Met onze smartphones maken we vandaag de dag meer foto’s dan ooit. Ieder uitstapje, iedere vakantie en ieder etentje; overal maken we foto’s van. Maar heb jij ook vaak het idee dat je vervolgens vergeet om naar je foto’s te kijken, en zou je ze graag willen printen? Dit kost meestal een hoop tijd en geld. Want voordat je al jouw foto’s uitgezocht hebt om af te laten drukken en dat ook nog eens gedaan hebt, ben je heel wat kostbare uren en centen kwijt. Laten ze daar nu net iets op bedacht hebben: een printer voor telefoons. Super handig! Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste mobiele printer.

 

Of bekijk direct de beste printer voor telefoon bij:
> MediaMarkt
> bol.com
> Coolblue

 

Top 5 printer voor telefoon | Snel naar:

  1. Canon Selphy Square QX10
  2. Instax Mini Link 2
  3. Canon Zoemini 2
  4. Crafts&Co Mini Pocket Printer
  5. Pixelly Fotoprinter voor Smartphone

 

Wat is een telefoonprinter?

Wat is een telefoonprinter dan eigenlijk, en hoe werkt het? Eigenlijk is het heel simpel: een telefoonprinter, ook wel pocketprinter genoemd of mobiele printer, is een klein apparaat waar je fotopapier in doet. Vervolgens kun je de printer via een bluetooth of wifi aan je telefoon, laptop of andere apparaten koppelen, vanaf waar je vervolgens foto’s naar de printer kunt uploaden. En voilà, je beelden worden in een handomdraai uitgeprint. Sneller kan bijna niet!

 

Top 5 mobiele printers

Je kunt telefoonprinters krijgen van verschillende merken, met verschillende printmethodes en van verschillende prijzen. Wij vergeleken er een heleboel en maakten op basis daarvan een top 5 met de beste telefoonprinters.

1. Canon Selphy Square QX10

printer voor telefoon canon selphy square

Met de Canon Selphy Square QX10 kun je jouw foto’s direct printen via een wifi verbinding. Deze Canon printer print foto’s op papier van 68 bij 68 millimeter, dus vierkant. Met de bijgeleverde usb kabel kun je het apparaat opladen, en vervolgens kun je ‘m via wifi aan je telefoon of laptop verbinden. De mobiele printer print prachtige, kleurrijke foto’s die minstens 100 jaar mooi blijven, voor een blijvende herinnering. En is de inkt op? Dan zijn de cartridges gewoon los te verkrijgen.

> Bekijk de Canon Selphy Square QX10 bij MediaMarkt

2. Instax Mini Link 2

Instax Mini Link 2

De Instax Mini Link 2 is een super compacte printer voor je telefoon en daarmee ideaal om mee te nemen. Wil jij je foto’s zo snel mogelijk printen en tijdens het moment van maken al meteen in handen hebben? Neem deze Instax printer dan gemakkelijk mee naar ieder feestje en uitstapje, en verblijd je vrienden en familie meteen met prachtige foto’s. Daarnaast gebruikt deze printer ZINK technologie, waardoor je nooit nieuwe inktpatronen hoeft te kopen. De foto’s zijn rechthoekig en hebben een formaat van 58 bij 87 millimeter. En ook niet onbelangrijk: hoe leuk ziet deze mini printer eruit?

> Bekijk de Instax Mini Link 2 bij Coolblue

3. Canon Zoemini 2

printer voor telefoon canon zoemini 2

Net als de vorige, maakt ook de Canon Zoemini 2 gebruik van ZINk technologie, en dus hoef je nooit nieuwe inkt te kopen. Daarnaast is het papier van deze printer 100% gerecycled. Een duurzame optie dus! De Zoemini 2 print je foto’s in slechts 50 seconden op rechthoekig papier van maximaal 50 bij 76 millimeter. Daarnaast kun je je foto’s aanpassen en bewerken in de app voordat je ze print. En misschien nog wel het allerleukste: het papier van deze mobiele printer is zelfklevend en werkt dus als sticker.

> Bekijk de Zanon Zoemini 2 bij MediaMarkt

4. Crafts&Co Mini Pocket Printer

Crafts&Co Mini Pocket Printer

Wil je wel graag een printer voor je telefoon, maar zit je eigenlijk krap bij kas? Dan kun je ook gaan voor een budget-optie. Deze pocketprinter van Crafts&Co kost slechts een paar tientjes, en print je foto’s binnen een handomdraai. De printer gebruik hitte-technologie, wat dezelfde technologie is als die bijvoorbeeld voor een kassabon wordt gebruikt, en wordt geleverd met maar liefst 3 gratis rollen papier. Ideaal dus, want zo hoef je ook geen dure inkt te kopen of er nog los papier bij te kopen voor je kunt beginnen met printen.

> Bekijk de Crafts&Co Mini Pocket Printer bij bol.com

5. Pixelly Fotoprinter voor Smartphone

Pixelly® Fotoprinter voor Smartphone

Nog zo’n budget-vriendelijk optie is de Pixelly fotoprinter. Deze printer voor je telefoon gebruikt dezelfde techniek op basis van hitte als de vorige, en is daarom enorm kostenbesparend. Je kunt de telefoonprinter makkelijk verbinden met je telefoon of laptop via bluetooth, en met zijn kleine formaat kun je ‘m makkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast is dit apparaat enorm handig om andere kleine dingen te printen, zoals notities, labels en etiketten.

> Bekijk de Pixelly fotoprinter bij bol.com

 

De ideale printer voor je telefoon vinden

Uiteindelijk ligt het er natuurlijk maar net aan wat je zelf belangrijk vindt. Als je maar een krap budget hebt maar toch graag je foto’s wil printen, kun je kijken of één van de goedkopere opties met hitte-technologie je wat lijkt. Heb je wat meer te besteden? Dan zijn merken als Canon en Instax misschien wel aan jou besteed, waar je prachtige, kleurrijke beelden mee kunt printen op echt fotopapier.

Al wel een printer, maar nog geen goede telefoon om mooie foto’s mee te maken? Check dan de beste iPhone aanbiedingen van het moment.