Je studententijd is een tijd die je niet wil vergeten. Er verandert een hoop en er gebeurt veel tijdens deze periode. Hoe mooi zou het zijn om tien jaar later terug te kunnen kijken naar deze unieke periode? Een ideale manier om dat te doen is het maken van een fotoboek. Een fotoboek kun je tegenwoordig gemakkelijk online samenstellen en vormgeven. Door de ruime keuze uit thema’s en kleuren kun je gemakkelijk je eigen stempel drukken op een fotoboek. Op die manier geef je je toekomstige zelf een unieke terugblik naar je studententijd. Of ben je nog op zoek naar wat originele cadeau ideeën? Dan is een fotoboek een originele manier om iemand te verrassen met een tastbare herinnering.

Een tastbare herinnering aan je studententijd

Je studententijd gaat sneller voorbij dan je denkt. Je maakt veel mee in een korte periode. Je staat niet altijd stil bij de dingen die je meemaakt. Naar de momenten die nu heel normaal lijken kijk je over een paar jaar heel anders. Door middel van een fotoboek geef je jezelf een tastbare herinnering.

Laat je foto’s niet verloren gaan

Waarschijnlijk maak je tijdens de vele stapavonden, nachtelijke bezoekjes aan de plaatselijke shoarmatent en picknicks in het stadspark al meer dan genoeg foto’s. Wat zou het zonde zijn als deze mooie momenten verdwijnen in een whatsappgroep of de SD-kaart van je huidige smartphone die in de toekomst waarschijnlijk achterin een la ligt. Als je de mooiste foto’s bewaart in een fotoboek zullen deze mooie momenten niet verloren gaan.

Een origineel en persoonlijk cadeau

Ook is een fotoboek een perfect cadeau voor één van je studiegenoten als je wordt uitgenodigd voor een studentenfeest. Selecteer voor het fotoboek bijvoorbeeld de mooiste momenten die je samen hebt meegemaakt op de campus, in de kroeg en tijdens de introweek. Daarmee kun je een fotoboek maken en je vrienden een cadeau geven dat origineel is, maar vooral persoonlijk.

Een eigen thema

Het mooie van dit digitale tijdperk is dat je een fotoboek precies kan vormgeven zoals je dat zelf wil. Als je in de kast met fotoboeken van je ouders kijkt zal je merken dat de vormgeving van deze fotoboeken niet veel van elkaar verschilt. Gelukkig kun je tegenwoordig je fotoboek zelf digitaal vormgeven waardoor je deze een geheel eigen thema kan geven.

Creatief bezig zijn

Online kun je kiezen uit verschillende gebruiksklare thema’s. Ook kun je helemaal zelf een thema bedenken. Door het boek zelf een thema te geven creëer je een unieke en tastbare herinnering. Dit is een leuke manier om creatief bezig te zijn in je vrije tijd. Door de vele mogelijkheden is het leuk om bezig te zijn met het samenstellen van een creatief fotoboek. En daarmee creëer je tegelijkertijd een tastbare herinnering aan je studententijd.

Genoeg mogelijkheden

Ook als je budget niet al te groot is kun je gemakkelijk een mooi fotoboek samenstellen. Je kunt namelijk zelf bepalen of je voor een luxe of een eenvoudigere papiersoort gaat. Ook heb je de keuze uit verschillende typen omslagen.