Ben je op zoek naar een nieuw, goedkoop sim only abonnement met onbeperkt internet? Mooi! Dan zit je hier goed. Als jouw toestel het nog goed doet, dan is het natuurlijk zonde om een abonnement met toestel aan te schaffen. Een sim only abonnement is een stuk voordeliger en dat kan geen kwaad tijdens bijvoorbeeld je studententijd. Wij hebben de prijzen van de beste aanbieders voor je op een rijtje gezet. Zo vind je snel het abonnement die past bij jouw wensen en budget.

 

De goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt internet

Wil je niet teveel betalen voor jouw abonnement? Logisch! Daarom hebben wij hier alvast de goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt internet voor je neergezet. Let op: onderstaande prijzen zijn voor een 2 jarig abonnement.

Budget Mobiel sim only
Vodafone sim only abonnement met onbeperkt internet
KPN sim only abonnement
Odido abonnement met onbeperkt internet

* Let op: prijs van een sim only abonnement bij Vodafone is in combinatie met Young-korting. Alleen geldig tussen 18 en 28 jaar.

 

Sim only met onbeperkt internet vergelijken

Ben je op zoek naar een abonnement die past bij jouw wensen en budget? Dan is het slim om een aantal sim only abonnementen te vergelijken. Om je een handje te helpen, hebben wij de voor- en nadelen van een aantal providers voor je op een rijtje gezet. Hieronder vind je goedkope sim only abonnementen met onbeperkt internet.

1. Budget mobiel sim only € 21,- per maand

Sim only abonnement Budget Mobiel

Goed 5G netwerk
2 weken bedenktijd
Geen aansluitkosten

Als student op zoek naar een betaalbaar abonnement? Dan zit je met een sim only abonnement bij Budget Mobiel wel goed. Als je nu een tweejarig sim only abonnement met onbeperkt internet afsluit, dan krijg je de eerste maanden ook nog eens € 6,- per maand korting. Dan betaal je dus slechts € 15,- per maand.

> Bekijk sim only abonnement bij Budget Mobiel

 

2. Vodafone sim only € 25,-* per maand

Vodafone sim only

Superkrachtig 5G netwerk
Voorrang op concerten, wedstrijden en andere uitjes met Priority
Data bundel delen met anderen

Geen aansluitkosten

Momenteel profiteer je bij Vodafone van verschillende voordelen. Naast de voordelen van Priority en gratis aansluiting, profiteer je nu van extra voordeel als je Runners deals combineert met Young korting. Young korting krijg je als je tussen de 18 en 18 jaar bent, en loopt door tot je 30e verjaardag. Door deze kortingen te combineren betaal je nu slechts € 25,- per maand voor een sim only abonnement met onbeperkt internet*.

* Combinatie van Young korting en een Runners deal. Check de actuele prijzen bij Vodafone.

> Bekijk sim only abonnement bij Vodafone

 

3. KPN sim only € 26,50 per maand

Kpn abonnement sim only

Snelheid tot 10 Mbps
35 GB internet om in de EU te gebruiken
MB’s delen met mensen op hetzelfde adres
Geen aansluitkosten

Woon je samen met huisgenoten of familie die al een KPN abonnement hebben of willen? Goed nieuws, want dan kun je MB’s met elkaar delen. Als een iemand een sim only abonnement afsluit met onbeperkt internet, kan diegene tot wel 75 GB delen met iedereen die op hetzelfde adres woont. Verder betaal je bij KPN geen aansluitkosten en kun je binnen de EU gewoon internetten, bellen en sms’en.

> Bekijk sim only abonnement bij KPN

 

4. Odido sim only € 27,50 per maand

Odido sim only abonnement

Direct toegang tot 5G netwerk
35 GB internet + onbeperkt bellen en sms’en in de EU
Geen aansluitkosten

Met een snelheid tot 10 Mbps zit je met een sim only abonnement bij Odido wel goed. Je kunt blijven internetten, bellen en sms’en in de EU en je betaalt geen aansluitkosten.

> Bekijk sim only abonnement bij Odido

 

Meer sim only abonnementen met onbeperkt internet vergelijken?

Zit er geen abonnement voor jou tussen of wil je meer aanbieders vergelijken? Bekijk dan eens onze mobiele abonnementen vergelijker.

 

Top 4 goedkoopste sim only abonnementen met onbeperkt internet

  1. Budget Mobiel € 21,- per maand
  2. Vodafone € 25,-* per maand
  3. KPN € 26,50 per maand
  4. Odido € 27,50 per maand

* Combinatie van Young korting en een Runners deal. Check de actuele prijzen bij Vodafone.