Een goede laptop én lekker betaalbaar… Dat is de beste omschrijving voor deze Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM aanbieding. Deze laptop heeft een scherm van 14 inch en een Intel Core i5 processor. Dat maakt ‘m perfect geschikt voor de creatievere studies of als jij een creatieve hobby hebt naast school. Je kan namelijk aan de slag met het bewerken van foto’s en video’s en dat is iets wat niet alle laptops van deze prijsklasse voor elkaar krijgen. Helemaal leuk is dat jij ‘m nu kan scoren met €200,- korting, toch lekker!

> Bekijk deze Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM

  • 14 inch beeldscherm
  • Intel Core i5
  • 8 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD opslag
  • Intel Iris Xe Graphics

 

Deze laptop is echt van alle gemakken voorzien… Typ verslagen in Google Docs en bekijk films en series op de 14 inch Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM. Je werkt moeiteloos in verschillende apps tegelijkertijd. Met de Intel Core i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen vertraagt de Acer niet. In de avond nog snel een aanpassing maken in een document? Zet de toetsenbordverlichting aan en schrijf verder zonder fouten. Je werkt op deze laptop met het energiezuinige besturingssysteem Chrome OS. Log in met je Google account en werk vanuit de Chrome Browser en met applicaties uit de Google Play Store. Geen reden dus om hem niet aan te schaffen!

 

Deze Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM aanbieding kopen?

> Bekijk deze Acer Chromebook 514 CB514-1W-50CM aanbieding bij Coolblue – Nu met €200,- korting(!)

 

Of bekijk meer Acer laptop aanbiedingen bij:

> Coolblue

> MediaMarkt

> Bol.com 

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.