Wie wil er nu niet af en toe in zijn of haar eigen fantasiewereld leven? Tegenwoordig is dat mogelijk! Met een Virtual Reality (VR) bril kun je jezelf overal naartoe verplaatsen waar je maar wil. Deze nieuwe technologie wordt regelmatig gebruikt binnen bedrijven, voor gaming, in het onderwijs of om een verhaal of boodschap over te brengen. Het is een ervaring die iedereen wel eens wil meemaken. Een VR bril kan echter behoorlijk prijzig zijn, waardoor het niet altijd haalbaar is om er zelf één aan te schaffen. Gelukkig kun je ook een VR bril huren! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het huren van een VR bril.

> Of huur meteen een VR bril bij Grover

 

Inhoud

> Wat is Virtual Reality?
> VR bril huren bij Grover

 

Wat is Virtual Reality?

Voordat je je verdiept in het huren van een VR bril, is het belangrijk om te begrijpen wat Virtual Reality precies is. Simpel gezegd is het een computertechnologie die je het gevoel geeft dat je je in een andere werkelijkheid bevindt. Een VR bril vervangt je eigen zicht door een door de computer gegenereerde wereld. Je sluit je volledig af van de echte wereld en bevindt je in de wereld die de VR bril projecteert. Dit beeld wordt in 3D weergegeven, doordat je met beide ogen net iets anders ziet. De VR bril volgt via sensoren de bewegingen van je hoofd, zodat je ook om je heen kunt kijken in de virtuele wereld. Klinkt cool, toch?

De VR technologie is nog relatief nieuw, maar wordt al op veel plekken gebruikt. VR games zijn een echte trend geworden, omdat een game totaal anders aanvoelt wanneer dit jouw volledige wereld lijkt te zijn. Ook voor het bekijken van films en video’s is VR een superleuke uitkomst. Het is natuurlijk fantastisch om een spannende film te beleven alsof je er zelf bij bent. VR wordt ook gebruikt om mensen op verschillende locaties elkaar ‘levensecht’ te laten ontmoeten. Een andere belangrijke toepassing van VR is in opleidingen; zo kunnen bijvoorbeeld piloten en artsen oefenen met hun vak. Ten slotte worden VR brillen al gebruikt om bijvoorbeeld angsten te overwinnen of andere therapeutische trainingen. En VR heeft nog veel te bieden voor de toekomst!

 

VR bril huren bij Grover

Als je enthousiast bent geworden over een VR bril, heb ik goed nieuws voor je! Bij Grover kun je op een betaalbare manier een kwalitatieve VR bril gebruiken door deze te huren. Je selecteert eenvoudig hoeveel maanden je de bril wil huren en ziet meteen hoeveel je per maand moet betalen. Aan het einde van je huurperiode stuur je de bril terug naar Grover. Zij knappen de bril op zodat deze weer verhuurd kan worden aan een andere VR fan. Dit is ook nog eens supergoed voor het milieu! Bij Grover wordt 90% van de schade gedekt, zodat je niet tegen onverwachte kosten aanloopt. Als je besluit om voor 3 maanden een VR bril te huren, kan dit al vanaf €29,- per maand. Dat haal je er zeker weten uit!

Merken van VR brillen die je kunt huren bij Grover zijn Meta, HTC, Pico, Sony, Oculus en HP.

Tip | De Meta Quest 2 128 GB VR Brillen, Pico 4 128 GB VR Brillen, HP Reverb G2 VR Brillen en meer worden nu verhuurd met meer dan 30% korting!

> Of bekijk alle VR brillen in de verhuur bij Grover

 

Hopelijk ben je na het lezen van dit artikel goed genoeg op de hoogte over het huren van en VR bril. Hoe ziet jouw ideale werkelijkheid eruit…?

Tip | Bekijk onze top 5 beste gaming telefoons