Ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je op zoek naar de beste magnetron? Dan hebben wij een paar geweldige deals voor jullie in petto! Op Studenten Wegwijzer vinden jullie namelijk de allerbeste deals voor studenten. Of je dus op kamers gaat wonen, zelfstandig in een studio of misschien wel in een appartement… Hier vinden jullie de beste magnetron aanbiedingen op een rijtje.

Bekijk hier direct alle beste magnetron aanbiedingen:
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt | BCC | Wehkamp

 

Beste magnetron tips | Vrijstaand & inbouw

Op zoek naar de beste magnetron? Dan is het handig als student zijnde om een combimagnetron aan te schaffen! Een combimagnetron is heel makkelijk wanneer je op zoekt bent naar een magnetron en oven in één. Zo kun je niet alleen maar eten opwarmen in een combimagnetron, maar ook nog eens een pizza of taart maken. Sommige combimagnetrons hebben ook nog een aparte grillfunctie. Het enige wat jullie hoeven te doen, is het juiste programma te kiezen!

Dan rest ons alleen nog de vraag: ben je op zoek naar een vrijstaande of inbouw magnetron? Hier zit namelijk een groot verschil in. Wanneer je op kamers gaat is het handig om voor jezelf een vrijstaande combimagnetron te hebben. Wanneer je in een zelfstandige studio gaat wonen óf in een appartement kun je ook kiezen voor een inbouw combimagnetron. Zo bespaar je namelijk weer extra ruimte in de keuken!

 

Beste magnetron aanbiedingen

Combimagnetron aanbieding

Deze vrijstaande combimagnetron van Severin heeft een inhoud van 20 liter, waardoor dit compacte keukenapparaat ideaal is voor kleine studentenkamers of studio’s. De Severin MW 7865 heeft een aparte grill- en heteluchtfunctie en heeft 9 verschillende programma’s waar je uit kan kiezen.

> Bekijk hier deze beste magnetron aanbieding bij Bol.com

Combimagnetron aanbieding

Wanneer je op zoek bent naar een uitgebreide combimagetron is de Samsung MC28H5015AK iets voor jou! De magnetron met een inhoud van 28 liter is namelijk voorzien van maar liefst 35 verschillende programma’s… Wow! Bekijk hieronder snel deze geweldige combimagnetron aanbieding.

> Bekijk hier deze beste magnetron aanbieding bij Coolblue

Combimagnetron aanbieding

Op zoek naar een goedkope combimagnetron aanbieding? Voor slechts een prikkie kopen jullie deze Proline CBM25SS combimagnetron die beschikt uit 4 programma’s en 5 verschillende vermogensstanden. De combimagnetron heeft een inhoud van 25 liter… Ruim genoeg voor je kamer!

> Bekijk hier deze beste magnetron aanbieding bij Wehkamp

Combimagnetron aanbieding

Deze Inventum combimagnetron is ideaal wanneer je op zoek bent naar een uitgebreide magnetron inclusief grillfunctie. Je hebt de keus uit maar liefst 10 verschillende programma’s. De combimagnetron heeft een inhoud van 30 liter en beschikt over een klokfunctie. Bekijk hieronder snel deze deal!

> Bekijk hier deze beste magnetron aanbieding bij MediaMarkt

 

Magnetron beste inkoop inbouw

Op zoek naar de beste inbouw combimagnetron aanbiedingen? Neem dan hieronder een kijkje bij onderstaande webshops!

Bekijk hier direct alle inbouw combimagnetron aanbiedingen: 
Coolblue | Bol.com | MediaMarkt 

 

TIP! Op zoek naar meer beste magnetron aanbiedingen? Wat dachten jullie van een retro magnetron? Bekijk hier snel waar je deze voordelig kunt aanschaffen!