Ben je op zoek naar een mobiele airco? Dan ben je hier op de juiste plek! Mobiele airco’s komen vooral in de zomer goed van pas en worden steeds populairder… Het is de snelste en beste optie om verkoeling in je huis te creëren tijdens die warme zomerdagen (en vooral nachten). Bovendien kun je een mobiele airco gemakkelijk opbergen als je hem niet meer nodig hebt. Ideaal dus! Om je een handje te helpen bij het kiezen van de juiste mobiele airco hebben we een Top 5 samengesteld met de beste mobiele airco’s (2020).

Bekijk direct alle mobiele airco aanbiedingen bij:

> Bol.com
> Coolblue
> Expert
> BCC
> MediaMarkt

 

Mobiele airco top 5 (2020) – De beste airco’s op een rijtje

We hebben een Top 5 samengesteld met de beste mobiele airco’s van dit moment. Hierin zitten o.a. populaire modellen van Bol.com en Coolblue. Neem een kijkje en kies je favoriet!

 

1. De’Longhi PAC N82 ECO Mobiele Airco

Op zoek naar een verantwoorde, geruisloze airco voor de warmere dagen? Dan is de De’Longhi PAC N82 ECO de perfecte keuze! Deze mobiele airco heeft een energieklasse A label, een innovatief design en koelt, reinigt en ontvochtigt de lucht. De De’Longhi PAC N82 ECO is geschikt voor ruimtes tot 31 m². De airco heeft 3 ventilatiesnelheden die je gemakkelijk bedient via het soft touch controlepaneel of de afstandsbediening met LCD-display. Bovendien is de De’Longhi PAC N82 ECO gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en handvatten.

> Bekijk de De’Longhi PAC N82 ECO mobiele airco aanbieding bij: Bol.com | Coolblue | Expert | BCC | MediaMarkt

 

2. JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco

Breng je kamer, kantoor of woning op de juiste temperatuur met de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco. Bovendien is ‘ie zeer betaalbaar! Deze mobiele airco verplaats je eenvoudig dankzij de wielen en is makkelijk te bedienen dankzij de afstandsbediening die wordt meegeleverd. De JustFire AIRCO7000 is geschikt voor ruimtes tot 23 m² en heeft een koelvermogen van 7000BTU (1000 watt).

> Bekijk de JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco bij: Bol.com | Blokker

 

3. Whirlpool PACB212HP / Whirlpool PACW212HP Mobiele Airco

Deze Whirlpool mobiele airco is verkrijgbaar in twee types: een zwarte (PACB212HP) en witte (PACW212HP) uitvoering. De Whirlpool PACB212HP/PACW212HP neemt weinig ruimte in en kun je makkelijk overal neerzetten. En je hebt geluk! De nieuwe mobiele airco’s van Whirlpool zijn krachtiger dan ooit en maken weinig geluid. De verkoeling is direct merkbaar op de warmere dagen. De Whirlpool PACB212HP/PACW212HP is geschikt voor ruimtes tot wel 30 m².

> Bekijk de Whirlpool mobiele airco aanbieding bij: Bol.com (zwart & wit) | Coolblue (zwart) | BCC (zwart) | MediaMarkt (wit)

 

4. Fuave ACB09K01 Mobiele Airco

Kom de warme dagen en nachten door met de Fuave ACB09K01 mobiele airco! Stel gemakkelijk de gewenste temperatuur in en de temperatuur in de ruimte blijft constant. Ook heeft de Fuave ACB09K01 een ontvochtigingsfunctie, waardoor de drukkende, vochtige lucht uit de ruimt verdwijnt. Ideaal! Deze mobiele airco is geschikt voor goed geïsoleerde ruimtes tot 26 m² en slechter geïsoleerde ruimtes tot 17 m². De Fuave ACB09K01 wordt geleverd met een afstandsbediening.

> Bekijk de Fuave ACB09K01 mobiele airco aanbieding bij: Coolblue

 

5. Tristar AC-5477 3-in-1 Mobiele Airco

Zoals de naam al zegt, heeft de Tristar AC-5477 3-in-1 airco 3 verschillende functies. Deze airco, met energielabel A, kan koelen, ontvochtigen en ventileren. Tijdens het ontvochtigen heeft de airco 2 verschillende snelheidsstanden en ook tijdens het ventileren kun je kiezen tussen 2 standen. Bovendien is de Tristar AC-5477 compact, dus je kunt hem eenvoudig overal neerzetten. Je krijgt er een afstandsbediening bij en kunt hem dus bedienen vanuit je luie stoel!

> Bekijk de Tristar AC-5477 3-in-1 mobiele airco aanbieding bij: Bol.com | Wehkamp | Blokker

Of bekijk meer mobiele airco aanbiedingen & prijzen bij:

> Bol.com

> Coolblue

> Expert

> BCC

> MediaMarkt

 

TIP: bekijk ook eens deze mobiele airco aanbieding van Koopjedeal!