Padel is de afgelopen jaren enorm gestegen in populariteit. Het is de perfecte sport die voor iedereen prima te leren is (op zijn of haar eigen niveau) en supergezellig is. Grote kans dus dat jij ook regelmatig padelt. Samen met drie vrienden, familieleden of klasgenoten kun jij gemakkelijk een baan huren bij een padelclub. Als jij geen eigen padel racket hebt, dan moet je die er nog bijhuren. Wanneer je echt de smaak te pakken hebt met het padellen, kun je daarom het beste een eigen parel racket aanschaffen. Dit speelt fijner en uiteindelijk ben je ook nog voordeliger uit. Om het beste padel racket te vinden, hebben wij een top 7 beste padel racket opgezet.

Bekijk direct padel rackets
bol.com | Aktiesport | Blokker

 

Top 8 beste padel racket

  1. HEAD EVO SPEED PADELRACKET
  2. Pure32 Padel
  3. No Fear Padel Racket
  4. Brimley Padel racket
  5. Matchu Sports Padel racket
  6. ADIDAS MATCH
  7. Adidas Vulcano
  8. Avento Padel Racket Tirador

 

Beste padel racket | Wat is padellen?

Padel is eigenlijk een combinatie van tennis en squash. Je speelt het spel twee tegen twee op een baan met glazen wanden eromheen. Het verschil met tennis is dat je deze wanden op een bepaalde manier mag gebruiken in het spel, waardoor de bal minder snel uitgaan en het spel wordt stopgezet. Hierdoor krijgt padel een hele unieke dimensie waarbij een rally veel langer kan duren. Verder is een padelbaan iets kleiner dan een tennisbaan en gebruik je speciale padel rackets.

 

Beste padel racket | Top 8

Welk padel racket kun je dan het beste kopen? Check deze top 8 eens en kijk wat het beste bij je past. Wanneer je een beginnende speler bent is het handig om een ronde vorm padel racket te kopen. Hiermee heb je meer kans dat je de bal goed raakt. Ook een lichter gewicht en een lagere balans kan fijn zijn voor amateurs.

1. HEAD EVO SPEED PADELRACKET

Beste padel racket head

Dit padel racket is goed voor zwel beginners als gevorderden. Handig, want dan kun je ‘m lang blijven gebruiken. Het design is strak en het heeft weinig afleidende kleuren. Het racket is van goede kwaliteit en je scoort ‘m voor een mooi prijsje bij Aktiesport.

> Schaf dit padel racket aan bij Aktiesport

2. Pure32 Padel

beste padel racket pure

Ook dit padel racket behoort tot de beste padel rackets, doordat deze heel licht is en daardoor heel erg geschikt voor beginners. Doordat deze is afgewerkt met een ‘extra rough surface’ kun je heel makkelijk de bal een spin-effect geven. Verras je vrienden en scoor punten met de beste slagen met dit padel racket!

> Bekijk het padel racket van Pure32 bij bol.com 

3. No Fear Padel Racket

beste padel räcker fear

Dit is een heel goed padel racket voor beginners. Dat kan je zien aan het ronde druppelvormige racket. Ook is hij heel licht, maar 350-370 gram. Hierdoor kun je blessures voorkomen en meer kracht achter de bal zetten. Het racket is daarnaast goed betaalbaar.

> Check het No Fear Padel Racket bij de Blokker

4. Brimley Padel racket

beste-padel-racket-brimley

Bij het padel racket van Brimley krijg je een gratis draagtas, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Het racket is van goede kwaliteit voor beginners en gevorderden doordat het blad is gemaakt van carbon. Stijfheid, veerkracht en duurzaamheid komen hierdoor perfect naar voren.

> Lees meer over het Brimley padel racket bij bol.com

5. Matchu Sports Padel racket

beste padel racket matchu

Hoe vet ziet dit padel racket eruit? Dit padel racket is bedoelt voor gevorderde spelers, dus als je het al een goed balletje kan slaan en padel goed onder de knie hebt. Je scoort dit padel racket nu in de aanbieding bij Blokker.

> Check de Matchu padel racket aanbieding bij de Blokker!

6. Adidas Vulcano

beste padel racket adidas 2

Een sterk racket van goede kwaliteit. Dit padel racket is iets zwaarder dan de andere rackets in dit lijstje, waardoor hij extra fijn is voor als je iets krachtiger bent of graag vanuit de baseline speelt. Daarnaast ziet dit racket er ook erg fancy uit.

> Het Adidas Vulcano racket shop je bij bol.com

7. Avento Padel Racket Tirador

beste padel racket avento

Deze topper is zeer geschikt voor alle niveaus en leeftijden. De ronde vorm werkt makkelijk, het racket is van licht gewicht en het frame is gemaakt van 85% glasvezel en 15% carbon. Ook leuk: je krijgt er een tas bij.

> Check het Avento Padel Racket hier bij bol.com

 

Hopelijk kan jij met behulp van deze top t beste padel racket de leukste (en natuurlijke meest succesvolle) potjes padel spelen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte padel rackets bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.