Nu de herfst aangebroken is, wordt het buiten steeds kouder en donkerder. Ook binnen in huis zul je inmiddels misschien de verwarming alweer aan moeten zetten en ’s avonds met een kopje thee op de bank zitten. En daar hoort natuurlijk ook een lekker warm en zacht dekentje bij. Maar het allerfijnste? Een elektrische deken! Deze zijn lekker dik en houden je extra goed warm. Ideaal dus voor de winter die er weer aankomt. Op zoek naar een elektrische deken voor op de bank? Dit zijn onze favorieten!

Koop direct een elektrische deken voor op de bank bij:
> Blokker
> HEMA
> bol.com

 

Top 6 elektrische deken voor op de bank | Snel naar:

  1. DistinQ Elektrische Bovendeken
  2. ProfiCare WZD 3061
  3. HEMA Elektrische Overdeken Fleece
  4. Nuvoo Elektrische Bovendeken
  5. Wellcare elektrische 2-in-1 onder- en bovendeken
  6. Blokker Warmte Omslagdeken

 

De beste elektrische deken vinden

Ben je op zoek naar het fijnste elektrische dekentje voor op de bank? Dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen.

Overdekens en onderdekens

Ten eerste moet je weten dat er twee verschillende soorten elektrische dekens bestaan: onderdekens en overdekens. Onderdekens werken als een soort matrastopper, die je dus vastmaakt aan je bed en waar je bovenop slaapt. Je ligt dan dus bovenop de warmte.

Overdekens werken gewoon als ieder dekentje voor op de bank, al zijn ze meestal wel iets dikker. Hier kruip je dus gewoon lekker onder en je kunt ze zowel op bed, op de bank of op een stoel gebruiken. Ben je op zoek naar een elektrische deken voor op de bank? Let er dan goed op dat je een overdeken koopt, want aan een onderdeken heb je niets.

Veiligheid van de elektrische deken

Daarnaast is het belangrijk om te letten op de veiligheid van de deken. Veel elektrische dekens hebben een instelling waarbij de deken op een gegeven moment automatisch uitschakelt of waarbij je zelf een timer instelt voor hoelang de deken aanblijft. Vergeet je de deken dan zelf een keer uit te doen? Dan gebeurt dit alsnog en hoef je je dus geen zorgen te maken over eventueel brandgevaar. Wij raden daarom aan om altijd een deken te kopen die één van deze opties biedt.

 

Top 6 elektrische deken voor op de bank

Dit zijn onze 6 favoriete elektrische dekens voor op de bank die jou gegarandeerd de koude winter door helpen!

1. DistinQ Elektrische Bovendeken

DistinQ Elektrische Bovendeken

Op zoek naar een veelzijdige fleecedenken die je de hele avond warm houdt? De DistinQ elektrische bovendeken heeft een warmte element van maar liefst 160 Watt, waardoor de deken binnen de kortste keren op temperatuur is. De deken is gemaakt van een zacht fleecemateriaal en daardoor ideaal om lekker onder weg te kruipen of over je benen te leggen. Deze DistinQ deken heeft 9 verschillende temperatuurstanden, waardoor je zelf kunt bepalen hoe warm je het wil hebben. En vergeet je ‘m uit te zetten? Dan schakelt de deken na 2 uur vanzelf uit. Dus ook nog eens hartstikke veilig.

> Bekijk de DistinQ Elektrische Bovendeken bij Blokker

2. ProfiCare WZD 3061

ProfiCare WZD 3061 elektrische deken

De ProfiCare WZS 3061 elektrische deken is maar liefst 180 bij 130 cm groot, en daarmee ideaal om helemaal in weg te kruipen of zelfs met twee personen onder te zitten. De deken is gemaakt van heerlijk, zacht fleece materiaal en heeft maar liefst 10 verschillende warmtestanden. Daarnaast beschikt de deken over een timer die je zelf in kunt stellen van 1 tot 9 uur, waardoor je zelf bepaalt hoelang de deken warm blijft. En mors je er iets overheen? Dan kun je ‘m gewoon in de was doen!

> Bekijk de ProfiCare WZD 3061 bij bol.com

3. HEMA Elektrische Overdeken Fleece

hema elektrische overdeken fleece

Ben je op zoek naar een goede elektrische overdeken voor op de bank voor een zachte prijs? Bekijk dan eens de elektrische overdeken van HEMA. Dit dekentje is nog gloednieuw in het assortiment van HEMA, en zorgt ervoor dat je nooit meer koud de winter door hoeft te komen. De deken is gemaakt van zacht coral fleece materiaal en heeft 9 verschillende warmtestanden die je kunt bedienen met de afstandsbediening met digitaal display. De deken schakelt na 90 minuten automatisch uit en kan gewassen worden in de wasmachine.

> Bekijk de Elektrische Overdeken Fleece bij HEMA

4. Nuvoo Elektrische Bovendeken

nuvoo elektrische bovendeken

Ben je op zoek naar een elektrische deken voor op de bank die je wel lekker verwarmt, maar waar je niet te veel onder gaat zweten en die goed ademt? Dan past de Nuvoo elektrische bovendeken perfect bij jou. Deze elektrische deken van Nuvoo is gemaakt van zacht flanel, wat niet alleen heerlijk aanvoelt aan de huid, maar ook nog eens goed ademt. Zo krijg je geen zweterig en plakkerig gevoel onder de deken. De Nuvoo deken beschikt over 3 warmtestanden en schakelt automatisch uit na 2 uur. En ook niet onbelangrijk: hij is te verkrijgen in 5 prachtige kleuren.

> Bekijk de Nuvoo Elektrische Bovendeken bij bol.com

5. Wellcare elektrische 2-in-1 onder- en bovendeken

elektrische deken voor op de bank Wellcare elektrische deken 2-IN-1 onder- en bovendeken

Ben je niet alleen op zoek naar een lekker warme elektrische deken voor op de bank, maar wil je ook een lekker warm bed deze winter? Bekijk dan de Wellcare elektrische 2-in-1 onder- en bovendeken eens. Deze elektrische deken is gemaakt van zacht fleece materiaal en kan zowel als onder- als bovendeken gebruikt worden. De deken heeft vier verschillende standen. Hiervan is de eerste gemaakt voor tijdens het slapen, waarbij de deken 8 uur lang blijft verwarmen. De andere drie standen zijn gemaakt voor op de bank, en schakelen na 2 uur automatisch uit.

> Bekijk de Wellcare Elektrische 2-in-1 Onder- en Bovendeken bij bol.com

6. Blokker Warmte Omslagdeken

blokker warmte omslagdeken

Met de Blokker Warmte Omslagdeken haal je voor slechts een paar tientjes de perfecte elektrische deken voor op de bank in huis. Deze elektrische deken van Blokker is te verkrijgen in antraciet en zacht roze, en is super zacht. De deken heeft 9 verschillende warmtestanden en de afstandsbediening beschikt over een verlicht display. De deken warmt snel op en de automatische timer zorgt ervoor dat de deken na 2 uur vanzelf uitschakelt. De snoer van de deken is gemakkelijk te verwijderen, waardoor je de deken kunt wassen in de wasmachine.

> Bekijk de Blokker Warmte Omslagdeken bij Blokker

 

De beste elektrische deken voor op de bank

Kortom, er zijn genoeg mooie en zachte elektrische dekens te vinden die je de hele winter door warm zullen houden op de bank. Welke van de elektrische dekens uiteindelijk het beste bij jou past, ligt natuurlijk aan je persoonlijke voorkeur. Wil je graag een deken in een bepaalde kleur of een formaat? Zoek je een deken met veel verschillende warmtestanden? En welk materiaal zoek je? Alleen jij kunt dat natuurlijk bepalen en daarmee een deken uitzoeken. Wil je de winter samen met je partner lekker warm doorkomen? Bekijk dan de beste elektrische dekens voor twee personen.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.