coolblue | €129,-

Veripart VPMKK50 koelkast Coolblue

Een verdiende eerste plaats, als je het ons vraagt. Een simpel design, voor een mooi prijsje én heel handig ingedeeld. Je kunt flessen en potjes kwijt in de deur en in het midden zit een plankje. Wil je veel flessen koud zetten? Dan haal je makkelijk het plankje eruit en heb je veel ruimte. Maar, dat was nog niet alles. Deze koelkast heeft ook een mini vriesvakje. Super handig voor wat late-night snacks!

> Scoor deze topper bij Coolblue

2. EVERGLADES EVBA0107 Zwart | MediaMarkt | €149,-

EVERGLADES EVBA0107 koelkast bij MediaMarkt

Ga je liever voor een zwarte variant? Dan is deze iets voor jou. Qua indeling een beetje hetzelfde als de koelkast hierboven, maar dan in het zwart. Deze koelkast heeft ook een klein vriesvak. Bijkomend voordeel is dat deze koelkast heel stil is. Je kunt ‘m dus ook op je slaapkamer zetten!

> Bestel deze mini koelkast bij de MediaMarkt

3. Denver | Mini koelkast bol.com | €53,65

Denver mini koelkast bol.com

Ben je op zoek naar de allerkleinste koelkast? Hier is-ie dan! Deze super handige koelkast kun je gebruiken voor kleine drankjes, make-up of medicijnen, maar je kunt ‘m ook gemakkelijk meenemen. Je krijgt er namelijk ook een autolader bij geleverd, zodat je onderweg lekker koude drankjes hebt. Maar naast het koelen, kan deze koelkast ook drankjes of eten warm houden tot 55 graden!

> Bekijk deze mini koeler en verwarmer bij bol.com

4. Nedis Party Cooler | Blokker | €187,40

Nedis Party Cooler bij Blokker

Dit is misschien wel de coolste mini koelkast die we zijn tegengekomen. Hoe leuk is deze! Hij ziet er niet alleen mega fancy uit, maar hij is ook heel praktisch. Je kunt ‘m namelijk overal mee naartoe nemen. Van je studentenkamer of slaapkamer, naar de woonkamer, naar de tuin of het balkon. Ook heel leuk voor een feestje of bbq! Hij is wel iets duurder, maar wat ons betreft het helemaal waard.

> Shop deze knapperd bij de Blokker

5. Sevenstars | Kleine koelkast Blokker | €149,-

Sevenstars bij Blokker

Wil je een slag groter, maar niet meteen een mega grote koelkast? Deze koelkast van de Blokker heeft een perfect tussenmaatje. Je kunt er heel veel in kwijt, en de koelkast beschikt over een vriesvak. Ook handig: je kunt de deur aan beide kanten plaatsen! Dit maakt dat je de koelkast nóg makkelijker een plekje kunt geven.

> Bekijk deze kleine koelkast bij de Blokker

 

Hopelijk kun je verder met deze tips! Hieronder nog een keer de beste mini koelkasten op een rijtje.

 

Top 5 mini koelkast

  1. Veripart VPMKK50ini koelkast mini bij Coolblue
  2. EVERGLADES EVBA0107 mini koelkast Zwart bij MediaMarkt
  3. Denver Mini koelkast bij bol.com
  4. Nedis Party Cooler bij Blokker
  5. Sevenstars kleine koelkast bij Blokker

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.